Σελίδες

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σταματούν τις δολοφονίες αδέσποτων στην Ουκρανία

με βοήθεια από Γαλλία και Αυστρία

Η ευθανασία χιλιάδων αδέσποτων, με αισχρούς τρόπους, φαίνεται ότι σταματά στην Ουκρανία μετά τις έντονες διαμαρτυρίες ζωόφιλων απ όλο τον κόσμο. Το Κίεβο που θα φιλοξενήσει το EURO 2012 φαίνεται ότι αποφάσισε να εμπιστευτεί τις οργανώσεις από τη Γαλλία και την Αυστρία (30 Million Friends Foundation , Vier Pfoten) για να στειρώσει και ...

να εμβολιάσει τα αδέσποτα αντί να τα εξοντώνει με πυροβολισμούς ή να τα καίει ζωντανά, όπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr, απ τις πρώτες μέρες εφαρμογής των άθλιων αυτών τακτικών τους, τον Οκτώβριο του 2011.

Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η Γαλλική φιλοζωική οργάνωση, σε συνεργασία με την Αυστριακή, συμφώνησαν με τις ουκρανικές αρχές να βάλουν τέλος στη σφαγή των αδέσποτων που άρχισε πριν λίγους μήνες και υπέγραψαν μεταξύ τους Μνημόνιο Κατανόησης για να εφαρμόσουν πρόγραμμα στειρώσεων, αντί για ευθανασίες.



Η Γαλλική οργάνωση θα προσφέρει 250.000 ευρώ για τους εμβολιασμούς και τις στειρώσεις των χιλιάδων αδέσποτων ζώων αλλά και για την λειτουργία κινητών μονάδων φροντίδας αδέσποτων.

Η πρακτική εξουδετέρωσης των αδέσποτων από την Ουκρανία έγινε με αφορμή την προσπάθεια της πόλης να εξωραϊστεί για να υποδεχτεί τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου και να προστατεύσει τους πολίτες και τους τουρίστες από ...δαγκώματα και μετάδοση ασθενειών!Ο τρόπος όμως που επέλεξε ήταν βάρβαρος, αφού είχαν μέχρι και κινητή μονάδα
αποτέφρωσης όπου έκαιγαν τα σκυλιά ζωντανά ή τα νεκρά κορμιά τους, αφού τα είχαν πρώτα πυροβολήσει ή δηλητηριάσει οι ίδιες οι αρχές του κράτους!!!
adespoto.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ!! ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπρρρρρ κρυωσαμε απο το ηλιθιο χιουμορ... ας σταματησει η ελλαδα το παρανομο εμποριο που την κραζει και η γερμανια ακομη και αστε τις ειρωνιες για οσους νοιαζονται για τα ζωα, οι ελεγχοι δεν εβλαψαν ποτε κανεναν, τους φοβουνται μονο οι ενοχοι, γιαυτο μην καρφωνεστε τοσο πολυ...