Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτες εικόνες στο Καταφύγιο Αδέσποτων Λαυρίου












από την αναλγησία και την εγκατάλειψη του Δήμου

Εικόνες ντροπής για την Ελληνική Πολιτεία είναι αυτές του Καταφυγίου Αδέσποτων Λαυρίου , με απίστευτη βρωμιά , δυσοσμία, ποντίκια και μύγιες... Ο Δήμος Λαυρίου έχει εγκαταλείψει την κ. Άννα Γερολύμπου , Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής,
που φροντίζει μόνη της με υπεράνθρωπες προσπάθειες περισσότερους από 100 σκύλους σε ένα καταφύγιο ξεχασμένο και από ... το Θεό, αλλά πρωτίστως από τον υποχρεωμένο κατά το νόμο Δήμο.
Η ιστορία του Καταφυγίου Αδέσποτων Λαυρίου έχει απασχολήσει αρκετά τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, ενώ οι εκκλήσεις ...

στους εκάστοτε δημάρχους καθώς και οι καταγγελίες της κ. Άννας Γερολύμπου πάμπολλες.
Για άλλη μια φορά καταγγέλει απελπισμένη  :

KATAΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ
"ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ !!!!!! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ !!!!

H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ....
KAI H ABAΣΤΑΧΤΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ .....




Από τις αρχές Μαϊου έχει να πατήσει ο Δήμος για το καθαρισμό του Καταφυγίου. Οι κατά καιρούς εκκλήσεις μας αγνοήθηκαν επιδεικτικά.
Παρά την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Λαυρίου της 24ης Φεβρουαρίου για εσωτερικό και εξωτερικό Καθαρισμό, παρά την υποχρέωση του Δήμου σύμφωνα με τη νομοθεσία... περάσαμε ένα καλοκαίρι με καύσωνες μέσα στη βρώμα...





Οι σακούλες με τα κόπρανα των ζώων έχουν διαλυθεί. Η δυσοσμία είναι αφόρητη. Η μύγες μιλιούνια. Ποντικοί και οι αρουραίοι βρίσκονται παντού ...κυκλοφορούν μέσα στα πόδια μας και τα χέρια μας.

Δείτε το θέμα και τις εικόνες στο Facebook :



Η κ. Άννα Γερολύμπου είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, Ενεργό μέλος της Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος, Ιδρύτρια και εκπρόσωπος της Φιλοζωικής Μέριμνας Λαυρίου, Υπεύθυνη του Καταφυγίου Αδέσποτων Δήμου Λαυρεωτικής και μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος Αδέσποτων ζώων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ντροπή μας , μεγαλη ντροπή μας

Ζήνα

Ανώνυμος είπε...

αυτό που δεν έχω καταλάβει τελικά είναι αν το καταφύγιο ειναι ιδιωτικό οικοπεδο της κυριας Γερολύμπου με τους πολλούς τίτλους προεδρου, ιδρυτριας κλπ, που είχε αστειρωτα θηλυκά και αρνείται υιοθεσίες στο εξωτερικο ή βοηθειες απο ατομα που συνεργαζονται και με το εξωτερικο ή αν ειναι δημοσιο. αν ειναι δημοσιο, εχουμε παλι εναν αθλιο δήμο, οπως ολοι σχεδον στη χωρα μας που δεν τηρουν το νομο 3170.

αν ομως ειναι ιδιωτικη προσπαθεια της κυριας, υπαρχουν πολλες ενστασεις απο πολλους φιλοζωους για τον τροπο που διαχειριζεται την περιθλαψη, τις υιοθεσίες κλπ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ οσο αδιαφορος κ αν ειναι ενας δημος. καταλήγει σε αδιεξοδο! Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ, η επανατοποθετηση οσων γινεται (γιατι κ στο Λαύριο πεφτουν βροχη οι φολες) και η υιοθεσία.

ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ''ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ'' τα ζωα τελικα ασυλοποιούνται κ εχουν μια αθλια ζωη.

ΜΕ τοσους τίτλους και σωματεία κ οργανωσεις η κ Γερολυμπου θα πρεπε να χει και αναλογο αριθμο εθελοντων να την βοηθανε και αναλογες δωρεες μελων.......απλα ειναι μονο στα χαρτια αυτες οι ομοσπονδιες που δεν σηκωνουν ποτε τα τηλεφωνα και δεν παιρνουν ποτε ενα ζωακι χτυπημενο, οπως οταν ειχαμε τηλεφωνησει στην κ Γκαραγκουνη και μονο που δεν μας εβρισε που της ειπα να παρει ενα αρρωστο σκυλακι, καθώς δεν ειχαμε χρηματα να το περιθαλψουμε.


αυτες ειναι οι φιλοζωες που αντιτίθενται στο εξωτερικο, αλλα ξεχνανε τα εγχωρια χαλια, πολλες φορες του ίδιου του συναφιου τους.