Σελίδες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τροφή

τα 140 ζώα του Καταφυγίου Αδέσποτων Λαυρίου

Εθελοντές κάλυπταν τα απλήρωτα τιμολόγια του Δήμου στον προμηθευτή

Μόνο για 5 ημέρες αρκούν οι τροφές που διαθέτει μέχρι στιγμής το Καταφύγιο Αδέσποτων Λαυρίου, το οποίο φιλοξενεί σήμερα 140 ζώα, όπως μας ενημέρωσε η κ. Άννα Γερολύμπου, η οποία δίνει τον αγώνα της για τη σωτηρία αυτών των αδέσποτων ζώων. Η ίδια έγραψε στις 24 Αυγούστου :


"ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 140 ΑΔΕΣΠΟΤΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 60 ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2010.

ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2011 Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ΤΟ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΦΛΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ 140 ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ "ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !

ΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΧΡΗΜΑΤΑ ;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ !!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια: