Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Spike εγκαταλείφθηκε δεμένος στο Nenderoth της Γερμανίας

Δεν πρόκειται για εικόνα από τις πολλές που δείχνουν για σκύλους που ... δεινοπαθούν στην Ελλάδα. Η φωτογραφία δείχνει έναν εγκαταλελειμμένο σκύλο στη Γερμανία. Γιατί αυτά γίνονται όπου υπάρχουν άνθρωποι και γιατί η απονιά δεν έχει πατρίδα.
  NENDEROTH ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: Ο SPIKE ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ (ΠΑΣΑΛΟ) ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΓΑΝΤΖΟ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ. Η οικογένεια παραδέχεται ότι έχουν εγκαταλείψει τον" Spike " Dillenburg / Greifenstein ( αρχ ) . Οι αστυνομικοί του Herborn βρήκαν τους τελευταίους ιδιοκτήτες του μπόξερ Spike . Μετά από πίεση της Αστυνομίας προς την οικογένεια , ομολόγησε ότι
εγκατέλειψε τον Spike στο Nenderoth . Πρόκειται για μια οικογένεια της πόλης του Rennerod . Ο λόγος της εγκατάλειψης ήταν μια ασθένεια για την οποία ο Spike θα έπρεπε να θανατωθεί όπως γράφει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας . Η οικογένεια λέει ότι δεν έχουν τα οικονομικά μέσα για την θεραπεία του σκύλου για το σκοπό αυτό και ισχυρίζεται ότι έλαβε αυτήν την δραστική απόφαση να τον αφήσει σε ένα "ορατό" μέρος στην άκρη του δρόμου , ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον βρει . Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Spike φορούσε μια αλυσίδα με ένα γάντζο στο λαιμό , ο άνθρωπος απάντησε ότι Spike " θα έβγαζε οποιοδήποτε άλλο κολάρο . Προσπάθησε επίσης να αφαιρέσει και την αλυσίδα αλλά δεν τα κατάφερε , αυτός ήταν και ο λόγος των πληγών . Η έρευνα της αστυνομίας για παράβαση του νόμου για την προστασία των ζώων συνεχίζεται . Μεταξύ άλλων, ζητήθηκε το κτηνιατρικό πιστοποιητικό για την υγεία και τη γενική κατάσταση του σκύλου . Ο " Spike " βρέθηκε την τελευταία ημέρα του χρόνου στο Nenderoth . Ήταν φοβερά αδύνατος και δεμένος σ' ένα Palo (κοντάρι ) τόσο σφιχτά που δεν επέτρεπε την κίνηση του ζώου . Γύρω από το λαιμό του ήταν μια αλυσίδα χοντρή της οποίας οι κρίκοι ήταν δεμένοι με ένα μεγάλο Γάντζο που πίεζε το ζώο έτσι ώστε να προκαλέσει τις πληγές του λαιμού του. Ο Σύλλογος Προστασίας των Ζώων Dillenburg απευθύνθηκε στον τοπικό Τύπο. Μετά την δημοσίευσή τους στα τοπικά μέσα , παρουσιάστηκε ένα ζευγάρι που αναγνώρισε το σκυλί ως " Spike τους", που είχε ζήσει μαζί τους από τότε που ήταν κουτάβι μέχρι την ηλικία των πέντε ετών. Λόγω μετακόμισης το ζευγάρι έπρεπε να αποχωριστεί τον Spike το Μάιο του 2008 . Πήγε σε μια οικογένεια που ζούσε στην επαρχία η οποία είναι επίσης η Westerwald και ότι , όπως αναφέρεται από τους πρώην ιδιοκτήτες , φροντίζονταν προσεκτικά . Ο Boxer spike ο οποίος είναι τώρα 11 ετών , έχει θεαματική βελτίωση . Η πληγή στο λαιμό είναι πολύ καλύτερα και έχει πάρει βάρος . Στις 3 Ιανουαρίου , ζύγιζε τουλάχιστον 19 κιλά, και τώρα ζυγίζει περισσότερο από 21.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=218662438319768&set=a.135264743326205.1073741828.134811203371559&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: