Σελίδες

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010


Deutsch Kurzhaar Rüde Tex sucht ein Zuhause


Deutsch Kurzhaar Rüde Tex sucht ein Zuhause
Größeres Bild anzeigen
Name : Tex
Geschlecht: männlich
Alter : geb. ca September 07
Rasse: Deutsch Kurzhaar ( ca 55 cm)


Tex ist zur Zeit noch in Griechenland / Kavala


Tex haben wir in Kavala kennengelernt! Er ist ein sehr ruhiger, unwarscheinlich lieber Junge! Ein wenig zurückhaltend, denn er hat sicher bisher nicht nur nette Menschen kennengelernt...dennoch geniesst er es sehr umarmt zu werden und Streicheleinheiten sind für ihn lebenswichtig! Er lebt auf der Straße, wir müssen jeden Tag um ihn fürchten und hoffen dass er ganz bald eine liebe Familie findet!!!


www.tiere-in-not-griechenland.de

Ελληνικά σκυλιά "διάσημοι πρωταγωνιστές" στα αζήτητα της Γερμανίας ...

Τί βρίσκει λοιπόν κανείς ψάχνοντας και ερευνώντας... Μέλος της δημοσιογραφικής μας ομάδας ανακάλυψε μια ωραία γερμανική ιστοσελίδα, η οποία ...δίνει ζωάκια. Αν κάνει κλικ κάποιος στις εικόνες των σκύλων, θα δει καθαρά τη χώρα προέλευσης του , δηλαδή : Γκρίχελαντ , η Ελλάδα μας, με καλές τιμές στην αγγελία τους ... Η Ελλάδα που στέλνει τα αδέσποτα της σε σπίτια Ευρωπαίων που τα υιοθετούν (πώς λέμε "απευθείας ανάθεση" ; Κάπως έτσι). Μόνο που μια έρευνα στη Γερμανία (από φίλους γερμανούς συναδέλφους) θα αποδείξει ότι κάποια καταφύγια τους είναι γεμάτα από σκυλιά χωρών της Ευρώπης, τα οποία φυσικά δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Υπάρχει μάλιστα ένα καταφύγιο έξω από τη Χαϊδεμβέργη, που...

διαθέτει περισσότερα από 2.000 ελληνικά σκυλάκια. Που θα πάνε άραγε αυτά ; Για πέστε μας αγαπητοί και αγαπητές ζωόφιλοι, που ορκίζεστε ότι όλα τα ζώα μας εκπατρίζονται για να βρουν μια καλύτερη τύχη ; Aυτή τη θεωρείτε εσείς τύχη; Δηλαδή να φύγουν από εδώ, με το αζημείωτο φυσικά, και ας πάνε όπου νάναι και, αν είναι τυχερά έχει καλώς , αλλιώς ο Θεός μαζί τους...

Η ιστοσελίδα :
http://www.findix.com/junge+ratten,guenstig.htm

Εμείς οι "κακοί και χωρίς στοιχεία δημοσιογράφοι του AnimalsPress"
Συνεχίζεται...

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην πατε μακρια.και μονο που οι αρμοδιοι υπουργοι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να θεσπισουν ποινικες κωρωσεις καταλαβαινουμε οτι υπαρχουν πολλα συμφεροντα....

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο και όμως αληθινό. Έχω κι εγώ κάποια λίγα στοιχεία να σας στειλω . Μένω στην Κρήτη και γίνονται πολλά και εδώ. Φεύγουν πολλά σκυλιά για Γερμανία και Αυστρία και αλλού, τα οποία αν τα αναζητήσει κανείς , δεν τα βρίσκει ποτέ και κυκλοφορούν πολλές φήμες και κάποιοι πλουτίζουν κιόλας. Μην πιστεύετε ότι πάνε σε κάποιους ξένους που τα θέλουν. Ούτε τα παιδιά μου δεν το πιστεύουν.
Θα σας στείλω στο μέηλ που βλέπω εδώ.

Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

Eξαφανίστηκαν 20 σκυλιά από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, εξαφανίζονται και άλλα σε μικρές ποσότητες, κλέβονται καθημερινά σκύλοι από κήπους και σπίτια... Τι γίνεται ; Δεν τους φθάνουν τόσα αδέσποτα που φυγαδεύουν; Βέβαια, τα δεσποζομενα - από σπίτι - είναι έτοιμα καθαρά, εμβολιασμένα, υγιή και λιγο πιο ακριβά στην πώληση τους στα κυκλώματα ...
Μιλάμε για μεγάλη αλητεία...

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΥΔΕΜΒΕΡΓΗ ΔΩΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ Η ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΜΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

KAI BEBAIA YΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΑΞΙΚΑΡΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΤΙΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ + ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ "ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΉΔΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 71 ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ARCHE E.V." ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ TO 2007 ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΠΩΣ Η "ARCHE E.V." ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ "ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ".

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΓΝΩΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ .."ΜΑΛΑΚΟΛΑΓΝΕ" ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Α.Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.
ΕΣΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗΣ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΧΙ.
ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτό το Findix τι είναι ακριβώς; Δεν αναφέρει πουθενά για 2.000 σκυλιά από την Ελλάδα. Αναφέρει κάποιες αγγελίες άσχετες με την Ελλάδα και μάλιστα μια από αυτές ζητάει οικιακή βοηθό. Λέτε να κάνει η Ελλάδα εξαγωγή και σε αυτό;!

Ανώνυμος είπε...

Τα σκυλιά στη Αλεξανδρούπολη δηλητηριάστηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το ένα πτώμα έχει σταλεί γαι νεκροψία και έχει γίνει μηνυτήριος αναφορά στον εισαγγελέα. Το ανέφεραν και τα κανάλια στον Εβρο. Λέτε και οι δημοσιογράφοι στον Έβρο να είναι και αυτοί στο "μεγάλο κόλπο";
Μην μπερδεύετε τα αυγά με τα πασχάλια γιατί έχετε χάσει τον μπούσουλα πια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που διαβάζει αγγελίες και δεν βρίσεκι σχέση με την Ελλάδα (Καβάλα, Καρδίτσα κλπ.) να βάλει γυαλιά, εκτός αν ψάχνει οικιακή βοηθό και τον αποσπά αυτή η αγγελία ...

Μανώλης από Κρήτη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, 'Η ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ 'Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Δεν ανταγωνιστήκαμε ποτέ ούτε ζηλέψαμε κανένα υποκείμενο του είδους σας.

Αν μας ενδιέφεραν τα χρήματα δεν θα είμασταν αντίπαλοι αυτή τη στιγμή, αλλά συνοδοιπόροι. Τίποτα πιό εύκολο όπως σίγουρα, ιδιαίτερα εσύ το ξέρεις.

Εμεις αγωνιζόμαστε για τη σωτηρία και τη επιβίωση των αδέσποτων ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Με ότι αυτό συνεπάγεται και απαιτεί.

Που όμως θέλει ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ,ΥΠΟΜΟΝΉ, ΑΝΤΟΧΉ, ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΛΑΑ, ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ, ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΟΥΝΤΑ, ΜΕ ΔΡΑΚΡΥΒΡΕΧΤΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ "ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ, ΣΩΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΧΡΗΜΑ.
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.

Αννα Γερολύμπου
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ζωοφ.Σωματείων Ανατ.Αττικής
Υπεύθυνη Καταφυγίου Αδέσποτων Λαυρίου

Ανώνυμος είπε...

Μη ψάχνεστε με το Findix αφου δε μπορείτε να βγάλετε άκρη. Αν θέλετε αγγελίες έχουμε εκατοντάδες να σας δείξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γερολύμπου

και εμείς έχουμε φρικτές φωτογραφίες και βίντεο από το φρικτό σταθμό ζώων στο Λάυριο! Καιμάλιστα έχουν πάει στον εισαγγελέα. Τα ζώα σας είναι στοιβαγμένα, σε μικρά βρώμικα κλουβιά, χωρίς φαγητό και ελπίδα. Για το τι γίνονται τα ζώα στο Λάυριο ακια από το σταθμό ουδείς γνωρίζει. Και στην Ελλάδα υπάρχουν πειραματικοί σταθμοί. Μήπως για αυτό φωνάζετε; Για να κρύψετε το δικό σας έγκλημα; Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης;
Καλλίτερα να κοιτάξτε τα του οίκου σας πρώτα και μετά των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που αναφέρεσαι στα εξαφανισμένα 18 σκυλιά στην Αλεξανδρούπολη και αν θέλεις να αποδείξεις ότι γνωρίζεις καλύτερα απο μας τι έγινε, γιατί δεν υπογράφεις με το ονοματάκι σου;;;; Τι φοβάσαι;;;

Που είναι το περίφημο Σωματείο της Αλεξανδρούπολης που απο τον Ιούνιο 2009 είχε κατακλύσει το Γερμανικό Internet με εκκλήσεις του είδους "τα 400 ζώα του Κυνοκομείου Αλεξανδρούπολης έμεινα χωρίς τροφή" για να κανονίσει μετά την επίσκεψη της συγκεκριμμένης οργάνωσης;

Ο Πρόεδρος της ΕΤΝ ήρθε τελικά για να αδερφοποιηθεί με το Δήμο;;

Το τι έγιναν τα ζώα - άγνωστος ο αριθμός γιατί για αδέσποτα μιλάμε -κανένας δε πρόκειται να το πεί, ούτε να το αποδείξει, έστω κι αν ένα βρεθηκε δηλητηριασμένο.

Δε μιλάτε με ηλίθιους ούτε με άσχετους.

Α.Γ.

Ανώνυμος είπε...

tionsfeOλες οι δημοσιευμενες φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, όλες οι καταγγελίες, άκόμα και η παραπομπή του Δήμου στο εισαγγελέα έγιναν το 2008 αποκλειστικά απο εμένα, την ίδια και απο κανέναν άλλο. Επίσης με δική μου πρωτοβουλία έγιναν ερωτήσεις και στη Βουλή απο τους Βουλευτές κ. Κουβέλη και Βορίδη. Και οι καταγγελίες ακόμη συνεχίζουν και γίνονται μέχρις ότου ο Δήμος Λαυρεωτικής αναλάβει και εφαρμόσει τις ευθύνες του.

Δεν υπέπεσε στην αντιληψή μου κανένα ενδιαφέρον της συνομοταξίας σας όταν πέρισυ το Φεβρουάριο τα ζώα έμειναν χωρίς τροφή. Ευτυχώς, με τη δημοσιοποίηση του θέματος, πολλοί απλοί πολίτες της Αθήνας, αλλά και της επικράτειας έσπευσαν και μας βοήθησαν μέ τροφές και κάθε είδους βοήθεια.
Να είστε σίγουροι πως όσο εγω είμαι υπεύθυνη για το καταφύγιο, κανένα ζώο ούτε θα πεινάσει, ούτε θα θα πάει χαμένο στο αγνωστο χωρίς στοιχεία.
Εμείς ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, όχι τυπικά αλλά ουσιαστικά.
Μπορεί τα ζώα μας να είναι στριμωγμένα, αλλά
σίγουρα έχουν καθημερινή φροντίδα, αγάπη και κυρίως δεν τους λείπει η τροφή. Για όποιον ενδιαφέρεται να τα δεί είμαστε ανοιχτοί καθημερινά.

Όσο για το ΜΕΛΛΟΝ τους αυτό είναι που κυρίως μας απασχολεί.Γι αυτό αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε μεχρι τελευταίας ρανίδας ενάντια στο ύπουλο και παράνομο εμπόριο.

Αννα Γερολύμπου

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή σας να τα επιτίθεστε σε νομοταγείς και ανιδιοτελείς φιλόζωους που προσπαθούν να διασώσουν ότι εσεις αφήνετε στους δρόμους και αδιαφορείτε. Δεν νομίζω να είσαστε τυφλοί, η κουφοί.. δεν βλέπετε την μιζέρια και την κακοποίηση των ζώων σε αυτή την χώρα; Υποκρίνεστε λοιπόν ότι όλα είναι μια χαρά στους ματωμένους από τα κουφάρια των ζώων δρόμους;Γιατί εθελοτυφλείτε; Δεν είναι ντροπή να προκαλείτε έναν "εμφύλιο πόλεμο" μέσα στο Φιλοζωικό Κίνημα αντί να να συμμετέχετε κι εσείς στην διάσωση όλω αυτών των άτυχων πλασμάτων και να πιέσετε το Κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του επιτέλους; Το θέμα είναι η διάσωση και μακροημέρευση των αδέσποτων ζώων..Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουν τύχη.Στην Β.Ευρώπη υπάρχει συνείδηση και συνέπεια. Μακάρι να μην χρειαζόταν να το παραδεχτούμε αυτό.
Οι στείρες αντιπαραθέσεις δεν βοηθάνε τα ζώα. Ας σταματήσουν οι "ανεγκέφαλοι εθνικιστές" να δημιουργούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Η κατάσταση στην χώρα μας είναι δραματική ας το παραδεχτούμε επι τέλους και πάει όλο προς το χειρότερο.Εστιάστε τις επιθέσεις σας λοιπόν, στους Κυβερνητικούς παράγοντες που αδιαφορούν παντελώς, όχι στους πραγματικούς φιλόζωους που με πολύ χρήμα και κόπο προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα πλάσματα που διασώζουν καθημερινά από του Χάρου τα ..δόντια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος στην Αλεξανδρούπολη και στο Διδυμότειχο έφεραν τους Γερμανούς. Γιατί δεν τους κάνετε μήνυση; Αν τολμάτε! Για να δούμε την αξία σας!

Ανώνυμος είπε...

Για να μας πει η Γερολυμπου ποιους συμφερει να μενουν τα αδεσποτα στην Ελλαδα?? Αυτους που μοιραζονται με τους δημους τις και καλα επιδοτησεις για την περισυλλογη αδεσποτων αλλα και τα 200-300 ευρω που χρεωνουν οι κολλητοι τους κτηνιατροι την στειρωση ενω κοστιζει μονο 40 ευρω. Για να μας πει η Γερολυμπου μηπως ξερει πως ακριβως γινεται η στειρωση και η επανενταξη οταν στην πραγματικοτητα γινεται ευθανασια δηλαδη φονος γιατι η ευθανασια αφορα αρρωστα ζωα και οχι αυτα που μαζευουνε (μηπως ξερει ποιοι?) και τα στελνουν σωρηδον στον Βολο?

Μηπως ξερει η Γερολυμπου να μας πει για τα ελληνικα αδεσποτα που μαζευονται και στελνονται στα ελληνικα νοσοκομεια για πειραματα?

Μηπως ξερει η Γερολυμπου να μας πει καθε φορα που ερχεται τσιρκο στην Ελλαδα που το αφηνουν οι ελληνικοι δημοι ποσα σκυλια εξαφανιζονται?

Μηπως ξερει η Γερολυμπου να μας πει για τις μιζες που παιρνουν οι νομοκτηνιατροι οι ελληνες για να νομιμοποιουν παρανομους εκτροφεις ?

Μηπως ξερει η Γερολυμπου να μας πει για τις μιζες που παιρνουν οι ελληνες νομοκτηνιατροι για να δινουν πιστοποιητικα υγειας σε αλογα που παιρνουν γυφτοι και τα πουλανε σε ιταλους?

Οταν η Γερολυμπου ξεβρωμισει το "κυνοκομειο" της και δωσει κανα ζωο σε καμια οικογενεια της προκοπης να ερθει να μιλησει στους αλλους.

Και ναι θα μεινω ανωνυμος διοτι φοβαμαι την διαπλοκη σου Γερολυμπου και ξερω και τι κανεις και πως το κανεις.

Ξεβρωμιστε την Ελλαδα απο την βρωμα σας φιλοζωοι και κτηνιατροι και μετα αγγιξτε την Γερμανια

Ανώνυμος είπε...

αντε παλι η γνωστη καραμελα!!!την πιπιλατε συνεχεια και μας εχετε πρηξει.δεν γινεται να εμπιδιστει η αποστολη ζωων στο εξωτερικο επειδη ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση.αυτο που ζηταμε ειναι ελενχο για το που πανε τα ζωα.και το ερωτημα ειναι γιατι αρνουνται καποιοι να ελενχονται και να εφαρμοζουν τις νομοθεσια την ελληνικη και τοςυ ευρωπαικους κανονισμους.η φυγαδευση αδεσποτων κρυφα χωρις να δηλωνονται πουθενα σε αθλιες συνθηκες δεν τιμα κανεναν!τελος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ?
ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ.
KAI EMEIΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλο το παραμυθακι.που ειδες οτι φευγουν νομμιμα?καλο το μελοδραματικο κειμενακι αλλα πλεον δεν πειθομαι απο τυος ορκους νομμιμοτητας.θελω ελενχο οπως προβλεπει η κειμενη νομοθεσια εθνικη και ευρωπαικη.οποις αρνηται τον ελενχο το ελαχιστο που προκαλει ειναι υποψιες..αφου δεν υπαρχει κατι παρανομο γιατι αρνηστε τον ελενχο?και ο ελενχος δεν ειναι φωτογραφιες με σκυλους σε καναπεδες.πρεπει να εισαι ηλιθιος για να σου αρκουν αυτα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΕΞΩ.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον δεν εχετε καταλαβει καλα.συμφωνω δεν ειναι θεμα τι θελω και τι δεν θελω.σημασια εχει οτι δεν μπορει ο καθενας στο ονομα των ζωων να παρανομει ασυστολα να αρνηται τον ελενχο.αποδειξη οτι υπαρχει προβλημα η χρονια παραδοχη τον υπουργων για το λαθρεμποριο και η φοβια τους να θεσπισουν ποινικες κυρωσεις.εν τελει πιο το προβλημα?
εμεις ζηταμε συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια κυρωσεις.εχετε προβλημα σε αυτο?και αν ναι γιατι?αυτη ειναι η ουσια.τα υπολοιπα ειναι γλυκαναλατα λογακια για ανοητους.το ερωτημα ειναι σαφες

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με υπόκοσμο του έσχατου και του αίσχυστου είδους.

Οι χυδαιολογίες και οι λάσπες που πετάτε, προσωπικά δεν με αγγίζουν γιατί απλά δε με αφορούν.

Το παραλήρημά σας δείχνει, ολοκάθαρα και σε όλους, το μεγάλο σας πανικό.

Εσείς οι ίδιοι βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας.

Είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι! Τρόπος του λέγειν βέβαια γιατι ο θρήνος δεν αξίζει σε καθάρματα.

Και εγώ δε φοβάμαι να υπογράφω αυτά που λέω.

Αννα Γερολύμπου

Ανώνυμος είπε...

Τελικά με τέτοιους δυναμικούς συνεργάτες, το Κώστα στη Καβάλα και την Εύη στη Καρδίτσα έχει κάνει μεγάλη μπάζα η κ. Loettgen.

Χρόνια το δεξί χέρι της Uta Egelhardt (www.tierhilfe-korfu.de) έκανε τώρα δική της οργάνωση την tier-in-not-griechenland.

Τη Πάτρα και τις γύρω περιοχές ανέλαβε πρόσφατα ηγούμενη νέας οργάνωσης (www.tierfreunde-patras.de) με τοπική συνεργάτη τη Μαρία -όχι τη Πενταγιώτισα, αλλά εξίσου φημισμένη και με ποινικό μητρώο στην Αγκόνα Ιταλίας- το αριστερό χέρι της Uta, η Ηelga Kibelis
Είναι αυτή που το 2007, είχε βγεί σε Γερμανική εφημερίδα με την εγγονούλα της, δυστυχισμένες και κλαίουσες και οι δύο, επειδή το σκυλάκι που είχαν υιοθετήσει και περίμεναν εναγωγίως ,δήθεν,είχε κατασχεθεί και κρατηθεί στην Αγκόνα. Την ίδια μέρα η αγγελία για υιοθεσία του συγκεκριμένου ταλαίπωρου σκύλου, του RIO, φιγουράριζε σε γερμανική ιστοσελίδα με τιμή 220 euro.

Η Uta με την tierhilfe korfu.de έχει κρατήσει τη Κέρκυρα μέσω της Marjory Pandis, τη Πάτρα μέσω Καράμπαλη και Αραβαντινού και τσιμπάει γερές δόσεις απο Αθήνα.

Τώρα θα μου πείτε πως τίποτα δεν καταλαβαίνετε και θα έχετε δίκιο.


Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να καταλάβετε ότι

- για να σπάσει στα τρία μία γνωστή και συγκεκριμμένη οργάνωση που για πολλά χρόνια έβγαζε σωρηδόν εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες, αδέσποτα απο την Ελλάδα, ανενόχλητα, σημαίνει πως μπορεί να είχε σοβαρό πρόβλημα από τις Αρχές στη Γερμανία για το μεγάλο αριθμό ζώων που έμπαζε (και έχουμε σχετικά στοιχεία) .

Εγίνε και το κακό- γι' αυτούς- στην Αγκόνα , ίδρωσαν να πάρουν πίσω τα ζώα με τη μεσολάβηση μιας άλλης μεγάλης Ελβετικής οργάνωσης η οποία υποτίθεται πως ανέλαβε την προστασία τους.

Τα ζώα (περίπου 50 ) έτσι κι' αλλιώς χάθηκαν !

- Η ίδια οργάνωση, σπασμένη στα τρία έχει πέσει με τα μούτρα να μην αφήσει τίποτα πίσω της. Μόνο στο Findix εχθές πρόχειρα υπολογίσαμε περισσότερα απο 100 αδέσποτα ζώα Καρδίτσας και Καβάλλας σε αγγελίες με τιμές απο 300-350 ευρώ. Από κουτάβια μέχρι τυφλά και γέρικα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΔΩ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΞΩ.
ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ.
ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΑΚΟΜΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ....ΤΣΟΦΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΚΑΙ ΓΩ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ -ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ-ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ.

anastasiapatras είπε...

σχετικα με την Πατρα

Αγαπητέ ανώνυμε,

αναφέρεσαι σε ονόματα (Αραβαντινου, Καραμπαλης) χωρις να μας γνωριζεις προσωπικα αλλα και χωρις να γνωριζεις τις δραστηριοτητες του συλλογου μας. Σε ενημερωνουμε πως δεν εχουμε καμια συνεργασια με τα ονοματα που προανεφερες και απαιτουμε να ανακαλεσεις. Πριν να χρησιμοποιησεις ονοματα καλο ειναι να αναφερεις και τις πηγες σου οι οποιες προφανως βρισκονται στην διαδρομη μεταξυ κομμωτηριου και καφενειου.

επιφυλασσομεθα παντως νομιμου δικαιωματος μας

Αραβαντινου Αναστασια
Αχαικος Συλλογος, Πατρα

Ανώνυμος είπε...

ειμαι η Μαρια η Πενταγιωτισσα,
χαιρομαστε που εχετε στοιχεια για εμας,στελνω και θα στελνω ζωα στην Γερμανια,τα καφε τα κανουμε γουνα τα ασπρα καναπε τα μαυρα κρεασ για πατσα και τα τρικολορε πειραμματα για αντυριτιδικες κρεμουλες για τις ΜΟΥΡΕΣ ΣΑΣ γιατι ειστε και σε καποια Ηλικια ,καιεαν ασχολειστε με Ψαροντουφεκο ,αμεσα το μεγεθοσας για να σας στειλουμε στολη ,πρεπει να μας ενημερωσετε απο τι ρατσα θελετε να ειναι η στολη
ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑr

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τον Κυριο Καραμπαλη που λετε και ονοματα δεν εχετε ενημερωθη καλα τα στελνη στην ΝΑΣΣΑ και τα εκτοξευουνε στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Ως δημοσιογράφος πυ είστε και με επαφές στο εξωτερικό με συναθέλφους σας που λέτε ότι έχετε, γθατί δεν προβαίνετε σε καταγγελία στα εκεί δικαστήρια για να αποδείξετε στο έγκλημα των Γερμανικών σωματείων; Γιατί δεν μας παρουσίαζετε ένα επίσημο έγγραφο από Γερμανικό δικαστήριο με σφραγίδες που να έχει καταδικάσει ένα από τα σωματεία; ¨Οχι, απλά ανακοινώσεις στον Τύπο. ΕΓΓΡΑΦΑ! Γιατλι απλά δεν έχετε τίποτα. Και ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα ποτέ δεν κάνετε κάτι μεγάλο και τώρα δε σύνταξη πια βρήκατε βήμα να γράφετε. Καλή συνέχεια. Εμείς θα στέλνουμε, ΚΑΘΕ μέρα, κανείς δεν μας σταματά, αν θέλετε έλατε στο αεροδρομίο και εσείς θα έχετε θέμα να γράφετε. Αν τολμάτε , ελάτε μα μας σταματήστε!Σας περιμενούμε. Όποτε θέλετε. Για να αποδείξετε την αξία σας.

Ανώνυμος είπε...

Και αν τολμάτε αφού έχετε τόσα στοιχεία για το έγκλημα που κάνει ο καθηγητής κ. Καράμπαλης γιατί δεν κάνετε μια καταγγελία στον Πρύτανη του Παν/μιου της Πάτρας που "ντροπιάζει" ο κ. Καράμπαλης; Για να δούμε! Τολμάτε;

Κου-κου-ρουκου

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητή κ. Αραβαντινού

Ο Δημ. Καράμπαλης δεν έκρυψε ποτέ πως στέλνει αδέσποτα ζώα στη Γερμανία. Ο ίδιος δήλωσε το 2007στη εκπομπή του Τ.Κουϊκ πως είχε 30περίπου ζώα στο φορτίο των 102 που κατασθέθηκε στην Αγκόνα.Και τα ζώα εκείνα προορίζονταν για τη Tierhilfe korfu. Πάμπολες αγγελίες της Tierhilfe korfu στο Zerg portal για σκυλιά απο την Πάτρα αναφέρουν το όνομά του.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι ένιωσα όταν τον Ιούλιο 2006 είδα σε μια τέτοια αγγελία ένα ταλαίπωρο επιληπτικό σκυλάκι, τη Jameiro, να προσφέρεται για 180 ευρώ ! Η αγγελία για το σκυλί αυτό κυκλοφορούσε για πολλούς μήνες σε διάφορες γερμανικές ιστοσελίδες αγγελιών. Μετά εξαφανίστηκε. Και η αγγελία και το σκυλί. Κάθε φορά που το θυμάμαι νιώθω την ίδια οργή και ντροπη για την ανθρώπινη αναλγησια και υποκρισία.

Εχετε δίκιο, βέβαια, παράληψή μου που δεν ανέφερα πως στέλνετε ζώα και σε άλλες οργανώσεις στη Γερμανία, στη Δανία και στην Αμερική. Reorganization μετά την Αγκόνα.
Και τις τουριστικές δραστηριότητες σας ξέρω (inside/out) και τις στενές σας σχεσεις με όλο το δίκτυο.

Γ' αυτό μη βιάζεσε να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με τα στοιχεία μου. Όχι πως υποτιμώ το κομμωτήριο ή το καφενείο. Κι εκεί μαθαίνεις πολλά.

Και προς Θεού μην απειλείτε.
Ούτε εσεις ούτε οι παρατρεχάμενοι σας.

Ούτε ψύλλος στο κόρφο σας δε θάθελα να ήμουν.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί αφού έχετε ένα όνομα, τον καθηγητή κ.Καράμπαλη, τον σκύλο jameiro και την παράνομη τιμή πώλησης του, ΔΕΝ πηγαίνετε στον εισαγγελέα; Όπως έκανε παλαιότερα μια άλλη συνάδελφος σας-που δυστυχώς μας άφησε χρόνους. Δυστυχώς γιατί ο εισαγγελέας την κατηγόρησε για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία όταν αποδείχτηκε ότι οι κατηγόριες της ήταν ψεύτικες, αβάσιμες και συκοφαντικές.
Τώρα για τις μίζες που έπαιρνε από μεγάλο Δήμο επειδή ήταν επόπτρια σε πρόγραμμα αδέσποτων ποτέ δεν θα λογοδοτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Γραφετε οτι σας κατεβη επειδη δειχνετε τις Γερμανικεες ιστοσελιδες
δεν διευκρινιζετε τι γραφουν,αυτα π.χ. που προσφερη η Γερμανιδα στην Καβαλλα και Καρδιτσα για τα αδεσποτα θα μπορουσε καποιος εδω στην Ελλαδα να τα προσφερη????π.χ.ΕΣΕΙΣ?ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ που πατε εναντιον των αδεσποτων της Χωρασας,αλλα στα γεραματα οταν πλεον εισαστε Συνταξιουχες δεν εχετε με τι αλλα να ασχοληθειτε και το πεζετε ζωοφιλες
και εκτοξευετε ΠΟΡΔΕΣ οσο για τον JAMEIRO στην Ελλαδα ΜΗΤΣΟΣ που σας επιασε πονος και αναρωτιεστε που κατεληξε δεν προλαβε να δη εστω και λιγη χαρα εχει πεθανη ,μακαρι να ειχατε λιγο ΙΧΝΟΣ ευαισθησισς απο αυτο που διαθετουμε ΕΜΕΙς,
γιατι εκει που τα κανουμε εμεις φυτρωσατε ΕΣΕΙΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

animalspress είπε...

Μην μας εμπλέκετε εμας με τους μεταξύ σας διαλόγους. Εμείς υπογράφουμε τα σχόλια μας ή τις απαντήσεις μας σε σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

@ Μαρία Πενταγιώτισσα

Η "ανατριχιαστική ευαισθησία" σου εκπέμπεται, όχι μόνο σε αυτά που κάνεις αλλά και σ' αυτά που γράφεις .
Που να τολμήσει κανείς να συγκριθεί μαζί σου !

Δε μας είπες όμως τίποτα για την Αγκόνα !! Μάλλον απο μετριοφροσύνη φαντάζομαι.

Το τσόκαρο το φοράς συνέχεια;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΤΕΞ,ΕΦΑΓΕΣ
ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣΟΥ ................ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΓΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓ.ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ/ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ- ΕΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ "ΑΝΕΥ ΦΟΡΤΙΟΥ" ΣΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.