Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση προς ζωοφιλικά σωματεία


Εμείς είμαστε "κράτος βαρβάρων" ;

Και επί του ηθικού ζητήματος. Είναι άδικο να μας κατηγορείτε και να μας λέτε «λασπολόγους» και διάφορα άλλα επίθετα τα οποία δεν σας τιμούν. Αλλά κυρίως δίνουν «τροφή» σε αυτούς που απεργάζονται αυτά τα σχέδια με σκοπό να μας αναφέρουν ως «κράτος βαρβάρων» αποκρύπτοντας τα πειράματα που κάνουν σε ζώα και τις γούνες που φτιάχνουν από τα δέρματα των άτυχων ζώων.
Στόχος μας δεν είναι η αντιπαράθεση, ούτε ο πόλεμος, με όσους βοηθούν τα αδέσποτα ζώα. Το αντίθετο.
Προσπαθούμε να ...


βοηθήσουμε και να πράξουμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο και κυρίως να κάνουμε όλους όσους έγιναν πάμπλουτοι και ζάμπλουτοι από το εμπόριο αδέσποτων ζώων να καταλάβουν πως… «το πάρτυ τελείωσε».
Δεν αναζητούμε «μάγισσες» και δεν ζητάμε κανενός την «κεφαλή επί πινάκι» παρά μόνο των εγκληματιών-γιατί περί εγκληματιών συζητάμε-που δολοφονούν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο τα πλάσματα αυτά που δεν έχουν την ευκαιρία και τον τρόπο να αντιδράσουν στην ανθρώπινη βία ορισμένων παρανοϊκών.
Εμείς είμαστε εδώ, επώνυμα, χωρίς να έχουμε να κρύψουμε τίποτα αλλά αντίθετα να δημοσιοποιήσουμε και να αγωνιστούμε στο να κάνουμε ότι το δυνατόν καλύτερο για τη ζωή αυτών των αθώων πλασμάτων. Από τις Φέρρες έως την Γαύδο.
Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να μην εξαπολύετε μύδρους. Να καταλάβετε πως μιλήσαμε για δεδομένα και γεγονότα που έφτασαν στα χέρια μας, χωρίς να υπάρχει δόλος. Ειλικρινά μεγαλύτερη χαρά δεν θα υπήρχε για εμάς, αν μαθαίναμε πως όλα «βαίνουν καλώς» και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όμως δεν είναι έτσι. Και το ξέρουμε και το ξέρετε…
Και σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις μας σε υπουργεία, φορείς και κάθε αρμόδιο στο δημόσιο τομέα, θα χρειαζόμασταν ένα «φορτηγό» για να σας στείλουμε τις αποδείξεις.
Μην κρίνετε λοιπόν τόσο εύκολα και κυρίως μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που μας αδικούν. Πιστεύουμε πως ανήκουμε στο «ίδιο στρατόπεδο» και έχουμε τον ίδιο σκοπό: Τη βοήθεια σε ανήμπορα πλάσματα. Δείτε λοιπόν καλύτερα και ακούστε καλύτερα όχι με το μυαλό σας μόνο, αλλά και με την καρδιά σας.
Και μη ξεχνάτε κάτι εξαιρετικά σημαντικό: Η αλήθεια και το ψέμα κρίνονται από τις αποδείξεις… Τους ενόχους λοιπόν ψάξτε τους αλλού κι όχι σε εμάς!

Μανώλης Κυπραίος

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

megale !!!


indefix

flora είπε...

κ.ΜΑΝΩΛΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΥΡΙΑ ΦΛΩΡΑ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ...

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να μας πει η κα Μπομπολάκη γιατί κατηγορεί τους άλλους για εμπάθεια, ενώ όλο το κείμενο της είναι γεμάτο εμπάθεια προς άλλα φιλοζωικά σωματεία για αποπροσανατολισμό του θέματος ;;
Γεμάτο απειλές και καθόλου εμπεριστατωμένες απαντήσεις επί του θέματος.

Θα μπορούσε η κα Μπομπολάκη να μας απαντήσει πόσα και ποια φιλοζωικά σωματεία-συλλογοι αποτελούν την συντονιστική που εκπροσωπει όλους αυτούς τους συλλόγους-σωματεία, φαντάσματα ή μη;; Ενεργά ή όχι;;
Και από ποια σωματεία παίρνει την "γραπτή" έγκριση για τις ενέργειες της συντονιστικής;;

Θα μπορούσε να μας απαντήσει η κα Μπομπολάκη με στοιχεία και γνωματεύσεις κτηνιάτρων τους 10 θανάτους σκύλων με πυροβολισμό στην Ξάνθη που δημοσιεύθηκε από τον σύλλογο ΣΩΖΩ;; Ο σύλλογος αυτός εκπροσωπείται από την συντονιστική αν δεν κάνω λάθος.

Μπορείτε κα Μπομπολάκη να μας επιδείξετε την γνωμάτευση του κτηνιάτρου που να λέει ότι αυτά τα σκυλιά πυροβολήθηκαν και όχι ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη όταν βγήκαν οι φωτογραφίες;;

Μπορείτε να μας πείτε κα Μπομπολάκη γιατί κάτω από κάθε αναφορά κακοποίησης υπάρχει ο λογαριασμός του εκάστοτε φιλοζωικού σωματείου;;

Δεν θα πω άλλα, δεν θα μιλήσω για άλλες παραποιημένες-φανταστικές κακοποιήσεις που δημοσιεύονται για να δείξουν πόσο κακοί είναι οι Έλληνες και πόσο υποφέρουν τα κακόμοιρα τα σκυλάκια.

θα πω όμως ότι είναι ντροπή για την φιλοζωία η εμπάθεια ορισμένων ανθρώπων προς άλλους ομοϊδεάτες τους. ΝΤΡΟΠΗ.

ΜΑΝΩΛΗΣ
όχι ο δημοσιογράφος Κυπραίος)

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ.
ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

nellie είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗ?

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Αλλού και αλλού. Πάλι εκτός θέματος οι φιλόζωοι.

Επί του θέματος και των ερωτηματων μπορείτε να απαντήσετε;;

Υπάρχει κτηνιατρική γνωμάτευση;;

Ο μάρτυρας που είδε το πράσινο αυτοκίνητο, κατέθεσε στον εισαγγελέα;;

ΜΑΝΩΛΗΣ
(όχι ο δημοσιογράφος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Nellie, ενεργείτε χωρίς να παίρνετε την γραπτή συγκατάθεση των μελών σωματείων;;

Κηρύσσετε και διατάσετε, δηλαδή!!!!

Μάλιστα.

Και σε μια δημόσια αντιπαράθεση θα βγουν όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων με τα καταστατικά τους, για να αποδείξουν ότι υπάρχουν;;

Και για να μιλήσω και στην γλώσσα των φιλόζωων.
Δεν είμαι Μανωλάκης, είμαι Μανώλης με Μ κεφαλαίο και αν θέλεις έλα να σου το αποδείξω.

ΜΑΝΩΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά δεν θα πάρω ποτέ απάντηση από την κα Nellie Sk.

Θα μπορούσε να απαντηθεί ποτέ το ερώτημα «ΠΟΙΑ είναι η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή φιλοζωικών σωματείων 85 ή 105 ή 106 ή 107 σωματείων»;;;

Και ΠΩΣ ορίστηκε;;; Με ποια νομική διαδικασία;;

Μια ΑΤΥΠΗ ομάδα μερικών ανθρώπων είναι, που ονομάζονται «φιλόζωοι», χωρίς καταστατικό, χωρίς πρωτόκολλο έγκρισης από το πρωτοδικείο.

Τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα;;;

Εκτός από δύο ή τρεις «διαταγές-εγκυκλίους», ΔΕΝ κατάφεραν την αλλαγή του Νόμου 3170/03, ΔΕΝ κατάφεραν την εφαρμογή του Νόμου αυτού, ΔΕΝ κατάφεραν ούτε ένα pet shop που πουλάει ζώα να κλείσουν, ΔΕΝ κατάφεραν την αλλαγή της εγκυκλίου για την μεταφορά των κατοικιδίων από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η επίτευξη ενός εκ των ανωτέρω θα ήταν επιτυχία και θα έδειχνε την δύναμη σας και όχι οι τίτλοι ή τα νούμερα.

Αναφέρεται στην επιστολή ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι τίμια».

Μα οποιοσδήποτε εκ των έσω θα σας διαψεύσει. Δεν μπορείτε να το ισχυρίζεστε και να το απαιτείται από άλλους, αν εσείς πρώτοι ΔΕΝ το τηρείτε.

Οι σύλλογοι ή σωματεία, που αποτελούν αυτήν την συντονιστική, θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι αποτελούνται πάνω από 10 μέλη, ότι έχουν πρακτικά συνελεύσεων, ότι κάνουν εκλογές κάθε δύο χρόνια, και λοιπά διαδικαστικά που ορίζει ο Νόμος;;

Θα μπορούσα να υποβάλλω πολλά ερωτήματα.

Δεν περιμένω μια σωστή και εμπεριστατωμένη απάντηση, (εκτός ίσως από τις γνωστές χυδαιολογίες των «φιλόζωων» και τις ασταθείς αόριστες απαντήσεις τους).

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει μερικά πράγματα να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στην φιλοζωία της Ελλάδος και στα «οργανωμένα» φιλοζωικά σωματεία ή συλλόγους και να λυθούν πολλές απορίες.
Και όλη η Ελλάδα να ενημερωθεί για το τι εστί «οργανωμένο» φιλοζωικό σωματείο ή σύλλογος , σύμφωνα πάντα με τον Νόμο και όχι όπως λειτουργούν σήμερα.

ΜΑΝΩΛΗΣ (όχι ο δημοσιογράφος)

nellie είπε...

ΜΑΝΩΛΗ-ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ-ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 106 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ 100 ΜΕΛΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Ν'ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ Σ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΕΣ ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΕΣ.
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

gia ta pirovolimena skilia sthn Ksanthi den apantise kanis ousiastika. tha mas trelanete oi filozoikoi silogoi ; tosi koroidia kai lamogia pia ;

indefix

flora είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ Κ.ΜΑΝΩΛΗ ΚΥΠΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΠΟ Τ'ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?
ΤΟ ΘΕΜΑ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμη κ. Φλώρα,

Η απάντηση σε όλα σε όσα σας ενδιαφέρουν, δόθηκε σε ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο κύριο μέρος της ιστοσελίδας στις 18:29 σήμερα. Πάντα με υπογραφή.

Σας ευχαριστώ.
Μανώλης Κυπραίος

flora είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ Κ.ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΙΩΝ.
ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε την εντύπωση κυρίες, Φλώρα, Νέλη και λοιπές ανώνυμες , ότι τα στοιχεία που βρίσκουν οι δημοσιογράφοι στην έρευνάτους θα σας τα βγάλουν εδώ και τώρα με ονόματα και τηλέφωνα, ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με δικαιοσύνη και ΣΔΟΕ και τα τοιαύτα ; Ή νομίζετε ότι δεν γνωρίζουμε όλοι κάποιες κυρίες που βράθηκαν με σπιτάκια και εξοχικά και οικόπεδα ενώ δεν ειχαν να φανε ή άλλες που κάνουν οικοκυρικά και πλουτίζουν (;) από τη φιλοζωία και τις αποστολές σκύλων στην αλλοδαπή ;

Κατερίνα ,
γνωρίζουσα κάποιες τέτοιες κυρίες

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμη κ. Φλώρα,

Μάλλον δεν διαβάσατε καλά τα όσα έγραψα… Θα σας παρακαλούσα να τα διαβάσετε από την αρχή και προσεκτικότερα. Τα στοιχεία υπάρχουν αλλά βρίσκονται εκεί που πρέπει να βρίσκονται. Και για λόγους αρχής και για λόγους που άπτονται του νομικού δικαίου δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε. Είπαμε, δεν είμαστε δικαστές και ούτε θα γίνουμε. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Αλλά πιστέψτε με, δεν θα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους τα κάνουν αυτά να «προετοιμαστούν». Μπορεί να έχουμε αγαθές προθέσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε και βλάκες.
Οσο για το διαδίκτυο το έδωσα ως παράδειγμα για το τι τραβούν τα έρημα τα τετράποδα από τα πειράματα και πως βασανίζονται…
Αυτά, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Καλή Ανάσταση!

Υ.Γ.: Το Πάσχα είναι εβραϊκή λέξη και σημαίνει «πέρασμα» (Πασάχ). Εντάσσεται στο εβραϊκό θρήσκευμα και όχι στο ελληνορθόδοξο. Η κατά τον ελληνορθόδοξο κανόνα και πολιτισμό ευχή είναι: «Καλή Ανάσταση», που περικλείει την καλύτερη ευχή που μπορεί να κάνει άνθρωπος σε άνθρωπο.
Ανάσταση ψυχής λοιπόν, αξιότιμη κ. Φλώρα…

Με εκτίμηση
Μανώλης Κυπραίος

Ανώνυμος είπε...

epeidi ton kypraio ton xerei oli i blogosfaira apota keimena kai tis theseis toy kai einai kai gamo toys dimosiografous xoris na einai lamogio kalytera na mi ta vazete mazi toy ama lete paparies

flora είπε...

Κ.ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Nellie, μόλις τώρα μπήκα να δω τις απαντήσεις σας.
Βλέπετε εμείς δουλεύουμε, δεν καθόμαστε στο σπίτι μας να μας ταίζουν άλλοι.
Απαντώ λοιπόν στα λεγόμενα σου.
ΔΕΝ ειναι 106 τα σωματεία που αποτελούν την άτυπη ομάδα της συντονιστικής (όπως προανέφερα και όπως επανέλαβες). Και όταν έρθει η ώρα (πολύ σύντομα) θα βγει η λίστα των ενεργών και των φαντασμάτων σωματείων στο διαδίκτυο. Τοτε θα ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα.
Σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό, (δεν ανήκω στο σινάφι σας), όπως και καταγράφω όλες τις κακοποιήσεις που παρουσιάζουν τα εκάστοτε σωματεία, κάνοντας ελέγχους ποιες είναι φανταστικές και ποιες όχι.
Οι περισσότερες αποσκοπούν στην εισαγωγή χρήματος στο ταμείο του σωματείου, από αφελείς που λυπούνται τα καημένα τα ζώα που εσείς φαίνεστε ότι προστατεύετε.
Και τώρα να πούμε λίγο για το σφαγμένο σκυλί.
Στις 14/12/2010 εξετάστηκε από την γιατρό η οποία αναφέρει"το τραύμα προήλθε από πίεση τέμνοντος αντικειμένου [πιθανότερο αίτιο στύλος ή σύρμα περίφραξης]. Στις 24/12/2010 μας παρουσιάζετε τον σφαγμένο υποθετικά σκύλο, δηλαδή σε 10 ημέρες άρτιο και θεραπευμένο, και το αναφέρετε κιόλας.
Γιατρός δεν είμαι, αλλά από τα ολίγα που γνωρίζω ένα τέτοιο ανοικτό τραύμα "ακριβώς από τον λάρυγγα και προς την αυχενική μοίρα" δεν μπορεί να θεραπευθεί με τέτοια τελειότητα που μας παρουσιάσατε στις φωτογραφίες του σκύλου.

Να έρθουμε τώρα στα σκυλιά από την Ξάνθη. Σαν άτυπη συντονιστική ομάδα θα έπρεπε να ερευνήσετε πως είναι δυνατόν ένα σωματείο που συμμετέχει στην ομάδα σας, να αναφέρει αυτήν την κακοποίηση με τις φωτογραφίες των σκυλιών που παρουσιάζονται σε προχωρημένη σήψη, με σχεδόν όλο το τρίχωμα τους πεσμένο γύρω τους, σε μερικά να φαίνονται και τα κόκκαλα τους, να έχουν μόλις πυροβοληθεί και να υπάρχει και μάρτυρας-φάντασμα.
Θα ήθελα τις απαντήσεις σας εμπεριστατωμένες χωρίς αοριστολογίες, όπως συνηθίζετε και χωρίς χυδαιολογίες και ειρωνικό ύφος.
Για μια φορά δείξτε ότι είστε σοβαροί άνθρωποι, εσείς οι"φιλόζωοι", και έχετε και κάποια παιδεία ή μόρφωση. Όπως θέλετε ερμηνεύστε το.
Και κάντε λίγο υπομονή.
"Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι"

ΜΑΝΩΛΗΣ (όχι ο δημοσιογράφος)

nellie είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΝΩΛΗ Η ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ?
ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά Ελενίτσα μ'

Ανώνυμος είπε...

Σας ζήτησα με πολύ ωραίο τρόπο να αποδείξετε ότι έχετε παιδεία.
Δυστυχώς δείχνετε για ακόμη μία φορά ότι η παιδεία και η μόρφωση είναι λέξεις άγνωστες για τους "φιλόζωους".
Το όνομα μου είναι Μανώλης, ο πατέρας μου χάρηκε πάρα πολύ όταν γεννήθηκα αγόρι, και κανένας δεν θα με πει ελένη ή ελενίτσα.
αγναντουμ;;;
Κανένας.
Και δεν απαντάτε γιατί δεν έχετε απαντήσεις. Νέλλυ Σκ. ή Ελένη Γ. ή οπως αλλιώς σας λένε.
αγναντούμ;;

Αλλά περιμένετε λίγο, γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος.
Και εγώ μαζί με μερικούς άλλους θα είμαστε αυτοί.
ΜΑΝΩΛΗΣ (όχι ο δημοσιογράφος)

nellie είπε...

ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΝΩΛΟΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΠΙΤΣΑ.
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΛΑΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ/ΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ειδα τις φωτογραφιες απο ξανθη και μαλλον εχει δικιο η μανωλοελενιτσα η μανωλης οχι ο δημοσιογραφος
τα σκυλια πρεπει να εχουν πεθανει πολυ καιρο ποιος ξερει απο τι , η μηπως ειναι παλια φωτογραφια απο φολες η αρωστια.
ρε λες να εχουν δικιο και οι μισες κακοποιησεις να ειναι τελικα μουφα ; μια το πορισμα που αλλο ελεγε και αλλο ειπαν τα φιλοζωικα, μια τα πυροβολημενα σκυλια της ξανθης που τελικα κοντευαν να σαπισουν απο ποιος ξερει τι, μαλλον πλακα μας κανουν

παρις

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά και έχω δίκιο Πάρη.

Σε λίγο σε κάθε κακοποίηση που παρουσιάζουν τα φιλοζωικά στην ζούγκλα, θα ακολουθεί και ανάλυση.

Έχω αρκετές ψεύτικες κακοποιήσεις από φιλοζωικά, λίγες ακόμη θέλω να μαζεψω.
Όσο για την παραποίηση του ονόματος μου, σύνηθες φαινόμενο των "γνωστών φιλόζωων,κατακαθίων της φιλοζωίας".

ΜΑΝΩΛΗΣ (όχι ο δημοσιογράφος και με α@@@@@α)

Ανώνυμος είπε...

Τον Μανωλιώ τον πήρανε σε ένα καράβι μούτσο....

Το ξέρεις αυτό το άσμα;

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σας πια , ειστε απαραδεκτοι, κυταχτε να πιεσετε τους δημους να κανουν τη δουλια τους και το κρατος και καντε κι εσεις αυτο που διαλεξατε και σκαστεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ασυναρτησίες και κακόβουλες κρίσεις όπως πάντα εισπράτουμε από αυτό το μπλόγκ. Κανένας δεν προτείνει κάτι θετικό και νομίζω πως κανένας από τους ανώνυμους fan δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να σχολιάζει...
Πιστέψετε τόσα αδέσποτα ζώα στους δρόμους, χρειάζονται όλους τους "ζωόφιλους" ακόμη και αυτούς που η μόνη τους δουλειά είναι να σεργιανίζουν στο διαδίκτυο και να επικρίνουν το καλό έργο μερικών.
Που βλέπετε την "βελτίωση" στα ζωοφιλικά θέματα. Και έπειτα έχει σημασία πως σκότωσαν τα ζώα? Από αμέλεια η από μαχαίρι? Και η αμέλεια των υπανθρώπων που τα εκμεταλλεύονται. η εγκατάλειψη τους κλπ. πάλι ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ είναι. Μακάρι να σταματήσει η παραγωγή και εισαγωγή κατοικίδιων , μακάρι να ευαισθητοποιηθούν οι αναίσθητοι πολιτικοί δερβέναγες που αδιαφορούν παντελώς και να μην υπάρχουν πια δύστυχα και εξαθλιωμένα αδέσποτα στους δρόμους. Βέβαια από την μια πολιτική αναλγησία και από την άλλη η έλλειψη συνείδησης, ευαισθησίας και παιδείας του λαού μας προκαλεί μια συνεχώς αυξανόμενη τρομερή βία κατά των ζώων. Άδικα προσπαθούν οι "καλοθελητές" αυτού του μπλόγκ να αποδείξουν το αντίθετο. Βγείτε όμως απλά στο δρόμο και ανοίξτε τα μάτια σας, μην εθελοτυφλείτε επί τέλους. Εστιάστε τις προσπάθειες σας στην διάσωση αυτών των πλασμάτων, σας έχουν ανάγκη. Διασώστε τα και εξασφαλίστε τους το μέλλον στην Ελλάδα η στο εξωτερικό δεν έχει σημασία, απλά βρείτε τους κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ να τα αγαπήσει να τους αποδείξει ότι υπάρχει και η αγάπη σε αυτήν την γη. ΕΛΕΟΣ ανεγκέφαλοι συνέλθετε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ...
ΛΕΣ ΚΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΑΙΤΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΡΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΠΩ ΠΩ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
ΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΤΣΙ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΓΙΑΤΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ Η ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Π.Π.