Σελίδες

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

M.Βρετανία. Μαχαίρωσε η ίδια τα σκυλιά της

Σε φυλάκιση είκοσι εβδομάδων καταδικάστηκε η Βρετανή Kim Edmonds που επιτέθηκε μόνη τραυματίζοντας με μαχαιριές τα δύο σκυλιά της και στη συνέχεια απέδωσε την επίθεση σε έναν άγνωστο που είχε εισβάλει στο σπίτι της. Η σοκαριστική εικόνα του Stig, του ενός από τα δύο springer spaniel, με το αίμα να τρέχει από τα τραύματά του στο κεφάλι και...
τη μύτη του και το βλέμμα του άδειο, αποτυπώνει την έκταση της επίθεσης της Edmonds. Ο δικαστής είπε πως πρόκειται για μία από τις χειρότερες υποθέσεις κακοποίησης ζώων που έχει δει ποτέ. Η 21χρονη απέδωσε αρχικά σε έναν άγνωστο «εισβολέα» τις 31 μαχαιριές στον άτυχο σκύλο. Βρέθηκε όμως ένοχη για την πρόκληση βλάβης στο σκυλί.
Επίσης της απαγορεύτηκε να ξαναέχει στην κατοχή της ζώα, για όλη της τη ζωή, κι αυτή η τιμωρία δεν μπορεί να προσβληθεί νομικά. Η Edmonds, που σύμφωνα με το δικαστήριο έκανε θεραπεία για την κατάθλιψη, μαχαίρωσε τα σκυλιά της στον πίσω κήπο του σπιτιού της τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τα τραύματα του Stig, σύμφωνα με ειδικούς, δείχνουν πως τον είχε ακινητοποιήσει και τον έκοβε ενώ εκείνος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η Edmonds είχε καλέσει την αστυνομία αλλά η έρευνα έδειξε πως τα δικά της μικρο-τραύματα τα είχε προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της, προφανώς για να στηρίξει το σενάριο του εισβολέα. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι της περιέγραψαν τη ζοφερή εικόνα που αντίκρισαν «Ήταν σαν σφαγείο. Υπήρχε αίμα παντού, στο σαλόνι και στην κουζίνα. Η Edmonds ήταν ήρεμη», αφηγήθηκαν. Η κτηνίατρος που έφτασε στο σπίτι δήλωσε σοκαρισμένη με το θέαμα. Η οργάνωση προστασίας των ζώων RSPCA ανέλαβε το κόστος των χιλιάδων ευρώ για την ιατρική φροντίδα των δύο σκύλων.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: