Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Φρίκη . Αδέσποτα σκυλιά νεκρά στα τσιγκέλια των Λαθρ Ορκ στο κέντρο της Αθήνας

Χιλιάδες καταγγελίες
Η Αστυνομία τα ξύνει

Σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής...
που αναρτήθηκε στο site της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές». Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες. Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών. Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.
hellenicrevenge.blogspot

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΗΝΥΓΗΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ Η ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ. ΕΞΩ ΠΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ. ΠΗΞΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ