Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Βοηθήστε να βρούμε σπίτι για τον Μανολιό

Τα δυο απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε στο ποδαράκι του ο Μανολιός στάθηκαν μοιραία για την ζωή του, η κτηνίατρος με βαριά καρδιά αναγκάζεται για άλλη μια φορά να κάνει το καθήκον της προκειμένου να σώσει την ζωούλα του Μανόλη… Ακρωτηριασμός!!! Ο Μανολιός φιλοξενείται προσωρινά στο Κυνοκομείο Ηρακλείου, είναι δύο ετών...
αδέσποτος σκυλάκος με πολλές πολλές εμπειρίες, την ζωή του μέχρι σήμερα την πέρασε σε μια γειτονιά που οι άνθρωποι εκεί φρόντιζαν για την καλοπέραση του … δυστυχώς όμως ήλθανε τα πάνω κάτω και ο Μανολιός είναι αδύνατον πλέον να ξαναγυρίσει στα παλιά του λημέρια, χρειάζεται φροντίδα αγάπη, και ανθρώπους με δύναμη ψυχής!!! Ανθρώπους που να το λέει η καρδιά τους… που θα προσπαθήσουν να τον μάθουν πως η ζωή συνεχίζεται, η αγάπη των ανθρώπων δεν την αφήνει να εκπνεύσει.
Βοηθήστε μας να βρούμε ένα σπίτι για τον Μανόλη. τηλ.2810 399209 & 6940267825, 6940267826 Μας χαμογελά ... ελάτε να φροντίσουμε να κρατηθεί για πάντα αυτό το χαμόγελο του. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Βασίλη Σαρή από την σχολή εκπαίδευσης σκύλων VOM PIERO LAND στους Αθανάτους Ηρακλείου, που για άλλη μια φορά αναλαμβάνει την βασική εκπαίδευση σε τρίποδο εντελώς δωρεάν.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: