Σελίδες

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σκύλος απομονωμένος μέσα σε ένα κλουβί - φυλακή

Στη Ρόδο

Τον τελευταίο μήνα έχουμε αγανακτήσει μένα ιδιοκτήτη σκύλου στο Νιοχωρι,το ζώο δεν φταίει,η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη του σκύλου. Ο σκύλος-λύκος εδώ και ένα μήνα κλαίει όλη μέρα, γρυλίζει,γαυγίζει,έχουμε χάσει ...

την ηρεμία μας οι γείτονες.

Έιναι απαράδεκτο σε κατοικημένη περιοχή να έχει βάλει μέσα σ'ένα κλουβί το ζώο,το οποίο κλαίει όλη μέρα εκτεθειμένο στο κρύο και στην βροχή,με τον ιδιοκτήτη του ζώου απλώς να ειρωνεύται.. Προσωπικά τον βρήκα τον συγκεκριμένο κύριο, ειναι ο ιδιοκτήτης του bar-PACHA στην Ορφανίδου, του μίλησα με ωραίο τρόπο να καταλάβει οτι το ζώο ενοχλεί τους γύρω,να το μαζέψει κτλ ,αλλά αυτός μόνο πουλάει μόνο ειρωνία. (και δεν είναι μόνο το ζώο του που ενοχλεί..

Το μπαράκι του παίζει τέρμα μουσική με τρελά μπάσα ενοχλώντας τα βράδυα,δυστυχώς όμως δεν υπάρχει και αστυνομία να τον συναιτήσει). Το κλουβί με τον σκύλο βρίσκονται στην πίσω μεριά του bar-DREAM,δίπλα στο BOULEVART, (ίσως να είναι και αυτό δικό του,δεν γνωρίζω).

Λοιπόν,δεν μπορεί ένας ασυνείδιτος ιδιοκτήτης ζώου να κάνει οτι του κατέβει,ενοχλώντας τους γύρω,και ενοείται έχοντας φυλακισμένο και παραμελημένο το ζώο.

Δεν επιθυμώ να τραβηξω στα άκρα την υπόθεση,ελπίζω όμως η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ να κάνει το καθήκον της..

doglovernews.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: