Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Έγγραφα φωτιά για το Κυνοκομείο του Δήμου Σερρών

Έγγραφα φωτιά έρχονται στο φως αναφορικά με το Κυνοκομείο του Δήμου Σερρών. «Αναξιοποίητα»..χρήματα, ανοχή και «κάλυψη» σε υπάλληλο, μελέτες και μηχανήματα που μούχλιαζαν σε συρτάρια και ...

αποθήκες και αμέτρητα νεκρά ζώα, αποκαλύπτουν τα στοιχεία σοκ.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος έχει λάβει από το κράτος την περίοδο 2006-2008 το ποσό των 160,000€. Ωστόσο, όπως προκύπτει από έγγραφα, αποδεικνύεται ότι τα χρήματα αυτά πήγαν αλλού.
Η παρούσα δημοτική αρχή και δη ο Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος είναι και κτηνίατρος, γνωρίζει για την ενέργεια αυτή.
Εκτός των χρημάτων που ήρθαν από την κεντρική εξουσία (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ΣΑΤΑ), και πήγαν για άγνωστους λόγους αλλού, υπάρχουν και χρήματα των Σερραίων πολιτών, που στην ουσία επίσης μένουν…. «αναξιοποίητα» με την ανοχή και τη σιωπηλή σύμφωνη γνώμη των δημοτικών αρχών τα τελευταία εφτά χρόνια.
Συγκεκριμένα, ο Σερραίος πολίτης πληρώνει από την τσέπη του, τον μισθό, τα επιδόματα, τα δώρα και την ασφάλιση κτηνιάτρου επτά ολόκληρα χρόνια, χωρίς ωστόσο η κτηνίατρος να πράττει ως οφείλει κάθε υπάλληλος που βρίσκεται σε αυτήν τη θέση: Στειρώσεις και αλλού είδους χειρουργικές επεμβάσεις.
Μάλιστα, για τις στειρώσεις ο δήμος Σερρών, με σύμφωνη γνώμη και του εκάστοτε δημάρχου, πληρώνει επιπρόσθετα χρήματα σε εξωτερικούς κτηνιάτρους για να κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνει η εργαζόμενη και αμειβομένη για αυτό κτηνίατρος του κυνοκομείου.
Επίσης, η κτηνίατρος επικαλούμενη διάφορες προφάσεις έχει το γραφείο της όχι στον χώρο εργασίας της, αλλά στο…. Δημαρχείο. Μεταξύ των προφάσεων της που κατά καιρούς χρησιμοποιεί , είναι και γνωματεύσεις ιατρών που παρουσίασε στις δημοτικές αρχές ότι είναι αλλεργική στα χειρουργικά γάντια, κάτι που ανάφερε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Πεχλιβανίδης.
Επιπλέον, η κτηνίατρος που πληρωνόταν και πληρώνεται κάθε μήνα κανονικά, επιζητούσε να «απαλλαγεί» από τη θέση της υπευθύνου του κυνοκομείου και με έγγραφο της στις 22 Μαρτίου του 2011, αμφισβητεί ακόμη και το γεγονός ότι είναι προϊστάμενη του κυνοκομείου!
Ο Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης με δική του απόφαση στις 2 Δεκεμβρίου 2011, αντί να υποχρεώσει την υπάλληλο να κάνει τη δουλειά της, της αλλάζει πόστο, την μεταθέτει δηλαδή σε άλλη νεοσύστατη υπηρεσία, η οποία είναι ήδη στελεχωμένη από υπαλλήλους της Πρώην Νομαρχίας. Ο κ. Αγγελίδης, στη συνέχεια (11-12-2011), χωρίς κανέναν προφανή λόγο, αναιρεί την προηγούμενη απόφασή του και την επαναφέρει «μερικώς» στο κυνοκομείο και μερικώς γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας.
Το κυνοκομείο δεν έχει άδεια αλλά η αλήθεια είναι πως όταν χρειάστηκε να γίνουν στειρώσεις από ευρωπαίους γιατρούς ξαφνικά άδεια δίνοταν. Την ανοχή και τη συγκάλυψη όμως πληρώνουν οι Σερραίοι από επιθέσεις αδέσποτων σε συμπολίτες μας από την μια και δηλητηριάσεις από φόλες από την άλλη.

Την ανοχή όμως πληρώνουν και τα αδέσποτα ζώα και μάλιστα όχι με χρήματα αλλά με την ίδια τους τη ζωή, όπως καταδεικνύουν και οι σοκαρίστηκες εικόνες με τα νεκρά ζώα οι οποίες δυστυχώς «μιλούν» από μόνες τους…αναφέρει το tvserres.tv
Τα συμπεράσματα σε σχέση με την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής ανήκουν πλέον στους Σερραίους πολίτες.

adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: