Σελίδες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πωλούν Νεκρά Σκυλιά και Γατιά ως Έδεσμα στο Κέντρο της Αθήνας

Ερώτηση των βουλευτών Αθ.Πλεύρη
και Άδ.Γεωργιάδη προς τα αρμόδια υπουργεία

Αναφερόμενοι σε καταγγελίες και δημοσιεύματα για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών που έχουν σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών στην Αθήνα, υπέβαλαν σχετική ερώτηση οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Αθανάσιος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης προς τους αρμόδιους Υπουργούς :


ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Θέμα: Πωλούν νεκρά σκυλιά και γατιά ως έδεσμα στο κέντρο της Αθήνας
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ελεύθερου Κόσμου (18.10.2011) και του Dogworld (14.10.2011) πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρεία για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών. Πρόκειται για καταγγελίες, που εάν ισχύουν αποδεικνύουν την βαρβαρότητα που επικρατεί στην ελληνική κοινότητα. Σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» στην οδό Αγησιλάου, στο κέντρο της Αθήνας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωϊκή εταιρεία κλείνει με την εξής πολύ εύστοχη παρατήρηση: «Αναρωτιόμαστε αν μεταναστεύσουν στη χώρα μας και φυλές με ανθρωποφαγικές συνήθειες, θα επιτρέψουμε να σφάζονται και να τρώγονται συμπολίτες μας;»
Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί,
Προτίθεσθε να ερευνήσετε αν ισχύουν οι ανωτέρω καταγγελίες και αν ναι τι μέτρα προτίθεσθε να πάρετε για την εξάλειψη του συγκεκριμένου φαινομένου και την εφαρμογή των κυρώσεων του Ν. 3170/2003 στους εμπλεκομένους;
Αθήνα 18.10. 2011
Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών
Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

Οι απαντήσεις των Υπουργών βρίσκονται στα συνημμένα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση :


http://www.thanos-plevris.gr/georgia-trofima/poloyn-nekra-skylia-kai-gatia-os-edesma-sto-kentro-tis-athinas.html







Δεν υπάρχουν σχόλια: