Σελίδες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Συμφωνία του Δήμου Κοζάνης και του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Στοργή»

Για τα αδέσποτα

Προς οριστική συμφωνία στο θέμα των αδέσποτων σκύλων φαίνεται πως βρίσκονται ο Δήμος Κοζάνης και το Φιλοζωϊκό Σωματείο με την επωνυμία «ΣΤΟΡΓΗ» του Δημήτρη Λιάνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia! Όλα δείχνουν πως ...

οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα βασικά σημεία και απομένουν μερικές λεπτομέρειες, προκειμένου να λυθεί ένα από τα θέματα που απασχόλησαν αρκετά την τοπική επικαιρότητα της πόλης τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία θα προβλέπει πωςθα συσταθεί τριμελής επιτροπή , η οποία θα αποτελείται από υπάλληλο του Δήμου Κοζάνης, υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και από έναν εκπρόσωπο των Φιλοζωϊκών Σωματείων που εδρεύουν στον Δήμο Κοζάνης, με σκοπό τη διενέργεια καταγραφής, σήμανσης και φωτογράφισης των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενούνται στο Φιλοζωϊκό Σωματείο «ΣΤΟΡΓΗ».

Η «Στοργή» και ο Δημήτρης Λιάνας θα λάβουν το ποσό των 16.000 ευρώ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου (για 4 μήνες, από 4.000, καθώς μετρά από Σεπτέμβριο), ενώ θα είναι υποχρεωμένοςνα καλύπτει έξοδα προμήθειας τροφών για την σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενούνται στο χώρο, εργασίες για τη σίτιση και περιποίηση των αδέσποτων σκύλων καθώς και του χώρου που φιλοξενούνται, τα έξοδα για την προμήθεια των απαιτούμενων φαρμάκων των αδέσποτων σκύλων αλλά και άλλα έξοδα.


dogworld.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια: