Σελίδες

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Διασώθηκε παραμορφωμένο κουτάβι και αναρρώνει

Το προόριζαν για ευθανασία
(video)

Θηλυκό κουτάβι, με όνομα Harper, πετάχθηκε πρόσφατα ως ... άχρηστο προϊόν σε σακκούλα σκουπιδιών στη Φλόριντα, από πωλητή κουταβιών, επειδή ήταν παραμορφωμένο. Το κουτάβι βρέθηκε από την Erica Daniel, η οποία τυχαία περνούσε και το είδε να κουνιέται στη σακκούλα. Το ζήτησε από τον πωλητή που της το έδωσε απρόθυμα και το πήγε ...


σε κτηνίατρο, σύμφωνα με το NBC News.
Το κουταβάκι γεννήθηκε με το σύνδρομο του "κολυμβητή κουταβιού" , δηλαδή ήταν ανίκανο να σταθεί στα μπροστινά του πόδια ή και ακόμη και να σηκώσει το κεφαλάκι του. Της είπαν ότι πρέπει να ευθανατωθεί και η E.Daniel αποφάσισε να του χαρίσει μία νύχτα με αγάπη σε σπίτι.
Με κάποιο μασσάζ , η μικρή Harper, άρχισε να δείχνει δύναμη στην κίνησή της, όπως ανέφερε αργότερα για το θέμα η Daily Mail.
Η E.Daniel αποφάσισε να ακούσει και μία δεύτερη γνώμη και πήγε το κουτάβι σε άλλο κτηνίατρο. Ο συγκεκριμένος κτηνίατρος αποφάνθηκε ότι τα συμπεράσματα για τη Harper ήταν υπερβολικά και ότι τα όργανά της λειτουργούσαν καλά, ενώ δεν είχε βλάβες καρδιολογικές ή εγκεφαλικές.
Χρειαζόταν ιατρική φροντίδα και όχι ευθανασία.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η Harper είναι σήμερα 11 εβδομάδων και είναι σε φάση ανάρρωσης , η δε E.Daniel είπε πως η μικρή είναι έτοιμη για υιοθεσία.

Δείτε και το video του NBC :



Δεν υπάρχουν σχόλια: