Σελίδες

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα λαγουδάκια δεν είναι κατοικίδια για... το Πάσχα , ούτε παιχνίδια

Είναι τα τρίτα στη σειρά κατοικίδια που εγκαταλείπονται μετά τους σκύλους και τις γάτες

Δεν είναι μόνο οι σκύλοι και οι γάτες τα κατοικίδια που μένουν εγκλωβισμένα στα καταφύγια, αλλά υπάρχουν και πολλά λαγουδάκια. Είναι τα τρίτα στη σειρά κατοικίδια που εγκαταλείπονται στα καταφύγια. Αγοράζονται από ανεύθυνους ανθρώπους για το Πάσχα...

με την επιρροή που ασκείται για τα συγκεκριμένα κατοικίδια σε συνδυασμό με την εορτή αυτή. Πολλοί από αυτούς που τα αγοράζουν δεν είναι προετοιμασμένοι για νέο κατοικίδιο, παρά το γεγονός ότι τα λαγουδάκια αποτελούν πολύ καλά κατοικίδια.
Φέτος δε, χαρακτηρίστηκε η χρονιά ως "χρονιά του λαγού" από το κινέζικο ωροσκόπιο και έτσι υπήρξε γενικότερα άλλη μία επιρροή υπέρ της αγοράς αυτών των ζώων.




Όσοι αγοράζουν ή υιοθετούν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι λαγοί ζουν 10 χρόνια και χρειάζονται κανονική κτηνιατρική φροντίδα. Τα παιδιά συχνά ζητάνε λαγουδάκια , αλλά μετά απογοητεύονται όταν μαθαίνουν ότι δεν είναι παιχνίδια για να παίξουν. Δεν είναι καλή ιδεά για παιδί κάτω των 8 ετών.
Τα λαγουδάκια είναι ευτυχισμένα σε ένα σπίτι όταν γίνονται μέρος της οικογένειας και εισπράττουν αγάπη και φροντίδα. Είναι δυστυχισμένα και υποφέρουν όταν απομονώνονται από τους ανθρώπους του σπιτιού. Χρειάζονται στοργή , παιχνίδια να παίξουν και καθημερινή άσκηση.

http://www.rabbit.org/

http://www.bestfriends.org/








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: