Σελίδες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί αυτή η εμμονή, να προβάλλεται παραπλανητικά η ανθρώπινη "βίαιη παρέμβαση" σε κάθε τραυματισμό αδέσποτου ζώου ;

Τα κατάφερε ο σκυλάκος που βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό , στο Ηράκλειο Κρήτης


και ΟΧΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ όπως με εμμονή (;) παρουσιάζεται από ζωοφιλικά σωματεία

Ο σκυλάκος που βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό στις 11 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης (παραλία Αμμουδάρας) είναι ήδη καλύτερα, μετά την επέμβαση της κτηνιάτρου , κ. Αικατερίνης Παρασύρη. Ο σκύλος , σύμφωνα με το πόρισμα της εν λόγω κτηνιάτρου , ήταν τραυματισμένος στο λαιμό από πίεση τέμνοντος αντικειμένου (στύλο ή σύρμα περίφραξης) επί μακρύ χρονικό διάστημα.  Πώς λοιπόν εμφανίζεται "σφαγμένος" ο σκύλος και μάλιστα , μετά το δικό μας δημοσίευμα (http://animalspress.blogspot.com/2010/12/blog-post_19.html), πώς εμφανίζεται και ένα νέο πόρισμα κτηνιάτρου (κ. Μπαντουβά) που του παρείχε - ισχυρίζονται - τις πρώτες βοήθειες, με γενικόλογη και αόριστη γνωμάτευση ; Στο zougla.gr αναρτήθηκε το δημοσίευμα με το νεοεμφανισθέν πόρισμα του κτηνιάτρου που έριξε μια ματιά στο ζώο , ενώ υπάρχει ήδη και παρακάμπτεται η επίσημη γνωμάτευση της κ. Παρασύρη που ανέλαβε και χειρούργησε τον σκύλο (με κλινική εξέταση). Γιατί επιμένουν άραγε να παρουσιάζουν εμπλοκή του ανθρώπινου παράγοντα με ... σφαγή του ζώου ; Ποιόν εξυπηρετεί αυτή η εμμονή με τις κακοποιήσεις στην Ελλάδα ;
Ακολουθεί το δημοσίευμα στο zougla.gr :


Τα κατάφερε ο σκυλάκος που βρέθηκε σφαγμένος στο Ηράκλειο Κρήτης

Καλά στην υγεία του είναι ο σκυλάκος που βρέθηκε σφαγμένος στις 11 Δεκεμβρίου 2010 στην παραλία της Αμμουδάρας, στην περιοχή Γιόφυρο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Μετά από την επέμβαση - που του έκανε η κτηνίατρος - και την φροντίδα που του προσέφεραν οι φιλόζωοι εθελοντές, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να εγκλωβίσουν το πληγωμένο ζώο, το οποίο περιφερόταν με το τραύμα στον λαιμό του ανοιχτό μέχρι την τραχεία - ο σκύλος αναρρώνει.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία είναι μια χαρά και εκείνοι που το φροντίζουν θα καταφέρουν να το κάνουν να ξεχάσει τα μαρτύρια που πέρασε στα χέρια κάποιου ανθρωπόμορφου κτήνους που κυκλοφορεί ελεύθερο στο νησί.


Στο έγγραφο που βλέπετε και το υπογράφει ο κτηνιάτρος, Ανδρέας Μπαντουβάς, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον σκύλο, το ζώο απέκτησε αυτό το βαθύ τραύμα στον λαιμό του από «τέμνον αντικείμενο».

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Ελα ντέ ! Μόλις πήραν χαμπάρι ότι ξεσκεπάστηκαν έτρεξαν να πάρουν βεβαίωση απο άλλο κτηνίατρο.

Η πλάκα είναι πως στο site της Ζωφόρου, το γεγονός δημοσιεύτηκε χωρίς τη συγκεκριμμένη κτηνιατρική βεβαίωση η οποία προστέθηκε μετά λίγες μέρες.δήθεν για να χρησιμοποιηθεί σε μήνυση κατ΄αγνώστου.

Χαίρε ψηλά κι αγνάντευε !!!

Ντροπή σας κ. Χουστουλάκη. Ωραίο επάγγελμα βρήκατε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΤΙ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ; ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ EINΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΙΣΩΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΝΑ ΨΑΞΟΜΥΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ

Χ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

Νομιμοποιητικό άλλοθι για τη δράση τους ψάχνουν οι κυρίες. Όσες γνωρίζω εγώ οκοκυρές, άνευ εισοδήματος... Β.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ; ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

Δ.Δ.Δ.

flora είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ Η ΑΠΟ ΣΤΥΛΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Flora ;; ΄Εσπασες το όρκο της σιωπής;; Καιρό έχουμε να σε ακούσουμε.Και σένα και τη ευγενική παρέα σου.

Ανώνυμος είπε...

παντως δεν ειναι σφαγμενο απο μαχαιρι κυρια Φλορα, οπως φαινεται. Αυτο μετραει. Γιατι το παρουσιαζετε σφαγμενο απο μαχαιρι , ενω μπορει να ηταν δεμενο να τραυματιστηκε απο αλλο τροπο ; η μηπως ολοι εσεις δεν τα εχετε δεμενα πολυ καιρο αποτι μας εχουν περιγραψει ανθρωποι που εχουν δει τα μερη που τα μαζευετε ; γιατι σφαγμενο ντε και καλα ; σημασια εχει οτι θελετε να δειξετε ανθρωπινη βια πανω στο ζωο , ενω ειναι κατι αλλο , οτι κι αν ειναι , ετσι κι αλλιως κακο.

Μαν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΗΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΑ', ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΔΙΚΑ" ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ Η ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ , ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΡΟΠΑΛΟ". ΕΙΕΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ.

ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ?
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

an aftos pou ipographi ine ondos iereas, o anonymos ine xideos.
stous anagnostes iparxoun kai ieratika blog kai xristianikoi filoi tou blog aftou

f.f.

Ανώνυμος είπε...

nomizo kapious tsouzi to thema kai enoxlounde. ki ego simphono mages.
poli kakopoiisi pefti teleftea me skilakia kai poli diafimisi kai oloi exoume psiliasti oti kati trexi kai ine paramithi kai moufa i istoria. mipos tous vazoun oi germanarades kai oi alloi evropeoi gia na mas paroun kai ta zoa mas ektos apo ta nisia mas kai tin akropoli kai ta spitia mas ?

indefix

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε ιντεφιξ , εισαι διανοια ! μονος σου το σκεφτηκες η σε βαλανε ;

ταρζαν

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΝΤΕΦΙΞ!!!!!
ΕΣΥ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΟΥ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ?
ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Κρατήθηκαν - κρατήθηκαν αλλά δεν άντεξαν και ξανάρχισαν το παραμύθι και τις χυδαιολογίες. Τώρα θα παρελαύσει όλος ο θίασος και θα ακούσουμε όλο το ρεπερτόριο

flora είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΑ!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

Τόση χαμένη ενέργεια για συζητήσεις άνευ σημασίας σε βάρος των άνυπεράσπιστων ζώων.
Γιατί όλοι εσείς που γράφετε και γράφετε του κόσμου τις σαχλαμάρες δεν μπένετε στον κόπο να στείλετε και καμιά επιστολή στα Υπουργεία ή σε άλλους φορείς μπας κι άλλάξει κάτι με τον νόμο και ελαχιστοποιηθεί η εγκατάλειψη οπότε και το θέμα των υιοθεσιών στο εξωτερικό ή του εμπορίου των αδέσποτων, όπως θελετε μερικοί να το λέτε,θα πάψει να υπάρχει?
Γιατί δεν αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας που σπαταλάτε σ' αυτές τις γελοίες συζητήσεις για να πάτε κάποιο ζώο για στείρωη, ώστε να λιγοστέψουν οι γέννες και τα κουτάβια που στέλνουν οι άλλοι στο εξωτερικό και γεμίζουν τις τσέπες τους με μάρκα και λίρες?
Αργόσχολοι και άνευ ενδιαφέροντος άτομα είστε όλοι και γίνεστε αντικείμενο εκμετάλευσης από την Κυρατζή η οποία βρήκε ένα θέμα ανάθεμα για να γεμίσει τις σελίδες της.

animalspress είπε...

Τη συλλογή και δημοσίευση στοιχείων και τη διερεύνηση αν και κατά πόσον οι Έλληνες είμαστε τελικά τόσο "βάρβαροι" με τα κατοικίδια , όσο θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάσουν, δεν νομίζω ότι τα κάνουν κάποιοι για να περάσουν την ώρα τους, κυρία ή κύριε Ανώνυμε. Κανείς δεν "περνάει την ώρα του" αναζητώντας την αλήθεια για το καλό των ζώων, τα οποία γίνονται δυστυχώς αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Η μεγιστοποίηση και πιθανότατα η παραποίηση περιστατικών κακοποιήσεων αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα - απ΄ ότι εν τέλει διαπιστώνεται - γίνεται συχνά χάριν εντυπώσεων και αυτό έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσθε . Οι καταγγελίες που γίνονται ωθούν στην έρευνα και είναι πολλές από όλη την Ελλάδα.
Τώρα, το τί κάνει ο καθένας για τα αδέσποτα από όλους όσοι συμμετέχουν στους σχολιασμούς μάλλον το αγνοείτε. Μπορεί να κάνουν το ελάχιστο, αλλά μπορεί αυτά που κάνουν να μην τα έχετε κάνει ποτέ. Γιαυτό μην κρίνετε έτσι επιπόλαια τους άλλους , όσο επιπόλαια και βιαστικά προβάλλετε τη βαρβαρότητα των συμπατριωτών σας. Στην ενοχή, η σιωπή είναι χρυσός!

flora είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ.
ΖΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ Σ'ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΛΥΣΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ?
ΑΝ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?
ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΑΙΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙ ΗΤΑΝ?

Ανώνυμος είπε...

Αχ Φλώρα ! Ανατρίχιασα !

Τόσο άσχημα στην Επαρχία.

Και εμείς οι πρωτευουσιάνοι στη "κοσμάρα" μας.

Αντε να χαθείτε ρε ελεεινά υποκείμενα που κάνατε τη φιλοζωϊα επάγγελμα , βγάζετε ένα σκασμό λεφτά με το αίμα των αδέσποτων και βασανισμένων ζώων και έχετε το θράσσος να μιλάτε. Σκουλήκια αηδιαστικά, βρωμερά και απαίσια. Αυτό είστε. Η θέση σας είναι στους υπονόμους. Μαζί με τους αρουραίους.

Και δε θάπρεπε να καταδέχεται να σας μιλάει κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Φλώρα,
ήταν μούφα φιλοζωικών σωματείων, όπως και τόσες άλλες ΔΗΘΕΝ κακοποιήσεις για να πλουτίσουν τα ταμεία τους. (κάπου το διάβασα).
Αλλά είναι και η γνώμη μου.

flora είπε...

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ?
ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ?
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ FLORA

Αν οι υπέρμαχοι των "υιοθεσιών εξωτερικού" επέλεξαν εσένα να τους εκπροσωπήσεις σίγουρα είναι χαμένοι απο χέρι. Τέτοια χυδαιότητα μόνο απο ανθρώπους του υποκόσμου εκδηλώνεται. Και εσύ Flora είσαι υπόκοσμος με όλη τη σημασία.

Στο προκείμενο. Οι μόνοι λυσσασμένοι είσαστε εσείς. Κι αυτό επειδή φοβάστε. Και καλά κάνετε !

Το πιό εύκολο πράγμα του κόσμου είναι κάποιος να βγάλει λεφτά απο τα έρμα τα αδέσποτα ζώα. Το κύκλωμα γνωστό- μέσα και έξω-, οι επαφές γνωστές, τι θα μπορούσε να μας εμποδίσει αν θέλαμε;

ΕΣΥ ή οι όμοιοι σου;;;

Αννα Γερολύμπου

flora είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΔΥΟ ΚΟΥΤΣΧΑΡ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΚΑΜΠΩ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΟΥΝΤΩΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΑΛΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ενας απο τους διασωστες του ζωου αυτου. θα ηθελα να πω οτι το ζωο αυτο εξεταστηκε απο τον κυριο μπαντουβα ανδρεα οποιος μας εδωσε το πορισμα του και επειδη δεν μπορουσε να τον φιλοξενησει πηγε αναγκαστηκα στο αλλο κτηνιτριο διχως να εχει αδεια να κανει επεμβαση την οποια εκανε τελικα και κοντεψε να πεθανει το ζωο.το λεω αυτο γιατι με ρωτησε η κτηνιατρος του κυνοκομειου ποιος εκανε τι... και φυσικα ενημερωσαμε. στην ζωφορο μεσα υπαρχει το αρχειο σε τι χαλια παρελαβε το κυνοκομειο το ζωο. μηνηση εχουμε κανει για κακοποιηση ζωου... να φροντιζουν ορισμενοι να μην επεκταθουμε ομως. αντι να λετε μπραβο που το εβλεπε τοσος κοσμος και το αγνουουσε βγηκατε και λετε οτι θελετε!! ουτε ξερετε τι περασαμε ουτε κανεις μας ρωτησε τι τραβηξαμε. το ζωο ειναι καλα αυτο μετραει ομως για ΕΜΑΣ τουλαχιστον. η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΟΥ...δεν θα ξαναασχοληθω..αρκετα..