Σελίδες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γάτες : Φορείς Πολιτισμού και Ομαδικότητας, Πολίτες της Θεσσαλονίκης Αδέσποτες και Ιδιόκτητες,


Πώς μια γάτα είναι φορέας πολιτισμού?


Μια γάτα μπορεί να κάνει ανθρώπους να ενωθούν για να την σώσουν, ανθρώπους να εκπαιδευτούν για να την μάθουν και να χτίσει γύρω της μια ομάδα ενδιαφερόμενων φίλων που δρουν μαζί. Μία γάτα προσφέρει στον καθένα την ευκαιρία να δείξει τον πολιτισμό του ανάλογα ...




με το πώς θα της φερθεί. Θα την ταΐσει? Θα την στειρώσει? Θα της ρίξει φόλα? Θα την κακοποιήσει? Αυτό κάτι λέει για τον ίδιο και το πώς τοποθετείται απέναντι στην κοινωνία. Ο άνθρωπος που θα κακοποιήσει γάτες ή και το παιδί διαπιστωμένα από έρευνες μπορει να περάσει και σε κακοποίηση ανθρώπου ή παιδιού.



Πώς μια ιδιοκτήτη γάτα ενδιαφέρει έναν Δήμαρχο?
Ο δήμαρχος μιας πόλης έχει όφελος να περάσει στον πολίτη το μήνυμα ότι η γάτα του χρειάζεται στείρωση κι αν δεν μπορεί να τον διευκολύνει να την κάνει. Αυτό θα έχει όφελος στο να μην δημιουργηθούν αδέσποτα ζώα και εάν γίνουν μαζικές στειρώσεις θα πάψει το θέαμα των γατών που ψάχνουν στα σκουπίδια και των πατημένων στη μέση του δρόμου που όσα ωραία πάρκα έχει τριγύρω ασχημαίνουν την όψη της πόλης και τονίζουν την αδιαφορία.



Πώς μια αδέσποτη γάτα επηρεάζει το πράσινο της πόλης
Μια αδέσποτη γάτα είναι μέρος του περιβάλλοντος και όταν μας ενδιαφέρει η καθαριότητα μας ενδιαφέρει και η γάτα. Έτσι φροντίζουμε να στειρωθεί να μην γεννήσει και γίνουν πολλές και δεν έχουν να φανέ και πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους και περνώντας απέναντι να βρουν να φανέ κάτι, τις πατούν τα αυτοκίνητα.



Πώς μια γάτα επηρεάζει τον Δήμο.
Πολλοί δημότες αγαπούν τις γάτες και ενδιαφέρονται γι αυτές. Χρειάζεται να μάθουν να ενδιαφέρονται σωστά. Οι δημότες αυτοί ψηφίζουν και είναι ευαίσθητοι στην στάση του δήμαρχου τους απέναντι στις γάτες γιατί κάθε μέρα στη ζωή τους φροντίζουν ζώα κακοποιημένα που έπεσαν από μπαλκόνια ως αστείρωτα, τα πάτησαν αυτοκίνητα, ή τα δάγκωσαν σκύλοι η τα χτύπησαν άνθρωποι. Οι πολίτες αυτοί υποφέρουν ψυχικά καθημερινά και το αντίκτυπο φαίνεται στην ψήφο τους.



ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
6979780445(2-4μμ).




Η εμπειρία μας είναι στην διάθεση σας

Thessaloniki Cat Group
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
Μ.Κ.Ο.
ΓατοΕφημερία και Γατοτηλεφωνητής
6979780445 (2-4μμ) και SMS
http://www.thessalonikicatgroup.org/
thessalonikicatgroup@gmail.com

ΓατοΟμάδα Αθήνας
ΓατοΕφημερία και Γατοτηλεφωνητης
6980249833 (18-20.00μμ)
http://www.athenscatgroup.webs.com/
athenscatgroup@gmail.com



Φόρουμ για τα Ανάπηρα Ζωάκια
Υιοθέτησε κι εσύ το δικό σου τώρα
http://www.anapirazoakia.net/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: