Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

χρειάζεται αγάπη

Κάποιος πρέπει να δείξει στον μικρούλη Μπάμπη ότι στη ζωή υπάρχει και Αγάπη!

Ο μικρούλης Μπάμπης είναι μόλις 2 χρονών και 8 κιλά.  Πέρασε πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια της ζωής του...
Ζούσε σε ένα σπίτι δεμένος επί 2 ολόκληρα χρόνια χωρίς καθόλου βόλτα όπου δεν του έδιναν καμία σημασία. Δεν του έδιναν καν τροφή και νερό! Ευτυχώς τον τάιζαν κάποιοι γείτονες...



Έγιναν προσπάθειες να συνετιστούν οι ιδιοκτήτες του και αφού δεν έδειχναν καμιά διάθεση να τον φροντίσουν σωστά τον πήραμε από εκεί για να του δώσουμε μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

Χρειάστηκαν 2 ολόκληρες μέρες για να τον δούμε επιτέλους να κουνάει την ουρά του για πρώτη φορά. Μέσα σε ελάχιστες μέρες, άρχισε ήδη να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και να νιώθει καλύτερα.
Ο Μπάμπης χρειάζεται έναν άνθρωπο να του δείξει ότι η ζωή σε σπίτι μπορεί να είναι όμορφη, γεμάτη αγάπη και κατανόηση για τις ανάγκες του.




Αν και ο Μπάμπης είναι πλέον χαρωπός και μαθαίνει γρήγορα, θα προτιμηθεί ένα σπίτι χωρίς μικρά παιδάκια, γιατί δεν παύει να είναι ένας κακοποιημένος σκυλάκος που θα χρειαστεί προσεκτικούς χειρισμούς στην αρχή μέχρι να εμπιστευτεί απόλυτα τη νέα του οικογένεια.

Αν θέλετε να του δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που τόσο έχει ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας!

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης μέσω του Train A Stray (ισχύει εντός Αθηνών).
***Έχει άμεση ανάγκη για υιοθεσία ή ένα προσωρινό σπίτι φιλοξενίας (όπως και όλα τα σκυλάκια μας). Σε περίπτωση φιλοξενίας αναλαμβάνουμε τα έξοδα.***


http://www.fazoo.gr/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: