Σελίδες

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητούν ζωοφιλικά σωματεία



Σειρά προτάσεων προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπενθυμίζει στην ηγεσία του , ότι έχει στείλει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων. Ζητά επικοινωνία , διευκρινίζοντας ότι η υιοθέτηση των προτάσεων θα συμβάλλει σημαντικά , μεταξύ άλλων, στη βελτίωση των εξαιρετικά άσχημων συνθηκών διαβίωσης των ζώων...


e-mail: sinzoofilikon@gmail.com

site : http://www.sinzoofilikon.weebly.com/

 Χανιά 13.10.2010



Προς το
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Υπουργό
κ. Χρήστο Παπουτσή

Υφυπουργό
κ. Όθωνα


ΘΕΜΑ: ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ



Κύριοι Υπουργοί,


Εν πρώτοις θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τα μηνύματα στήριξης του αγώνα μας, που στείλατε στην συνέντευξη τύπου , που έδωσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων στις 04.10.10 , Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Στα μηνύματα αυτά θέτατε σαν υποχρέωση του υπουργείου σας την συνέχιση της προσπάθειας των προκατόχων σας υπουργών κυρίως στο θέμα της δραστηριοποίησης της Ελληνικής Αστυνομίας στις κακοποιήσεις ζώων αλλά και στην εν γένει συμβολή της ΕΛ. ΑΣ στο θέμα της εφαρμογής των κειμένων νόμων της χώρας μας, σε σχέση πάντα με τα ζώα.

Σαν Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή έχουμε στείλει μια σειρά προτάσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , η υιοθέτηση των οποίων θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των εξαιρετικά άσχημων συνθηκών διαβίωσης των ζώων , στην αδήριτη ανάγκη αλλαγής στης συμπεριφοράς των Ελλήνων πολιτών απέναντι στα ζώα και στην ανάκτηση της εικόνας της χώρας μας σαν χώρα πολιτισμένη και όχι τριτοκοσμική.

Παρακαλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε για το άτομο ή τα άτομα με τα οποία θα πρέπει εφεξής να έχουμε επικοινωνία, προκειμένου να προχωρήσουμε ένα ακόμη βήμα σε σχέση με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου στα θέματα των ζώων.

Η συνεργασία Πολιτείας και φιλοζωικών συλλόγων είναι βέβαια απαραίτητος, όμως η Πολιτεία είναι εκείνη που πρέπει να πάρει ριζικά μέτρα και γενναίες αποφάσεις για την αλλαγή του τοπίου στην χώρα μας.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
90 ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ
κον Χρυσοχοίδη, προκατόχου σας υπουργού.



Για πληροφορίες
Αναστασία Μπομπολάκη
Γέφυρα Κόμβου Εθνικής Οδού
Γαλατάς ,Χανιά
Τ. Τ. 73100

τηλ. 6976489349



Δεν υπάρχουν σχόλια: