Σελίδες

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Χαρίζονται σκυλάκια !

Τα πανέμορφα αξιαγάπητα σκυλάκια θέλουν φιλοξενία και άμεσα βοήθεια!



Χάγκυ ο Αγκαλίτσας

Λαμπραντοράκι ξανθό και ήρεμο που το παράτησε η ιδιοκτήτρια του. Γεννήθηκε 10.06.06. είναι 14kg και του αρέσει να κάθεται δίπλα στο τζάκι και να σας γλύφει. Σας θέλει όλο δικό του και αν έχετε άλλο σκυλάκι καλά είναι να κάνετε.. βάρδιες. Κινδυνεύει άμεσα.



Όντυ ο Καημενούλης

Μικρός βρέθηκε στην εθνική αθήνας θεσσαλονίκης κι απο τότε
είναι πολύ φοβισμένος ο καημενούλης τρέμει το φυλοκάρδι του!
Δεν μπορει καθόλου τις αλλαγές χώρου, φανταστείτε να βγεί εξω!
27 κιλα 5 χρονών καημενούλης..και πολύ γλυκούλης


Τι συμβαίνει :

Η Αδεσποτη Κουκλα ( facebook) μας ζήτησε να βοηθήσουμε στην προώθηση για να βρούν σπιτάκι τα σκυλιά που άφησε πισω της η αγγλίδα που αφησε και σε μας την γατουλα της, Τρεύση.( Αρχική Σημείωση http://www.facebook.com/album.php?aid=2062408&id=1154458085&ref=nf) Το ξενοδοχειο ζωων δεν έχει πληρωθει ( 7.000 χρέος εχει η τρευσυ εκει) και θα αφήσει εξω τα σκυλιά αυτα οταν κλείσει μόνιμα αναγκαστικά.

Όποιος μπορεi ας φιλοξενήσει ένα η ας υιοθετήσει άμεσα. Αν θέλει να βοηθήσει μόνο οικονομικα ας επικοινωνήσει κατευθείαν με το ξενοδοχείο ζώων στο 6907761544/ 2310463893 .

Η πανσιον εχει αυτο το σαιτ: http://www.floydshouse.net/, Emai: lfloydhouseboxer@gmail.com
 και αυτο τον λογαριασμο τραπεζης.
Εθνική τραπεζα 878/650124-93 ονομα Ελένη Ευθυμίου.
Όποιος θελει να βοηθησει ειτε φιλοξενώντας ειτε υιοθετώντας( το πιο βασικο!) ειτε αν μπορεί δίνοντας τροφή η ενα ποσό, ολα ειναι δεκτά γιατι η πανσιόν θα κλείσει.


Δείτε και τα άλλα 2 σκυλάκια :



Πόπυ το σούπερ σκυλάκι

Γεννήθηκε 07.12.08. Είναι μεν 5kg αλλά ο χαρακτήρας της κάνει για 60!
Και τι δεν κάνει, τα βάζει με άλλα σκυλιά πιό μεγάλα, τα τσαμπουκαλεύει…, τί να πείς είναι μικρή αλλά το λέει η καρδιά της.
Φυσικά το βράδυ γίνεται καρδιά μαρουλιού που κοιμάται μαζί σας και όταν τη βγάζετε βόλτα κυνηγάει τα πουλάκια κανένα δεκάλεπτο.




Πανδώρα η Μοντελοσκυλίτσα

Λεπτή ψηλή, ολο χάρη 14 κιλά σκυλίτσα. Έχει μια αδυναμία αυτή η πανδώρα
.. να… θέλει να κοιμάται μαζί σας στο μαξιλάρι κοντά... φαντάζεστε τέτοιο τρυφερούτσικο σκυλάκι μαθημένο στο μαξιλάρι
εγκαταλειμμένο απο τη μαμά του να βρεθεί έξω
μετα απο 4 χρόνια σε σπίτι?? Φρίκη!


Φιλικά
Υπεύθυνη Συντονισμού
Α. Κουλουκούρη
_______________________
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
ΓατοΕφημερία και Γατοτηλεφωνητής
6979780445 (2-4μμ) και SMS
www.thessalonikicatgroup.org
thessalonikicatgroup@gmail.com

ΓατοΟμάδα Αθήνας
ΓατοΕφημερία και Γατοτηλεφωνητης
6980249833 (18-20.00μμ)
www.athenscatgroup.webs.com
athenscatgroup@gmail.com

Φόρουμ για τα Ανάπηρα Ζωάκια
http://anapirazoakia.freeforums.org/



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ Ή ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η΄ΚΤΛ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Psychanimal News είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο υπαρχει το τηλ της πανσιον να το ελενξετε οπως καναμε κι εμεις πριν δεχττουμε να ταπροωθησουμε. Τα σκυλακια αυτα ( 14 συνολο)πρεπει να φυγουν απο εκει η πανσιον κλεινει αυτο ειναι το βασικο αιτημα το χρηματικο θεμα μπαινει μονο για οποιον δεν μπορει να βοηθησει διαφορετικα και για να δειξει τι κατασταση επικρατει με την κυρια αυτη. Εμεις φιλοξενουμε τη γατουλα της δωρεαν φυσικα σε σπιτι εθελοντη αλλα δεν εχει επικοινωνησει ποτε και δεν ξερουμε τι να τη κανουμε να τη δωσουμε για υιοθεσια η να συνεχισουμε φιλοξενια. Η κυρια αυτη ειναι παραξενη και δεν επικοινωνει.Η πανσιον τα χει παιξει τα εκπαιδευσε και απο επιθετικατα κανε κουκλακια και εχει φεσωθει και κλεινει. Στο επομενο σπιτι δεν θα χωρανε οποτε επειγει να βρεθει λυση. Το ατομο που τα προωθουσε πριν στα αγγλικα δεν καταφερε πολλα οποτε μας ζητησε να τα προωθησουμε. Εμεις σκεφτομαστε σοβαρα να βοηθησουμε τον οντυ αλλα δεν εχουμε δυνατοτητα για πανω απο ενα κι αυτο με χιλια ζορια. Οποιος θελει ας κανει κατι οτι μπορει αλλα η κατασταση ειναι απελπιστική και οσοι εχετε αμφιβολιες παρτε τηλέφωνο.

ΓατοΟμάδα θεσσαλονικης

Ανώνυμος είπε...

κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κύριε Παπάζογλου. Εχετε δίκιο σε αυτά που γράφετε, αλλά δεν είναι όλοι τοπ ίδιο και η συγκεκριμένη περίπτωση όντως είναι σοβαρή.
Φαντάζομαι από το blog το γνωρίζουν

Αλκμήνη Σαββοπούλου

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν πηρε ακόμη ουτε ενα σκυλακι....:(

ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκηςβ

Ανώνυμος είπε...

χαριζονται κουταβακια λυκακια ειναι μολισ 20 ημερων χρειαζονται σπιτι κ φροντιδα ειναι μαυρα κ καφε οποιοσ ενδιαφερεται ασ εποικινωνισει με κυρια φωτεινη 6972608381