Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Εξελίξεις στο παράνομο εκτροφείο Σερρών

Τα σκυλιά είναι ασφαλή

Μια εβδομάδα μετά την παρέμβαση εισαγγελέα στο εκτροφείο κόλαση, σήμερα αργά το απόγευμα βγάλαμε τα σκυλιά από ένα μέρος που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η διαδικασία κράτησε πολλές ώρες καθώς ήταν παρόν και το στενό συγγενικό περιβάλλον του εκτροφέα ο οποίος ...

δεν έχει ακόμα εμφανιστεί. Οι βρισιές, οι απειλές, οι προσβολές προς ΟΛΑ τα μέλη του του Φιλοζωικού που άνοιγαν τα σιχαμερά κλουβιά και κουβαλούσαν τα ζώα προς τα έξω, ήταν συνεχείς και έκαναν την ακάτασταση αφόρητη, ενώ ακούστηκε και προσβολή προς τον εισαγγελέα. Παρόντες ήταν και δύο αστυνομικοί.
Τα ζώα που βγάλαμε σήμερα ήταν 27. Μαζί με τα χτεσινά 6 άρρωστα που κατορθώσαμε να πάρουμε, σύνολο 33. Η αναφορά της αστυνομίας λέει 45 σκυλιά.

ΛΕΙΠΟΥΝ 12 ΣΚΥΛΙΑ!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ, ΤΡΙΤΗ 16. ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΘΕΑΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΟΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΊΑ ΤΟΥ.

Τα σκυλιά πάρθηκαν παράνομα γιατί αυτή την στιγμή τα ζώα του εκτροφείου βρίσκονται υπό επιμέλεια του Φιλοζωικού. Συζητάμε με δικηγόρους να δούμε πως θα το χειριστούμε. Πρέπει να σωθούν οπωσδήποτε και εκείνα τα σκυλιά και δεν ξέρουμε πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να τα εντοπίσουμε. ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ.

Τα συνολικά 33 σκυλιά που βγάλαμε εμείς βρίσκονται σε ασφαλή μέρη και σύντομα θα είναι ικανά να δείξουν σε όλους μας την ευγνωμοσύνη τους. Είμαστε σίγουροι ότι οι φιλόζωοι που θα τα υιοθετήσουν θα πάρουν υπερβολική αγάπη.

Στο μεταξύ περιμένουμε την ολοκλήρωση της ποινικογραφίας για να δούμε πότε θα πάρουμε τα σκυλιά μόνιμα ώστε να αρχίσουν οι υιοθεσίες. Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να το κάνουν με γενναιοδωρία.

Με σεβασμό στη ζωή
Respect for life

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ
Serres Animal Welfare Group

Web : www.serrespets.gr
Mail : filozooserres@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: