Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Έφαγε 5 σφαίρες, έσωσε την οικογένεια του, αλλά...
"Τους ...άξιζε τελικά ;" , λέμε εμείς.

Ο Champ είναι ένας 4χρονος σκύλος, ημίαιμος Γερμανικός Ποιμενικός, από το Λος Άντζελες, που πυροβολήθηκε 5 φορές κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας γιά να προστατέψει την οικογένεια του, η οποία πραγματικά σώθηκε χάρη σ’αυτόν. ΄
Η αστυνομία έδωσε εντολή να τον κρατήσουν γιά 10 μέρες ως αποδεικτικό στοιχείο σε ένα άσυλο ζώων, δίνοντας του...


μόνο αντιβιοτικά και παυσίπονα, χωρίς όμως να βγάλουν τις σφαίρες από το σώμα του.
Όταν πιά ο Champ ήταν έτοιμος να αποδεσμευθεί από το ...
άσυλο, ανακάλυψαν ότι η οικογένεια του δεν τον ήθελε πιά, καθώς ήταν απρόθυμη να πληρώσει γιά την ιατρική του περίθαλψη.
Η ευθανασία έμοιαζε να είναι η μόνη προοπτική γιά τον ηρωικό σκύλο.
Ευτυχώς το άσυλο ζώων δεν τον άφησε έτσι. Τον παραχώρησε σε κέντρο ζώων, το Coastal German Shepherd Rescue, που ειδικεύεται στο να βρίσκει σπίτια σε εγκαταλειμμένους Γερμανικούς Ποιμενικούς.
Έτσι αυτήν την εβδομάδα, ο Champ θα μπει στο χειρουργείο. Το πιθανότερο είναι ότι λόγω των τραυμάτων του θα χάσει το ένα του πόδι, αφού οι κτηνίατροι κρίνουν ότι θα κινείται πολύ πιό άνετα με τρία πόδια, παρά με ένα ακόμα ακίνητο που θα το σέρνει.
Το κέντρο ζώων, γιά να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους της ιατρικής περίθαλψης του Champ, που θα κινηθεί περίπου στα 4.000 Ευρώ, είχε την ιδέα να ανοίξει ένα λογαριασμό και να τον δημοσιοποιήσει στο Internet, στο Firstgiving.org.(http://www.firstgiving.com/coastalgsrescuechamp).
Επίσης, θα φροντίσει ώστε, μετά τις εγχειρήσεις και την ανάρρωσή του, να βρεθεί γι’αυτόν ένα καινούργιο σπίτι.


αναρτήθηκε από troktiko

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν τους άξιζε να τους σώσει αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έιχαν ούτε κατ ελάχιστο το μεγαλείο , την ψυχή, τη γενναιότητα , την πίστη και τη φιλία που είχε αυτό το σκυλί. Ντροπή τους...

Νίκος Π.