Σελίδες

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Κυνοκομείο στην ...πολιτισμένη Γερμανία

Αυτές οι εικόνες ανήκουν σε ένα από τα καθαρά και παραδειγματικά κυνοκομεία της "πολιτισμένης" Γερμανίας, η οποία μας κάνει μαθήματα πολιτισμού και μια ολομέτωπη και αήθη επίθεση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης , σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας και μάλιστα σε μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας...
Διαβάστε και τα σχόλια , αλιευμένα από άλλο blog. Πατήστε και το link για να τις δείτε καθαρότερα και να δείτε και χειρότερες με γαιδουράκι, σκυλιά, κατσίκες... Από πού είναι άραγε τα καημένα τα ζώα;

www.dagmars-ideen.net/gnadenhof/index.html


Κυνοκομεία στη Γερμανία

επειδή η βαρβαρότητα δεν έχει σύνορα.
επειδή χρειάζεται να καίγονται ζώα για να διαμαρτυρόμαστε για τα pet shops που πουλάνε ζώα.
επειδή ό,τι δεν φαίνεται και δεν προβάλλεται δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.
επειδή καταντάει κουραστικό το "μάθημα πολιτισμού" των δυτικών χωρών
επειδή πολλοί "άνθρωποι" με προσωπείο φιλοζωίας βγάζουν χρήματα.
επειδή πολλές αλλοδαπές εκμεταλλεύονται το ξέφραγο αμπέλι της ψωροκώσταινας για να βγάζουν χρήματα στις...


πλάτες των δύσμοιρων ζώων (θα το λέω συνέχεια).
επειδή δεν ξέρω τελικά αν είναι καλύτερο για τον Αζώρ να πεθάνει κάποτε ελεύθερος ή φυλακισμένος σε ένα κλουβί πατώντας τα σκατά του.
γι' αυτό.
posted by divine mitsakos at 8:07 μμ
14 Comments:
Epsilon said...
Μπράβο για το ποστ, ξέρεις ότι είμαι μαζί σου!
Τί φρίκη, καλά κάνεις και τα χώνεις στους "πολιτισμένους δυτικούς", καιρός πια να πέσει κι αυτό το στερεότυπο.
Βλέποντας τις φωτογραφίες μου ήρθε στο μυαλό, το κυνοκομείο της Θήβας, θυμάσαι;
Αρκετά, κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορούμε να περιμένουμε το χειρότερο κάθε φορά για να αντιδρούμε.
10:58 μμ

mmg said...
..
Έχει και γαϊδούρια από την Κέρκυρα!!!

aftomono
11:15 μμ

bigggerbro said...
Μα οι ευρωπαίοι είναι φιλόζωοι...
Πω πω, τι άθλια που ζουν τα ζώα. Γιατί ρε γμτ;
divine mitsakos said...
an thymamai leei!
ayto plirwnei akoma i fili moy epeidi ayto tis Thibas to apokalese "Dahau zwwn" kai tis ekane minisi o malakas poy to eixe...
ton plirwnei
ton ethikse ekrine to dikastirio!
athanati dikaiosyni!
11:34 μμ

Pink Revolution said...
Μήπως η λύση θα ήταν να την κάνει σιγά σιγά ένα άλλο ζώο. Η φύση, αργά αλλά σταθερά, απορρίπτει τα επικίνδυνα και ανεπιθύμητα στοιχεία. Εμείς, ίσως δεν προλάβουμε να το δούμε πλήρως, αλλά νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα που αυτό το σαρκαβόρο τέρας που ακούει στο όνομα Άνθρωπος θα εκτοπιστεί αργά και βασανιστικά από τον κόσμο τούτο. Και αυτό πιστεύω ότι θα είναι η ύστατη δικαίωση.
11:48 μμ

Epsilon said...
Αυτό δεν είναι pink revolution είναι pink evolution! Μπορεί και να γίνει, δεν ξέρεις ποτέ.

Μητσάκο, αυτό για το δικαστήριο δεν το ήξερα, είναι δυνατόν?μα εκείνες οι εικόνες μιλούσαν από μόνες τους, η φίλη σου τους έφταιξε? κρίμα.
11:55 μμ
divine mitsakos said...
dikastiria, ksereis
itan poly barys ekrinan o xaraktirismos
gia mena itan apla alithis kai akribis...
1:14 πμ

The Motorcycle boy said...
Μεγαλύτερη επιθετικότητα χρειάζεται -μην είστε τόσο διακριτικοί ρε. Σου το έχω ξαναπεί -στο ματαξαναλέω, κυνηγήστε τους χειρότερα από οτι σας κυνηγάνε.
2:00 μμ

o erwtas pernaei ap' to stomaxi said...
Λοιπόν η ιστορία με το site στην αρχή του ποστ σου έχει ως εξής:

Στην Γερμανία υπάρχει μία Εταιρεία με την ονομασία "Tiergnadenhod Deutschland e.V." το Tiergnadenhof μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα ως γη της επαγγελίας για ζώα και το e.V. (eingetragene Verein) σημαίνει ότι η Εταιρεία είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Τα τσακάλια που δημιούργησαν αυτήν την σελίδα που παραθέτεις στο ποστ σου είναι ακτιβιστές φιλόζωοι που εναντιώνονται στην εν λόγω Εταιρεία μια και μόνο για "γη της επαγγελίας των ζώων" δεν πρόκειται...
Η Εταιρεία έχει δυο χώρους όπου φυλακίζονται τα ζώα. Ο ένας στο Oederquardt (ΒΔ του Αμβούργου) και ο άλλος στο Osten Isensee (πρέπει να βρίσκεται κοντά στο πρώτο).

Ο χώρος στο Oederquardt πρόκειται για ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο οποίο βρέθηκαν 16 σκυλιά που ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες μέσα στην βρομιά χωρίς σχεδόν καθόλου νερό. Οι τοπικές αρχές ειδοποιήθηκαν πολλές φορές από την φιλοζωική εταιρεία "Tierhilfe direkt e.V." χωρίς ωστόσο να αντιδράσουν επαρκώς. Φωτογραφίες από το σπίτι του Oederquardt θα βρείτε στο site που λινκάρει στην αρχή του ποστ ο Mitsakos.

Τα ζώα του Oederquardt έχουν όλα κλαπεί, ενώ τα ζώα του Osten Isensee (περίπου 30 στον αριθμό) είναι ακόμα εκεί.

Στο Osten Isensee τα περισσότερα ζώα είναι σκύλοι και γάτες ενώ υπάρχουν και γαϊδούρια και κατσίκες που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση (μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο ανωτέρω site του στυλ πριν και μετά.

Ένα γαϊδουράκι εκλάπη από την Κέρκυρα (Τα Γαϊδούρια αποτελούν στόχο για διάφορες ακόμα τέτοιου είδους εταιρείες στην Αυστρία, στην Βόννη και στην Αγγλία).

Σκυλιά κρατούνται σε ένα μπάνιο χωρίς φρέσκο αέρα και αρκετό χώρο για να κινούνται. Εκεί αναπαράγονται.
Στις 19/08/2006 μπήκε μια αστυνομικός με συναδέλφους της στο σπίτι του Osten Insesee. Η εικόνα είναι φρικιαστική. 29 παραμελημένα σκυλιά ανάμεσά τους και κουτάβια, μέσα στα ξερατά και σε ούρα χωρίς τροφή και νερό.

Μετά από αυτό το σκηνικό πήγε εκεί ένας κρατικός υπάλληλος και υπάρχει ελπίδα ότι η ντροπή θα λάβει τέλος. Ωστόσο τα σκυλιά είναι ακόμα εκεί.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με φιλοζωικές οργανώσεις που γνωρίζουν επί του θέματος μπορούν να επικοινωνήσουν στα e-mail που υπάρχουν στο τέλος του site υπό το Kontakt.
2:42 μμ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Γερμανοί... Ας μην ξεχνάμε τη γερμανική μπότα... Μας πουλάνε και πολιτισμό και τσαμπουκά... Καλά τους τάπε ο Πάγκαλος. Αυτό δε που βλέπουμε είναι το χειρότερο. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα κυνοκομεία, από όσο γνωρίζω, αλλά υπάρχουν και χειρότερα από αυτό. Παντού τα ίδια. Δεν λέμε ότι εμείς λάμπουμε σε κάποια πράγματα, αλλά αυτοί ειναι θαμποί μπροστά στον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία. Γι αυτό να προσέχουμε τι τους πουλάμε και ειδικά τα αδέσποτα μας , γιατί θα το εκμεταλλευτούν ακόμη χειρότερο.


Σοφία Καραγιαννοπούλου

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πάμπολα τέτοια και χειροτερα, πολύ χειρότερα.

Η Γερμανία δεν είναι σίγουρα η γή της Επαγγελίας των ζώων συντροφιάς.

Ειδικά αυτών που εισάγονται παράνομα.

Οι Γερμανοι δεν είναι σίγουρα ο πιο φιλόζωος λαός. Οπως παντού, υπάρχουν φιλόζωοι και μή. Στη Γερμανία είσαι υποχρεωμένος να δηλώσεις το σκυλί ή γατα ή άλλο ζώο που έχεις σπίτι σου, στο Δήμο και ανάλογα να πληρώνεις κάποιο φόρο κάθε μήνα. Ταυτοχρονα, βάσει αυτής της δήλωσης έχεις και υποχρεώσεις τις οποίες αν δεν τηρείς πληρώνεις πρόστιμο.

Στη Γερμανία αν χαθεί για κάποιο λόγο το σκυλί σου, το μαζευει η υπηρεσία του Δήμου που το σκυλί εντοπίζεται, κι' αν μέσα σε ένα μήνα δεν το έχεις βρεί, το ζώο εξαφανίζεται !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.
ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο τελευταίος ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Στο κείμενο αναφέρει ότι οι Αρχές έκαναν έφοδο στο "κυνοκομείο" και απελευθέρωσαν τα ζώα και οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Πόσες φορές κάνει έφοδο η Αστυνομία στη Ελλάδα σε συλλέκτες ζώων; Πόσοι έχου οδηγηθεί στην δικαιοσύνη; Στη Γερμανία ο δικαστής μπορεί να απαγορεύσει εφόρου ζώης σε κάποιον να έχει ζώα. Εδώ;
Από που προκύπτει όμως ότι τα νόμιμα σωματεία στην Ελλάδα στέλνουν εκεί ζώα;Υπάρχουν και καλά και κακά στην Γερμανία. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ειναι παράδεισος χωρίς παραβάτες. Από που προκύπτει όμως ότι τα νόμιμα ελληνικά σωματεία στέλνουν ζώα σε τέτοια κυνοκομεία. Μέρχι χθες μας λέγατε ότι πάνε γαι πειράματα και γούνες. Αυτό το καταφύγιο δεν κάνει τα ζώα πειράματα ή γούνες. Απλά είναι μια παλαβή που συλλέγει ζώα. Ξέρετε πόσες τέτοιες υπάρχουν στην Αττική μόνο και κάνουν και εράνους μάλιστα και πολλοί από εμάς δίνουςν τον οβολό τους;

Ανώνυμος είπε...

Μια διαταραγμένη ψυχή σαν πολλές άλλες σε όλες τις χώρες.
Πως συνδέεται η Ελλάδα και τα αδέσποτα της με αυτή την κυρία.
Μάλιστα κάποια από τα ζώα τα ανέλαβε η μεγάλη Γερμανική οργάνωση ΕΤΝ που κάνει στειρώσεις δωρεάν σε αδέσποτα σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα.
Επειδή οι γνώσεις δεν είναι αρκετές, που αναφέρει ότι γαϊδούρι ήταν από την Κέρκυρα; Μας διέφυγε αυτό ή δεν διαβάσαμε καλά;