Σελίδες

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Διαμαρτυρία για επιθέσεις σε σχόλια αναρτήσεων μας

Δημοσιεύουμε την επιστολή διαμαρτυρίας που μας έστειλε η κυρία Αραβαντινού Αναστασία,από τον Αχαικό Σύλλογο για την Μέριμνα των Ζώων, στην Πάτρα.

Παρακαλούμε θερμά όποιος έχει να κάνει κάποια καταγγελία και κάποια στοιχεία να καταθέσει, να το κάνει επώνυμα με τα στοιχεία του και όχι ανώνυμα στα σχόλια των αναρτήσεων μας. Παράλληλα, επειδή σε αρκετά σχόλια δεν τηρούνται οι κανόνες ευπρέπειας στους διαλόγους και χρησιμοποιούνται άσχημοι χαρακτηρισμοί, θα αναγκαστούμε να τα ελέγχουμε και μετά να τα δημοσιεύουμε. Είχαμε προειδοποιήσει γι αυτό και ας μην εκληφθεί αλλιώς παρακαλώ  αυτή η ενέργεια μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, καθώς είναι πλέον αίτημα αρκετών αναγνωστών μας. Αν διαπιστώσουμε ότι τηρείται η δέουσα ευπρέπεια , θα επανέλθουμε στην ελεύθερη δημοσίευση σχολίων.
Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας της κυρίας Αραβαντινού:



αγαπητοί Κυριοι,

την 26η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στο ιστολόγιο σας σχολιο ανώνυμου ο οποίος καταφέρεται εναντίον μελών του Αχαικού Συλλόγου και συγκεκριμένα κατά της πρόεδρου Αναστασίας Αραβαντινου και του αντιπρόεδρου Δημήτρη Καράμπαλη (βλ. σύνδεσμο στο τέλος του μηνύματος). Τα σχόλια αφορούν εικασίες του ανωνύμου σχολιαστή περί του εσωτερικού τρόπου λειτουργίας γερμανικών ζωοφιλικών οργανώσεων και λόγους που οδήγησαν στην διάλυση των.

Ο ανώνυμος υπονοεί οτι ο Αχαικός Σύλλογος εμπλέκεται σε πιθανές παράνομες υιοθεσίες στο εξωτερικό. Διαβεβαιώνουμε το ζωόφιλο ιστολόγιο σας πως ο Αχαικός Σύλλογος δεν έχει ουδεμία σχέση με παράνομες υιοθεσίες ζώων ούτε στο εξωτερικό αλλά και ούτε στο εσωτερικό. Ο τρόπος λειτουργίας του Αχαικού Συλλόγου είναι απολύτως σύννομος.

Ο ανώνυμος σχολιαστής αναφέρει επίσης πως έχει στοιχεία περί παράνομων υιοθεσιών στο εξωτερικό. Παρακαλούμε να έρθει σε επαφή μαζί μας ώστε να καταθέσουμε οι ίδιοι τα στοιχεία στον Εισαγγελέα εάν ο ίδιος έχει λόγους να διατηρεί την ανωνυμία του.

Τέλος παρακαλούμε το ζωόφιλο ιστολόγιο σας να πραγματοποιεί προληπτική εποπτεία των σχολίων που αναρτώνται σε αυτό ώστε να προλαμβάνει κακόβουλη χρήση. Είναι τουλάχιστον άδικο να σπιλώνονται ονόματα ανθρώπων που μόνο ζωοφιλικό έργο παράγουν στον τόπο τους από εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας ανώνυμων σχολιαστών.

παρακαλούμε για τις ενέργειες σας,

Αραβαντινού Αναστασία
Αχαικός Σύλλογος για την Μέριμνα των Ζώων, Πατρα
6933224040

Δεν υπάρχουν σχόλια: