Σελίδες

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Επίκαιρη ερώτηση: "Τροποποίηση Ν.3170/03 για την Προστασία και Ευημερία Ζώων Συντροφιάς"


Ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ , Θάνου Πλεύρη προς τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης , Μιχάλη Καρχιμάκη για τα ζώα συντροφιάς.

Δηλώσεις του κ. Καρχιμάκη για τροποποιήσεις του ν. 3170/2003 , με αυστηρότερες ποινικές κυρώσεις στους παραβάτες, καθώς και για ελεγκτικούς μηχανισμούς στο θέμα των παράνομων μαζικών εξαγωγών αδέσποτων με διεθνή δίκτυα, που δρουν και στη χώρα μας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να γίνει κάτι σωστό στον τόπο μας για τα ζώα και να τιμωρούνται παραδειγματικά όλοι όσοι τα βασανίζουν ή τα σκοτώνουν ή τα πουλάνε έξω. Τον Δεκέμβριο έφυγαν περίπου 1.000 αδέσποτα από διάφορα λιμάνια για την αλλοδαπή... Για ψάξτε το λίγο.

Σωκράτης Π.

Ανώνυμος είπε...

για λαθρεμποριο μιλησαν και ο βουλευτης και ο υπουργος.θα τολμησουν να τα βαλουν με το παρακρατος?ποινικες κυρωσεις τωρα κυριε υπουργε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σωκράτη,

Μπράβο για την πληροφορία σου. πρέπει ομως να σου πω ότι έκανες λάθος ή ξέχασες ένα μηδενικό. Τον Δεκέμβριο έφυγαν 10.000 σκυλιά όχι 1.000 που αναφέρεις!

Ασπασία

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΑΒΡΕΧΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

10.000 σκυλιά έφυγαν από τη χώρα μας τον Δεκέμβριο ? Τί λέτε ρε παιδιά ? Πού πήγαν αυτά τα ζώα , θα μας τρελάνετε εσείς οι φιλόζωοι των σωματείων και των οργανώσεων ή πρέπει κάποιοι να μπείτε πίσω αππό κάγκελα ? Έτσι τα σώζετε τα αδέσποτα ή εμάς πάτα να πείσετε ? Μάλλον έχουν δίκιο τελικά αυτοί που φωνάζουν κι ας τους λέτε παράφρονες . Δεν είναι δυνατόν να φεύγουν έτσι τόσα ζώα. Δίκιο θάχει και ο ακροδεξιός βουλευτής , γιατί τα έχω ακούσει αυτά και από... ακροαριστερούς. Πιάστε τους ρεεεε... Αει σιχτηρ αλήτες , έτσι να σας φερθούν τα παιδιά σας και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΒΡΕΧΤΟ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΜΑΝΤΑΜ ΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΑ!ΧΑ!ΜΑΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ
ΒΙΤΡΙΝΙΤΣΑ ΦΩΚΙΔΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΙΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

mono 10.000 xiliades efigan? xaxa tha mas trelanete eseis?? xaxaxa akou 10.000 xiliades!!!! stoixeia exete? poli tha eithela na do to stoixeia exete? a re athanati karagouni ! zeis gia na taleporeis ta adespota !!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω.δεν εφυγαν 10000.γιατι πολυ απλα υπαρχει ασυδοσια,εν κρυπτω μεταφερονται χωρις να δηλωνονται τα περισσοτερα ζωα, σε αθλιες συνθηκες.επομενως ποιος ξερει?κανεις!και αυτο ειναι το νοημα της παρεμβασης του υπουργου.να ελαχιστοποιηθει το απιστευτο λαθρεμποριο που γινεται τοσα χρονια.οποιος ειναι καθαρος δεν εχει να φοβαται τιποτα απο τις ποινικες κυρωσεις και τον ελενχο.μονο οι λαθρεμποροι εχουν να φοβουνται

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ! ΣΩΣΤΑΑΑΑ!