Σελίδες

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009


ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Σκότωσαν ελάφια που κυοφορούσαν!!!

Την εγκληματική πράξη καταδικάζει και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Δημ.Ανδόνογλου

του Δημήτρη Μπουλουσάκη

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, αποτέλεσμα μιας αποτρόπαιης και εγκληματικής πράξης, βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί ο ιδιοκτήτης μιας περιφραγμένης φάρμας ζώων έκτασης 4 στρεμμάτων περίπου σε αγροτική περιοχή του Μανδάλου του Δήμου Μενηίδος, στο Ν. Πέλλας.
Ο Βαλσαμής Πατσώνης από τα Γιαννιτσά, δεν πίστευε στα μάτια του όταν επισκεπτόμενος το πρωί την φάρμα του στο Μάνδαλο είδε μπροστά του δολοφονημένα με κυνηγετικό όπλο δύο από τα -συνολικά- επτά ελαφάκια που φιλοξενούσε και φρόντισε καθημερινά (στις φωτογραφίες τα ελαφάκια πριν και μετά).
Το σημαντικό επίσης είναι ότι τα δύο σκοτωμένα ελάφια ήταν γένους θηλυκού και κυοφορούσαν τα ελαφάκια τους.



Ο «φονιάς» -γιατί περί «φονιά» πρόκειται- των δύο όμορφων ελαφιών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών που διερευνά το θέμα, πρέπει να επισκέφθηκε την φάρμα την Τετάρτη το απόγευμα με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τα δύο ελάφια, κάτι που τελικά και έπραξε.
«Δεν πίστευα στα μάτια μου μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα, δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο κάποιος ή κάποιοι με τέτοια ευκολία έγιναν εγκληματίες και αφαίρεσαν την ζωή από τα ελαφάκια αλλά και τα μικρά που κυοφορούσαν», μας λέει ο κ. Πατσώνης και προσθέτει: «Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6934616778».

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών
Την εγκληματική αυτή πράξη καταδικάζει με δήλωσή του και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Δημήτρης Ανδρόνογλου, ο οποίος τονίζει: «Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες δολοφονικών πράξεων από ασυνείδητους εγκληματίες που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, άγνωστο για ποιους λόγους, κάποια ζώα στην περιοχή μας. Πριν από λίγο καιρό σκότωσαν δύο αγριόχοιρους στο εκτροφείο μας στην Αγροσυκιά του Δήμου Πέλλας και τώρα σκότωσαν τα όμορφα ελαφάκια στο κτήμα του κ. Πατσώνη.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις αυτές και ως Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών δηλώνουμε ότι οι ασυνείδητοι αυτοί εγκληματίες θα μας βρουν απέναντί τους και θα μετανιώσουν για τις άθλιες πράξεις τους».
Να σημειωθεί ότι στο κτήμα του κ. Πατσώνη υπήρχαν ακόμη 5 ελαφάκια από τα οποία τα 2 πολύ μικρά, ένας αγριόχοιρος και 5 γουρουνάκια.
Δημήτρης Μπουλουσάκης


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αξιόλογο το blog σας, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη αναφορές όπως η συγκεκριμένη σε αυτό το post δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται. Να μιλάνε οι κυνηγοί για "δολοφονία" εκτός από εντελώς ηλίθιο είναι και εκνευριστικό. Πραγματικά πιστεύω ότι τέτοιες δηλώσεις / αναφορές / προσεγγίσεις, δεν πρέπει να βρίσκουν βήμα σε blogs σαν και αυτό.