Σελίδες

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι Anonymous ετοιμάζονται να ξεσκεπάσουν κύκλωμα με παράνομες υιοθεσίες ζώων στην ΕλλάδαH ιστοσελίδα techmaniacs.gr έλαβε μήνυμα από μέλη των Ελλήνων Anonymous σχετικά με παράνομες υιοθεσίες ζώων στην χώρα μας. Αναφέρεται συγκεκριμένα : Η κολεκτίβα των χακτιβιστών αναφέρει πως σύντομα θα στείλουν στο ΣΔΟΕ και σε εισαγγελέα τα στοιχεία ατόμων από το κύκλωμα των υιοθεσιών, καθώς ενώ δηλώνουν οικιακά σαν επάγγελμα, έχουν βρεθεί με καταθέσεις άνω των €50000. Πως βγήκαν τα λεφτά αυτά; Πηγαίνουν και υιοθετούν ζώα από φιλοζωικές και μετά τα πωλούν στην Γερμανία για πειραματόζωα. Σε μια εποχή που η χώρα μας περνάει κρίση κάποιοι ...
προσπαθούν να βγάλουν χρήματα με κάθε τρόπο. Το θέμα είναι μην χάσουμε την ανθρωπιά μας σαν λαός. Διαβάστε το μήνυμα που λάβαμε από τους Έλληνες Anonymous.
Greetings from Anonymous,
Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε λάβει σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με παράνομες υιοθεσίες ζώων, τα οποία φιλοξενούνται σε φιλοζωικά σωματεία και από εκεί υιοθετούνται από κάποιους οι οποίοι αργότερα τα προωθούν στην Γερμανία για υιοθεσία σε εκεί οικογένειες. Επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε τόσο καιρό το θέμα γιατί θέλαμε να κάνουμε την δική μας έρευνα και να έχουμε οι ίδιοι άποψη του τι συμβαίνει. Έχουμε στην διάθεση μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι αυτά τα ζωάκια τα οποία στέλνονται στην Γερμανία, δεν χαρίζονται αλλά ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και δεν υιοθετούνται από ΚΑΜΙΑ οικογένεια, παρά προωθούνται σε εταιρίες σαν πειραματόζωα. Επειδή όμως θέλαμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει, ζητήσαμε επανειλημμένως από τους «φιλόζωους» που ειδικεύονται σε αυτές τις υιοθεσίες, αποδείξεις για τις μεταφορές των ζώων. Στοιχεία όπως τον αριθμό του chip, τα χαρτιά της αεροπορικής εταιρίας και τα στοιχεία των οικογενειών που υιοθέτησαν τα ζωάκια. ΚΑΝΕΙΣ και το τονίζουμε ΚΑΝΕΙΣ δεν μας προσκόμισε το παραμικρό στοιχείο. Αντίθετα, άρχισαν να μας βρίζουν και να ειρωνεύονται. Το κύκλωμα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο και κάποιοι βγάζουν κάποια χιλιάδες ευρώ από αυτήν την επιχείρηση που έχουν στήσει. Συνήθως παρουσιάζονται σαν υπερασπιστές των αδέσποτων και την ίδια στιγμή αναζητούν σε διάφορες σελίδες συνοδούς για τα ζωάκια για να συνοδέψουν το ζώο στο ταξίδι του, το οποίο όπως μάθαμε εξυπηρετεί γιατί δηλώνοντας πως το ζωάκι ταξιδεύει με τον ιδιοκτήτη του δεν περνάει από τον έλεγχο που περνάνε τα προς εξαγωγή κατοικίδια. Έχουμε στην διάθεση μας πέρα από τα πλήρη στοιχεία αυτών των υπανθρώπων, και τα εμβάσματα μ ε τα ποσά που έχουν λάβει από εταιρίες στην Γερμανία. Είμαστε σίγουροι πως το ΣΔΟΕ θα χαρεί ιδιαίτερα να εξετάσει τις περιπτώσεις τους, καθώς εμφανίζονται να δηλώνουν «οικιακά» και στους λογαριασμούς τους να υπάρχουν καταθέσεις άνω των 50.000 ευρώ. Όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα και στις αρμόδιες υπηρεσίες. Αν νομίζετε ότι επειδή δεν έχουν φωνή δεν υπάρχει κανείς για να γίνει η φωνή τους, απατάστε οικτρά.
Lets Stand United As One, to defend the defenseless…
Anonymous #OpGreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: