Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Βαριές καταγγελίες για εμπόριο αδέσποτων ζώων στη Θεσσαλονίκη !

Περίεργα πράγματα -αλλά απολύτως αληθινά!- καταγγέλουν οι ζωόφιλοι ότι συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη -κι έχουν "τας αποδείξεις"- με κάποιες "φιλόζωες" κυρίες, οι οποίες αρπάζουν αδέσποτα σκυλιά κυρίως και τα μοσχοπουλάνε στη Γερμανία και άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού βορά. Σε συνδυασμό μάλιστα με ...
την αποκάλυψη ότι 80.000 σκυλιά έπεσαν θύματα ...αναγκαστικής σεξουαλικής συνεύρεσης από κτηνοβάτες Γερμανούς και τις διαφημίσεις οίκων σκύλων στη Γερμανία όπου πηγαίνουν ανωμαλάρες Γερμανοί και πληρώνουν για να κάνουν σεξ με σκυλιά, το πράγμα γίνεται σοβαρό. Οι καταγγελίες έχουν φτάσει και στο taxalia και περιλαμβάνουν ονόματα και αποδείξεις κυριών, που πλούτισαν -μιλάμε για πολλά λεφτά!- από το παράνομο εμπόριο αδέσποτων για πειράματα και λοιπά. Ήδη, στοιχεία έφτασαν στα χέρια του προϊσταμένου της εισαγγελείας, ενώ στο θέμα παρενέβη και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων" και γνωστός φιλόζωος (ο έχων τη μεγαλύτερη προσφορά στην Ελλάδα, από πολιτικούς, γύρω από το θέμα) Στέλιος Παπαθεμελής, ο οποίος σε επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, επισημαίνει ορθότατα:
"Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι καθ’ ολοκληρίαν απών στο θέμα της διατροφής και περίθαλψης των αδεσπότων κατοικιδίων. Κατά καιρούς διαρρέουν πληροφορίες ότι διοχετεύονται στο εξωτερικό, ιδίως στη Γερμανία, μερύμνι του Δήμου αδέσποτα. Είναι εν γνώσει των Δημοτικών υπηρεσιών ή γίνεται ερήμην τους, αλλά με την εικαζόμενη κάλυψή τους; Προορίζονται για υιοθεσία, ή για άλλες έκνομες χρήσεις, όπως ιατροφαρμακευτικά πειράματα, εμπορία δέρματος και το αηδέσθερον η πρόσφατη αποκάλυψη στο διεθνή τύπο και το διαδίκτυο για κτηνοβασία; Υπάρχει κατάλογος εξαχθέντων, ονοματεπώνυμα παραληπτών ή μαύρη εμπορία; Ζητούμε: α) Ακριβή στοιχεία για όλη την διακίνηση των αδεσπότων και σε όλη την περίοδο της παρούσης δημοτικής αρχής. β) Τι κονδύλια για διατροφή και περίθαλψη αδεσπότων έλαβε ο Δήμος την ίδια περίοδο από Ε.Ε. και ελληνικό κράτος και πού δαπανήθηκαν αυτά; γ) Πόσες στειρώσεις αδεσπότων και από ποιους έχουν γίνει;"
Ο επί κεφαλής Στέλιος Παπαθεμελής

Yπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Ν.3852/2010 ("Καλλικράτης"), άρθρο 61, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι υποχρεούνται να απαντήσουν γραπτώς, μέσα σε ένα μήνα, σε κάθε ερώτηση δημοτικού συμβούλου.
taxalia.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι να διευκρινιστουν τα παντα αλλα απ'την αλλη πλευρα εχουν σωθει και πολλα σκυλια που πανε στη γερμανια και υπαρχουν πραγματικα ανθρωποι που παλευουν γι'αυτα.Καλο ειναι λοιπον να μη καουν και τα χλωρα μαζι με τα ξερα.