Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Ελληνας Φυσιοδίφης Προβλέπει Σεισμούς Παρακολουθώντας Τα Ζώα Και Θανάτους Δισεκατομμυρίων

(video)

Ο Νίκος Γουλόπουλος είναι Ελληνας εκπαιδευτικός και φυσιοδίφης, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες παγκόσμια συνέδρια Κλιματολογίας και εθνολογικών επιστημών και προβλέπει ότι η έντονη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα των τελευταίων ετών θα οδηγήσει σε τεράστιες καταστροφές και θανάτους δισεκατομμυρίων. Ο Ελληνας φυσιοδίφης μιλάει στο Star Κεντρικής Ελλάδας και τονίζει ότι υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι πρόβλεψης σεισμών με πρώτη την παρατήρηση των ζώων, η οποία, όπως δηλώνει, είναι βεβαιωμένοι από αρχαιοτάτων χρόνων. Υποστηρίζει ότι...
εάν επιστήμονες και πολιτεία ασχοληθούν περισσότερο με το φαινόμενο θα μπορέσουν να προβλέψουν σεισμούς και να γλιτώσουν μεγάλες καταστροφές. Πριν το σεισμό στην Ακουιλα, λέει ο κ. Γουλόπουλος, όλα τα βατράχια είχαν εγκαταλείψει την περιοχή, ωστόσο, κανένας δεν ασχολήθηκε, ενώ τονίζει ότι το 1975 στην Κίνα του Μάο υπήρχε οργανωμένο πρόγραμμα που ζητούσε από τους κατοίκους των περιοχών να παρακολουθούν τα ζώα και να ενημερώνουν τις αρχές. Τονίζει μάλιστα ότι με αυτό τον τρόπο αποσόβησε το θάνατο εκατομμυρίων, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση μιας περιοχής της οποίας οι κάτοικοι δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στον Κινέζο ηγέτη δεν ενημερώθηκαν για σεισμό με αποτέλεσμα να πεθάνουν 255.000 άτομα. «Αποκλείεται χιλιάδες σκυλιά να γαβγίζουν ταυτόχρονα και να μη γίνει σεισμός. Δεν έχει γίνει ποτέ» τονίζει ο Νίκος Γουλόπουλος. Ο Ελληνας φυσιοδίφης επισημαίνει ακόμη ότι παράλληλα με τους σεισμούς έχουν αυξηθεί οι ηφαιστειακές εκρήξεις, η σκόνη και οι πλημμύρες, ενώ η μεγαλύτερη ανησυχία των επιστημόνων δεν είναι πια το ηφαίστειο της Σαντορίνης, αλλά οι περιοχές της Ινδονησίας και της Αλάσκα. «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι αν θα πληρώσει η Ελλάδα τα μνημόνια αυτός είναι ένας από τους δύο σοβαρότερους λόγους για τους οποίους προσπαθούν να εξοντώσουν τη Νότια Ευρώπη» υπογραμμίζει ο κ. Γουλόπουλος και συνεχίζει «Πιθανή έκρηξη από Ινδονησία ή Αλάσκα θα σκεπάσει για πέντε, δέκα χρόνια όλο τον ουρανό του πλανήτη, θα ξεραθούν οι γεωργικές καλλιέργειες, ένας λιμός θα εξοντώσει πέντε με έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους και τα υπόλοιπα με κανιβαλισμό». Αναφέρει, επίσης, ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την έκρηξη της Θήρας, όταν ο ηφαιστειακός χειμώνας σκέπασε τη γη και έφερε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού και όχι το τσουνάμι όπως έχει επικρατήσει. Ο Νίκος Γουλόπουλος καταλήγει αναφέροντας ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των κεραυνών έρχεται από το γαλαξία και τον Ηλια και τα σύννεφα είναι απλώς βολικοί αγωγοί ρεύματος, υποστηρίζοντας ότι η κίνηση των πλανητών έχει διαταράξει τη φυσική ροή του ρεύματος. Αυτή η διαδικασία στέλνει λίγο παραπάνω ρεύμα σε όλους τους πλανήτες με αποτέλεσμα να έχουν διεγερθεί όλοι οι πλανήτες με τους Αμερικανούς να τρέμουν μήπως αυτό τινάξει στον αέρα όλο το ηλεκτρικό δίκτυο με αποτέλεσμα να υπάρξουν κλιμακωτές εκρήξεις και να μην μείνει τίποτα ζωντανό στον πλανήτη. Μάλιστα, μια ημέρα πριν τον φονικό σεισμό στα νησιά του Σολομώντα ο κ. Γουλόπουλος έκανε λόγο για αύξηση σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων στον Ειρηνικό τονίζοντας «Αυτή είναι μόνο η αρχή».

Τι δεν λένε για τους σεισμούς και τα ηφαίστεια από LAMIASTARGR


fonografos.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εργασία στα ελληνικά, όπως δημοσιεύτηκε στα πρακτικά τού παγκόσμιου συνεδρίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών Geocataclysm: http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika

AYTAPKEIA είπε...

Οι 3 αποσιωπημένες μέθοδοι πρόγνωσης σεισμών
(http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika)
Ο κύριος ερευνητής Σεισμολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, δρ Γεράσιμος Χουλιάρας, σε συνέντευξή του επισημαίνει ότι: "Στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία, υπάρχουν αρκετές πετυχημένες προγνώσεις όλων των κατηγοριών άμεσης, βραχείας, μέσης και μακράς διάρκειας".
http://www.zougla.gr/sismoiblog/article/prognosi-sismon-ke-antisismiki-prostasia
Οι αλαζόνες μοιρολάτρες εμποδίζουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΝΟΙΑ, για να μην παραδεχτούν ότι είναι και αυτοί υποψήφιοι άστεγοι σε περίπτωση όχι μόνο μεγάλων σεισμών στην περιοχή τους, αλλά και από έκρηξη σε ραδιενεργοκτόνο σταθμό σε άλλη χώρα, όπως συνέβη μετά τις εκρήξεις στη Φουκουσίμα το 2011, που ήδη έχουν ξεκινήσει να αποδεκατίζουν την Ιαπωνία...
1. Η πιο εύκολη και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ μέθοδος πρόγνωσης (όπως προκύπτει από την έγκαιρη εκκένωση του Χάιτσενκ στην Κίνα το 1975), είναι η οπτική παρατήρηση μαζικής ηλεκτρικής διέγερσης ζώων - ατμόσφαιρας, η οποία συνοψίζεται εκπληκτικά στα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία τού κορυφαίου Ιάπωνα φυσικού Μ. Ικέγια, τα οποία διατίθενται στο διαδίκτυο (http://motoji-ikeya.jpn.cx/quakesandpets/index.html), το ένα ΚΑΙ στα ελληνικά, από το οποίο συνοπτικά:
Πρόδρομα φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετές ώρες ή ημέρες πριν από τους σεισμούς
Kίτρινος ουρανός ή κόκκινο φεγγάρι, σύννεφα ή ομίχλη, φώτα στην ατμόσφαιρα, που λόγω σύγχυσης με τα αεροπλάνα, αποκαλούνται “UFO”.
Ζώα που φεύγουν από την περιοχή τού επικέντρου, ανήσυχα, ακόμα και μερικά που βγαίνουν ξαφνικά από χειμερία νάρκη. Στην Άκουιλα το 2009, οι βάτραχοι έφυγαν 5 μέρες πριν από το σεισμό, αλλά οι υπηρεσίες ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ, ενώ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ... Έξι από τους ανευθυνο-υπεύθυνους βρίσκονται στη φυλακή.
Φυτά που ανθίζουν εκτός εποχής ή κλείνουν τα φύλλα τους ή μαραίνονται.
Ηλεκτρικές συσκευές δυσλειτουργούν, ανοιγοκλείνουν μόνες τους ή κάνουν περίεργους θορύβους.
Ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα στη γη, υπόκωφοι θόρυβοι, ανύψωση στάθμης νερών.
Αλλαγές στη θερμοκρασία πηγών/πηγαδιών.
2. Τα τελευταία χρόνια τόσο από τη ΝΑΣΑ όσο και από άλλους σχετικούς φορείς, έχει ανακοινωθεί ότι δορυφόροι καταγράφουν έντονη φόρτιση της ιονόσφαιρας πριν από δυνατούς σεισμούς (ενδεικτικά: http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J), αλλά η παθολογική μοιρολατρεία δεν αφήνει ακόμα το μυαλό των αλαζόνων να καταλάβει ότι άλλη μια (αποτρέψιμη) συμφορά, όπως εκείνη των πολλαπλών εκρήξεων στη Φουκουσίμα το 2011, μπορεί να αφανίσει ΟΛΗ την ανθρωπότητα...
3. Στο διεθνές συνέδριο Geocataclysm, προτάθηκε, παράλληλα με τις προαναφερόμενες μεθόδους, να γίνεται συνεχής μέτρηση της ηλεκτρικής φόρτισης των ρηγμάτων και των ηφαιστειακών κρατήρων, ώστε, σε περίπτωση επικίνδυνης αύξησής της, όχι μόνο να εκκενώνονται έγκαιρα οι γύρω περιοχές, αλλά να προλαβαίνουμε ακόμα και να εκφορτίζουμε τη περιοχή με γιγαντιαία αλεξικέραυνα περιμετρικά ρηγμάτων-κρατήρων, τα οποία ήδη επιμερίζουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό στα αστικά κέντρα, γι΄ αυτό δε γίνονται επίκεντρα σεισμών. Όταν η φόρτιση γίνεται στη θάλασσα, τότε τα ψάρια εγκαταλείπουν την περιοχή, ενώ εκεί τα αλεξικέραυνα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε πλωτήρες.