Σελίδες

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Περί "Καταφύγιων Στοργής" Ζωοφιλικών Σωματείων και διαμαρτυριών τους για τα δημοτικά κυκονοκομεία

 
Συνομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδας


Δελτίο Τύπου

 Στις 4 Οκτωβρίου 2012, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων δημοσιεύσαμε στο animalspress.blogspot αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες το χάλι των κατά τον Περιφερειάρχη και Κτηνίατρο περιφέρειας "κυνοκομείων" Κοζάνης και Καστοριάς και κανένας μέχρι την ημέρα εκείνη - από όσους διατρανώνουν τη ζωοφιλία τους - δεν είχε ενοχληθεί απο το δράμα των παράνομων ενδιαιτημάτων. Αντίθετα, ...
αναλώνοντο σε εκδηλώσεις περί νόμων και εθελοντισμών και προσφοράς. Και ώ του θαύματος! Μύδροι εκτοξεύτηκαν πρότινος κατά των Δήμων και των υπαρχόντων παρανομιών και αίφνης ενημέρωσαν (!!!) τις αρμόδιες Αρχές. Για να μην τρελαθούμε τελείως, για να μην περνάνε τους Έλληνες πολίτες ηλίθιους, εμείς σας παραθέτουμε ορισμένα Καταφύγια Στοργής Σωματείων και , μάλιστα, ορισμένα σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους. Και ας κρίνουν οι αρμόδιοι που τα ανέχονται : Ποιός πρέπει να καταγγείλει ποιόν.

Ιωάννινα




 
Ηλιούπολη



Βύρωνας



Κρυονέρι


Γουδί

Και ας ερευνηθεί πού πάνε τα ζώα μετά τη φιλοξενία. Γιατί, ας μην ξεχνάνε οι όψιμα αγανακτίσαντες ότι υπάρχει στο άρθρο 10 του νόμου 4039 η εφαρμογή του Ευρωπαίκού κανονισμού 998/03. Ας τα δουν όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και οι υπόλοιποι πολιτικοί στη Βουλή. Και ας μην μιλάνε για εφαρμογή των νόμων και πάταξη της φοροδιαφυγής, τη στιγμή μάλιστα που οι Έλληνες πένονται και έχουν στερηθεί ακόμη και το ψωμάκι. Μήπως μπορείτε κύριοι αρμόδιοι να μας ελέγξετε όλους όσους ασχολούμαστε με τη ζωοφιλία ; Αλήθεια, από ποιούς πόρους προκύπτουν τόσα έξοδα , τόσες κινήσεις, αποστολές ζώων και διαβίωση ; Mήπως, μιας και αποφασίσατε , όπως λέτε, να ελέγξετε το πόθεν έσχες και πόθεν άφαγες ψωμί των δύστυχων υπαλλήλων, συνταξιούχων και άνεργων, θα πρέπει να ελέγξετε επιτέλους και αυτό τον τομέα ; Στη διάθεσή σας τα Σωματεία της Συνομοσπονδίας μας ανά πάσα στιγμή.
Ιωάννα Γκαραγκούνη
Πρόεδρος ΣΥΖΩΣΩΕΛ

20 σχόλια:

Zoofiliki Ilioupolis είπε...

Παρόλο που η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και η Ζωοφιλική Ομοσπονδία Αττικής-Σαρωνικού έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν, για μία και μόνη φορά θα απαντήσω σχετικά.
Οπως συνήθως η μνήμη της Κας Γκαραγκούνη είναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, όπως επίσης η κρίση και η αντίληψή της...... Να υπενθυμίσω λοιπόν :
1. την παράνομη περίφραξη του Λαυρίου που διαχειρίζεται η Κα Γερολύμπου, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανατολικής Αττικής, με 180 σκύλους
2. την παράνομη περίφραξη που διαχειρίζεται η Κα Γώγου, στο Διόνυσο, μέλος της Ομοσπονδίας Ανατολικής Αττικής, με 50 σκύλους
3. την παράνομη περίφραξη του Ζωοφιλικού Συλλόγου Περάματος, μέσα στις εγκαταστάσεις της ΒΡ στο Πέραμα, την οποία διαχειρίζεται η Κα Μάρθα Νομικού, με 80 σκύλους. Επίσης μέλος της ΣΥΖΩΣΩΕΛ......
Τα σχόλια δικά σας !!!!!

Εμυ Παπαγιαννοπούλου
Ζωοφιλική Ενωση Ηλιούπολης
Σωοφιλική Ομοσπονδία Σωματείων Αττικής-Σαρωνικού

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το Animalpress και οι συντάκτες του, αποδεικνύουν άλλη μια φορά την αναξιοπιστία των δημοσιεύσεων τους και την «απεγνωσμένη» προσπάθεια τους για την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων κατά των αφοσιωμένων φιλόζωων πολιτών που αγωνίζονται να διασώσουν από την λαίλαπα των κακοποιήσεων τα ανυπεράσπιστα εγκαταλειμμένα κατοικίδια, εκταμιεύοντας ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, προσωπικά τους χρήματα και αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο.
Διαπιστώνουμε ότι πιο πολλοί οπαδοί αυτού του blog έχουν κηρύξει έναν «εμφύλιο πόλεμο» στους φιλόζωους που τυχαίνει να διαφωνούν σχετικά με τα «ελεύθερα και ευτυχισμένα (!!!) αδέσποτα» στους Ελληνικούς δρόμους και προσπαθούν με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση να εξασφαλίσουν καλές, παντοτινές οικογένειες στα δύστυχα αυτά ζώα τα οποία ζούνε, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της εξαθλιωμένης χώρας μας, μέσα σε μία πραγματική κόλαση.
Και για την ιστορία πρέπει να σας πω ότι το Κρυονέρι δεν είχε ποτέ καταφύγιο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύσατε είναι από ένα χώρο που κάποιοι φιλόζωοι κάτοικοι έχουν κατά καιρούς δέσει σκυλάκια προκειμένου να τα σώσουν από τις συχνές φόλες.
Μάλιστα το συγκεκριμένο άσπρο μπόξερ ανήκει σε έναν κάτοικο που έκτιζε το σπίτι του εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσε να τον αφήσει ελεύθερο γιατί θα του έφευγε. Τώρα το έχει πάρει από κει και μπορείτε να το επισκεφτείτε.
Θα σας πρότεινα όμως να δημοσιεύσετε και τις φωτογραφίες δεμένων στο ένα μέτρο ποιμενικών σκύλων και κυνηγετικών σκύλων από τους τοπικούς αγρότες και κυνηγούς, τα παράνομα εκτροφεία με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των αποστεωμένων σκύλων και όλη αυτήν την αθλιότητα της Ελληνικής υπαίθρου για την οποία η Πολιτεία παρά τους νόμους και τις δεσμεύσεις, παντελώς αδιαφορεί.
Είναι πάντως λυπηρό να παρακολουθούμε εδώ και χρόνια τώρα, μια μερίδα φιλόζωων να κάνουν ότι μπορούν για να δυσφημίσουν τους συναγωνιστές τους στο φιλοζωικό χώρο, τις περισσότερες φορές με ανύπαρκτα η ψεύτικα στοιχεία προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να διεκδικήσουν την αποκλειστικότητα του «Καλού Σαμαρείτη της Φιλοζωίας»
Ι.Βουλοδήμου-Σιώκου
Δημοσιογράφος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Nana είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο μου κατά λάθος δηημοσιεύτηκε κατεπανάληψη, παρακαλούμε τον διαχειριστή του μπλόγκ να δημοσιεύσει το πρώτο κείμενο που δημοσίευσα.
Ευχαριστώ
Ι.Σ

animalspress είπε...

Το Animalspress και οι συντάκτες του είναι δεοντολογικά υποχρεωμένοι να δημοσιεύουν κάθε ανακοίνωση και δελτίο τύπου με ή χωρίς φωτογραφικό υλικό και κάθε άρθρο οποιουδήποτε επιθυμεί να φιλοξενεί τις θέσεις του και τις απόψεις του σε θέματα ζωοφιλίας. Δεν έχουμε αρνηθεί σε κανένα σωματείο , σε καμία ομοσπονδία ή ζωοφιλική ένωση οιαδήποτε δημοσίευση.
Η κυρία Ι.Βουλοδήμου-Σιώκου (δημοσιογράφος) θα έπρεπε λογικά να γνωρίζει τους κανόνες δεοντολογίας και αντικειμενικότητας και να μην διαμαρτύρεται. Δεν αναρτούμε επιλεκτικά ό,τι είναι ή δεν είναι αρεστό στη ζωοφιλική κοινότητα και δεν εμπλεκόμαστε στις μεταξύ τους έριδες.
Επίσης ο ιστότοπός μας αναδημοσιεύει και θα δημοσιεύει κάθε έρευνα και άρθρο ελληνικό ή διεθνές που μας στέλνουν ή μας υποδεικνύουν ζωόφιλοι πολίτες και διεθνείς οργανισμοί σε θέματα προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων, είτε κάποιοι συμφωνούν είτε όχι.
Εύη Κυρατζή
animalspress

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ..Κ. ΣΙΩΚΟΥ ..ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΝΑ ΣΑΣ ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ?<>........ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ..ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ (και να τους εκθιαζουμε κατι που δεν συμφωνω !!!) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Γ Ι Ν Ο Υ Μ Ε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ??ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ..ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ..ΝΟΜΙΜΑ .....ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ..!!!.??????

Ανώνυμος είπε...

Καιπου να βλέπατε το άθλιο οικόπεδο που κρατάει πολλά απότα ζώα της η Ηλιούπολη . Σαν μυστικό του κράτους φυλάει την τοποθεσία για να μη μαθευτεί το αίσχος της. Η ίδια τακτική και εδώ όπως παντού. Κατηγορούν και συκοφαντούν τους άλλους για πράγματα που οι ίδιοι κάνουν σε πολύ χειρότερο βαθμό ! Το χειρότερο τους; Να βλέπουν τον κόσμο να βοηθάει αυτούς που κατηγορούν ενώ οι ίδιοι αναγκάζονται να στραφούν στο εξωτερικό για βοήθεια. Περαστικά σας. Οι καιροί άλλαξαν και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Γκαραγκούνη αλλά και για την Εμυ , Βάσω , Τινα και λοιπά απομεινάρια του παρελθόντος.

Ανώνυμος είπε...

Και ας ερευνηθεί πού πάνε τα ζώα μετά τη φιλοξενία. Γιατί, ας μην ξεχνάνε οι όψιμα αγανακτίσαντες ότι υπάρχει στο άρθρο 10 του νόμου 4039 η εφαρμογή του Ευρωπαίκού κανονισμού 998/03. Ας τα δουν όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και οι υπόλοιποι πολιτικοί στη Βουλή. Και ας μην μιλάνε για εφαρμογή των νόμων και πάταξη της

Ανώνυμος είπε...

kai ena paradeigma ..mikro 1 Nan Siok
r
Η Σατματάκη δεν είναι της Καραγκούνη?////////????"????????????????????........σε ιδιατερα μηνυματα ??? Και τι σημαινει ..οτι δεν πρεπει ο κοσμοσ να βοηθησει ?? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΚΙΑ ?? ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..καθοτι βλακας ..κατα εμε !!! γιατι ..τι εχουν την τα ζωακια της ? και δεν επιτρεπεται να την βοηθησει ο κοσμος .. ..??σταματηστε να <>>.!!

Zoofiliki Ilioupolis είπε...

Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι ο Σύλλογος του Διονύσου περιθάλπει 50 σκύλους. Παρακαλώ να γίνει διόρθωση, διότι περιθάλπει αρκετά λιγότερους, περίπου τους 15.

Εμυ Παπαγιαννοπούλου
Ζωοφιλική Ενωση Ηλιούπολης
Σωοφιλική Ομοσπονδία Σωματείων Αττικής-Σαρωνικού

Ανώνυμος είπε...

@ Εμυ Παπαγιαννοπούλου
Ζωοφιλική Ενωση Ηλιούπολης
Σωοφιλική Ομοσπονδία Σωματείων Αττικής-Σαρωνικού

"Κυρία" Εμυ Παπαγιανοπούλου
Διορθώσατε τον αριθμό των ζώων που περιθάλπει το Σωματείο Διονύσου από 50 σε 15 αλλά δεν αναφέρατε πως και αυτά τα 15 δεν τα έχει κλείσει με σκοτεινούς σκοπούς σε καμία "παράνομη περίφραξη" !
Απορώ αλήθεια γιατί όποτε σας "ξεσκεπάζει" μια καταγγελία της Συνομοσπονδίας εσείς αυτόματα επιτίθεστε στην Ομοσπονδία Ανατ.Αττικής και ειδικά στο 'Καταφύγιο Αδέσποτων Λαυρίου'. Παράνομη περίφραξη το αποκαλείτε εσείς. Και οι φιλενάδες σας της Συντονιστικής (sic !!) και της «Πανελλήνιας (sic !!!) Ομοσπονδίας» το αποκαλούν Νταχάου και Κολαστήριο που βάζει ζώα μέσα για να πεθάνουν, δεν στειρώνει, δεν κάνει υιοθεσίες και ζητούν από τις αρχές να ελεγχθεί !!

OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

Το παράνομο της περίφραξης από Δήμο μέσα σε δικό του χώρο, που το είδατε, πως το καταγγέλλετε και με τι στοιχεία ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια «κυρία Παπαγιανοπούλου» !!!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ !!!
Για τη ταμπακιέρα δε μιλήσατε καθόλου !!! Γνωρίζουμε προσωπικά πως από χρόνια διατηρείτε ζώα, μέχρι να «αποδημήσουν», σε ιδιωτικά κέντρα φιλοξενίας. Γνωρίζουμε φωτογραφικά ότι στο «βουνό ψηλά εκεί» έχετε και άλλον άθλιο υπαίθριο, ευάερο και ευήλιο, νόμιμα (;;) ή παράνομα (;;;) περιφραγμένο, χώρο στον οποίο αποθηκεύετε σκυλάκια μέχρι να τα στείλετε «στη Γη της Επαγγελίας». Πάλι καλά !!! Θυμάστε που τα δένατε στα δέντρα στο βουνό ;;;
Φωτογραφίες στη διάθεσή σας δημοσίως.!!!!!
.
Που βρίσκονται όλα αυτά τα ζώα που «σώσατε» όλα αυτά τα χρόνια δε μας είπατε !!!!
Και ούτε θα μας πείτε φαντάζομαι !!!!

Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας και μη γελοιοποιείστε «κυρία» Παπαγιαννοπούλου !!!

Αννα Γερολύμπου
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζωοφιλ. Σωματείων Ανατολικής Αττικής

Ανώνυμος είπε...

Υψηλής αισθητικής το καταφύγιο σας στον Υμηττό κυρία Παπαγιαννοπούλου , η φωτογραφία το αδικεί στις δικές σας φαινόταν καλύτερα η αθλιότητα του. Μαθήματα ήθους και καταγγελίες από παραβάτες και θύτες μας τελείωσαν με την κρίση. Οτι προλάβατε καταστρέψατε , τώρα λέμε να ακολουθήσουμε και κανένα νόμο. Αυτούς που επικαλείσθε συνέχεια όταν φοράτε το προσωπείο της συντονιστικής..

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Καραγκουνη ελεος .Για μια ακομη φορα κανατε το θαυμα σας. Δεν εχω τη πειρα πολλων αλλων αλλα δεν αντεχω να βλεπω αυτο που γινεται.
Μην επιτρεπετε στη Κυρια Καραγκουνη να δημιουργει αυτο το πολεμο αναμεσα στα σωματεια και τους ανθρωπους τους.
Κυρια Καραγκουνη κοιταξτε να βοηθησετε κανενα ζωο , κοιταξτε να περιθαλψετε κανενα ζωο και αφηστε τους ανθρωπους να κανουν αυτο που κανουν με κοπο αλλα με αγαπη και στερουμενοι πολλα. Αν νομιζετε οτι η φιλοζωια ειναι εμποριο ,να δινουμε σε εσας αυτα που βγαζουμε να γινεται και εσεις πλουσια. Ελεος πια ΕΛΕΟΣ ,φτανει πια.

Ειλικρινα ειναι τετοια η αγανακτηση μου που με το ζορι κρατιεμαι. Φτανει πια κυρια Καραγκουνη βοηθηστε κανενα ζωο και σταματηστε να δημιουργειτε προβληματα νομιζοντας οτι προσφερεται εργο.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που δεν αντέχετε να βλέπετε αυτό που γίνεται, έχετε συνειδητοποιήσει αυτό που γίνεται και δεν το βλέπετε;
Γιατί άραγε η αποτύπωση της πραγματικότητας (φωτογραφίες) δημιουργεί σε κάποιους τέτοια ένταση;

Ανώνυμος είπε...

Απορία 1η (για το σχόλιο της δημοσιογράφου κας Ι.Βουλοδήμου-Σιώκου), πόση αγάπη κρύβει,για παράδειγμα, το δέσιμο του παππού με αστάθεια στο κρεβάτι του για να μη σηκωθεί και πέσει;
Απορία 2η , πώς προστατεύονται τα δεμένα σε δένδρα σκυλάκια από τις ''συχνές φόλες'';
Απορία 3η , η παρότρυνση για δημοσίευση φωτογραφιών με δεμένους ποιμενικούς και κυνηγετικούς σκύλους στο ένα μέτρο απαλλάσουν όσους έδεσαν σκύλους στο ενάμισι μέτρο;

Ανώνυμος είπε...

"«απεγνωσμένη» προσπάθεια τους για την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων κατά των αφοσιωμένων φιλόζωων πολιτών που αγωνίζονται να διασώσουν από την λαίλαπα των κακοποιήσεων τα ανυπεράσπιστα εγκαταλειμμένα κατοικίδια, εκταμιεύοντας ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, προσωπικά τους χρήματα και αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο" ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ , ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το σχόλιο της κ.Ι.Βουλοδήμου-Σιώκου <>
Εσείς, με τη δημοσιογραφική και ζωοφιλική ιδιότητα, φέρατε στο φως τα συγκεκριμένα περιστατικά ή καταγγείλατε στο αστυνομικό τμήμα την κακοποίηση αυτών των σκύλων;
Γιατί διαβάζοντας αυτά που αναφέρετε δεν φαίνεται οτι διαχωρίζετε τη θέση σας από αυτές τις πρακτικές.