Σελίδες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κομοτηνή. Απειλές για θανατώσεις αδέσποτων μέσω facebook

Απειλές για θανατώσεις αδέσποτων απηύθυνε μέσω Facebook πολίτης της Κομοτηνής! Η αντίδραση της "ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ" ήταν άμεση όπως και δεκάδων άλλων φιλόζωων που βλέπουν καθημερινά περιστατικά με θανατώσεις ζώων. Η κατάσταση αν μη τι άλλο, έχει ξεφύγει. Σας παραθέτουμε το νόμο για τα αδέσποτα ζώα, όπως και μέρος του διαλόγου με τις απειλές του πολίτη...
Ο Νόμος 4039/2012 ορίζει ότι τα αδέσποτα σκυλιά πρέπει να περισυλλέγονται από τους Δήμους, να στειρώνονται, να εμβολιάζονται, να τοποθετείται ηλεκτρονική σήμανση και εφόσον αυτά είναι υγιή να επανεντάσσονται. G .R. πατε μαζεψτε τα κοπροσκυλα που'χουν μαζευτει στην πλατεια 50αρα κοντα στη Ζυμβρακακη επι της Λαμπουσιαν και Παυλου Μελα γιατι δεν φτανει που καποιοι ανεγκεφαλοι πανε και τα ταιζουν, επιτιθενται και στα παιδια.σημερα δαγκωσαν το γιο μου αυριο θα δαγκωσουν κανα αλλο παιδι και θα τρεχουμε.οποιος θελει να τα ταιζει να τα ταιζει στο σπιτι του!αντε μπραβο. κι οχι μονο αυτα εχει γεμισει η κομοτηνη.οταν θα μαζευετε πτωματα να δεις τι ωραια που θα ειναι!!!
ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κραταμε το σχολιο σας κυριε G R με μια αναφορα στην αστυνομια για απειλες για θανατωση ζωων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΧΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΖΩΩΝ!! Να τα μαζεψουμε να τα παμε που κυριε Γιώργο?? Οποιο θηλυκο σκυλι υπαρχει στη πόλη προσπαθουμε να το στειρώνουμε ωστε να μην αυξανονται τα σκυλια, αλλα αν οι ανεγκεφαλοι κυριως στα χωρια δε ξεκινησουν να στειρωνουν τα ζωα τους λυση δεν υπαρχει!. Η νομοθεσια καλυπτει ολους τους πολιτες και επιτρεπει να ταιζουμε τα ζωα σε οποιοδηποτε σημειο. Στη περιοχη που αναφερετε δεν υπαρχουν πολλα σκυλια και αυτα που υπαρχουν ΔΕΝ ειναι αγρια ή επιθετικα !! το παιδακι σας πως βρεθηκε τοσο κοντα στα σκυλια ΜΟΝΟ του και απροστατευτο???? Γιατι δε μας πηρατε ενα τηλ να μας υποδειξετε ανθρωπινα και πολιτισμενα ποιος σκυλος το δαγκωσε να δουμε αν ειναι επιθετικος και πιθανον να τον απομακρυνουμε??? Μαθαμε τωρα ολα στο ιδιο τσουβαλι.... λυσεις υπαρχουν αν υπαρχει διαλογος και επικοινωνια αλλα ο εγωισμος μας και ο τραμπουκισμος μας δε μας αφηνουν να ειμαστε ανθρωποι απ οτι καταλαβα. Ευχομαι το παιδακι σας να ειναι καλα και λυπαμαι για το φοβο και τη τρομαρα που ενδεχομενος περασε.
madatoforos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: