Σελίδες

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τον σκύλο που νίκησε τις προβλέψεις και κατάφερε να κερδίσει την μάχη για την ζωή!

Σας παρουσιάζουμε τον Γουσταύο! Τον νέο μας κούκλο Γουσταύο! Τον αγαπημένο μας σκυλάκο που νίκησε τις προβλέψεις και γύρισε από το θάνατο! Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Γουσταυούλης βρέθηκε σχεδόν σε κώμα μέσα σε μια ξεχαρβαλωμένη μπανιέρα σε κάποιον κήπο στα Σπάτα αρχές Ιουνίου 2012 και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γιατρό όπου ...
διαγνώστηκε με προχωρημένο καλαζάρ και ερλίχεια, με πειραγμένα νεφρά και μια τρύπα στο πίσω μέρος του σώματος του που φαινόταν το κόκκαλο. Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και η κατάσταση του άθλια. Ο γιατρός κουνούσε το κεφάλι και μας μίλησε για την πιθανότητα ευθανασίας για να μην υποφέρει άλλο το ζώο. Εμείς αποφασίσαμε να το παλέψουμε και με την βοήθεια και την υποστήριξη πολλών από εσάς και την αιγίδα του ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ φτιάξαμε μια ομάδα αλληλέγγυων που σκοπό είχε να τον φροντίσει όσο μπορεί καλύτερα και να τον ξανακάνει ένα όμορφο και ευτυχισμένο σκύλο. Και τα καταφέραμε! Μας βοήθησε πολύ και η Δήμητρα-Σοφία που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της όχι για ένα αλλά για δύο σκυλάκια μας και τα έκανε αγνώριστα! Δείτε τον τώρα και καμαρώστε τον….
Ο Γουσταύος σας ευχαριστεί όλους!
Μην φοβάστε ν’ αναλάβετε δύσκολες περιπτώσεις ζώων ! Και μην ντραπείτε ποτέ να προσφέρετε έστω και 1€ για να βοηθήσετε ένα ζώο!
dogworld

Δεν υπάρχουν σχόλια: