Σελίδες

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο πυρόπληκτος φτερωτός πρίγκιπάς μας…

To Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (Ε.Κ.Π.Α.Ζ ) ευχαριστεί το Δασοφυλακείο Ζαρού τους υπέροχους ανθρώπους - Δασοφύλακες κύριους Μύρων Καμνάκη , Γιαννικάκη Νίκο, Φιλιουδάκη Γιώργο και Φραγκιαδάκη Μανώλη για την πολύωρη και επίπονη προσπάθεια περισυλλογής μικρού αρσενικού Γύπα που κατέπεσε σε ταράτσα σπιτιού στο ...
Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης. Το σπάνιο όρνιο μεταφέρθηκε σήμερα με εντολή της διεύθυνσης Δασών στο κέντρο πρώτων βοηθειών του Ε.Κ.Π.Α.Ζ Κρήτης (κλινική Παρασύρη )ώστε να προσφερθεί άμεσα υπεύθυνη κτηνιατρική φροντίδα . Οι ευαισθητοποιημένοι Δασοφύλακες παρέμειναν κοντά μας αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ώστε να ενημερωθούν για τη πορεία του φτερωτού ασθενή ! Ο γύπας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις της πρόσφατης πυρκαγιάς , αποπροσανατολίστηκε , στρεσαρίστηκε από τη λαίλαπα της φωτιάς και κατέπεσε..
Ο νεαρός Πυρόπληκτος πρίγκιπάς μας σώθηκε , απολαμβάνει την ανθρώπινη φροντίδα και μας κάνει να αισθανόμαστε όλους υπερήφανους για τη προσφορά μας !
Για το ΕΚΠΑΖ Κρήτης
Στεφανάκη Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια: