Σελίδες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τροχαία με θύματα ζώα σε Λέσβο και Ηλεία

Ιδιαίτερα επικίνδυνες αποδεικνύονται οι βόλτες αδέσποτων ζώων στους επαρχιακούς δρόμους όπου, λόγω και της έλλειψης φωτισμού, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δυστυχήματος. Δυο τροχαία συνέβησαν με διαφορά λίγων ωρών στη Λέσβο και την Ηλεία, χωρίς ανθρώπινα θύματα. Την «πλήρωσαν», όμως, ένα άλογο και ένα πρόβατο! Λίγο έλειψε να σκοτωθεί ...
ένας 28χρονος Έλληνας στη Λέσβο, όταν μέσα στο σκοτάδι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ένα άλογο στο 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής! Η μηχανή ανατράπηκε και ο νεαρός οδηγός σώθηκε από το κράνος και τα γάντια που φορούσε, μεταφέρθηκε όμως με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται. Η Τροχαία Μυτιλήνης διερευνά τις ευθύνες του ιδιοκτήτη του άτυχου ζώου. Ανάλογη κατάληξη είχε και η σύγκρουση ενός μοτοποδηλάτου με ένα... αρνί στον δρόμο Βαρθολομιού- Μάχου στην Ηλεία! Ο 42χρονος αναβάτης γλύτωσε με μικροτραύματα χάρη στο κράνος που φορούσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ το άτυχο πρόβατο σκοτώθηκε ακαριαία.
protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΠΡΩΗΝ BLOGGER “ARKOUDA”

http://www.esnips.com/profile.php?uid=1205132

http://www.esnips.com/displayimage.php?album=4935997&pid=34144653&uid=1205132#top_display_media

ΠΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΩΞΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, BLOGS ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ.
Ονομάζομαι Ιωάννα Φωκιανού και έχω φέρει μια υπόθεση μου στην υπηρεσία σας. Αρχικά μίλησα με κάποιον αξιωματικό γιά τη δίωξη που υφίσταμαι από ορισμένα κυκλώματα συν την πρόσφατη μεταφορά παρανομως της σύνταξης μου σε άγνωστη τράπεζα και λογαριασμό. Επίσης το ότι χάνονταν έγγραφα από την υπόθεση μου, ότι δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο και ότι έχω ενδείξεις πως συγκεκριμένα άτομα εχουν βλάψει εκτός από μένα και άλλους ανθρώπους, είτε του περιβάλοντος μου είτε ξένους.
Πέραν κάποιου εγγράφου που παρέλαβα ότι η υπόθεση στάλθηκε σε εισαγγελέα, δεν είχα άλλα νεώτερα και η υπόθεση μου τελμάτωσε τόσο σε εσάς, όσο και στο πταισματοδικείο ή όπου αλλού θα μπορούσα να ψάξω το δίκιο μου.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, είναι πως αυτη τη στιγμή κρατάτε στα χέρια σας τη ΛΥΣΗ στους περίεργους θανάτους και πολλές από τις αυτοκτονίες που συμβαίνουν στη χώρα μας εξ αιτιας της συνεχούς δίωξης που υφίστανται από οργανωμένες ομάδες συμφερόντων. Σας στέλνω έναν σύνδεσμο με μιά κακή κάπως ηχογράφηση όπου συζητούν κάποιος Νίκος αστυνομικός του τμήματος του Ελληνικού και υπεύθυνος κατά πολύ γιά τη δυστυχία μου, με κάποιον Πάμπλο στον Εθνικό Κήπο την παραμονή των τελευταιων εκλογών.
Αναφέρονται σε εμένα, στη ζωή μου, το τι έχω υποστεί, το ότι έκανα κλήση στην αστυνομία όταν κάποιοι προσπάθησαν να μπουν σπίτι μου, πως ήταν όλοι μαζί στην ουσία, πως μετά πήγα στο τμήμα,