Σελίδες

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Νεαροί εθελοντές μαζεύουν πόρους για τα αδέσποτα

Εφετος το καλοκαιρι εχαμε κυμα νεαρων που με διαφορους τροπους και με δικες τους πρωτοβουλιες και ως εθελοντες μαζεψανε μεταξυ τους σχεδον 600 ευρω για τα αδεσποτα της Παρου.
Συναυλια - Μαθητες απο το Γυμνασιο και Λυκειο της Παροικιας, στις 30 Ιουνιου και 1η Ιουλιου, όπου συμμετείχαν στο πρόγραμμα...
τους Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος Μαθητικες Συναυλίες, πρόσφεραν μέρος των εσόδων τους στην PAWS. (φοτο 1, Βασιληκη και Μανολις - 2 απο τους μαθητες) Διακοπες και εθελοντισμο - Η Ελινα Σκαλκος απο την Αυστραλια που παραθεριζει με την οικογενεια της καθε καλοκαιρι στις Κολυμπηθρες, εφετος εφτιαξε τον δικο της κουμπαρα με το λογκο του Συλλογου μας και μαζεψε 230 ευρω στην Παρο και με διαφορες δουλειες π.χ. καθαριζοντας σπιτια και αυτοκινιτα, στην Αυστραλια, με το προγραμμα εθελοντισμου Duke of Edinburgh. (Ελινα με την βοηθο και διδυμη της) Αγωνα Δρομου, Αντιπαρο - στις 20 Μαιου η Μaisy Hickman kai Eleni Brown, κατοικοι της Παρου, μαζεψανε πορους για τα αδεσποτα για την συμμετοχη τους στον Αγωνα Δρομου, παιδικο τμημα. Απο ενα κουτι Κοκα Κολα, σε κουμπαρα για τα αδεσποτα - η Υιλβι και Λαις μαζεψανε 90 ευρω σ'ενα απογευμα.    Η πρωτοβουλία αυτή δείχνει οτι η νεολαία του νησιού μας παρά τις δύσκολες συνθήκες επιλέγει να προάγει τον πολιτισμό με αυτόν τον υπέροχο δημιουργικό τρόπο. Τους ευχαριστούμε πολύ και ελπιζομε να δωσουν το καλο παραδειγμα σε ολους.
ΛΕΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ
PAWS ΔΣ
22840-42073 6951 851 575

Δεν υπάρχουν σχόλια: