Σελίδες

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αφγανοί σκότωσαν Έλληνα λόγω σκύλου

Τους ενοχλούσε ο σκύλος του

Το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, τρεις Αφγανοί αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν με Έλληνα πολίτη επειδή τους ενοχλούσε ο σκύλος του και στην συνέχεια τον χτύπησαν με μαχαίρι τουλάχιστον έξι φορές με συνέπεια ο 30χρονος να υποκύψει λίγο αργότερα στα τραύματα του. Οι τρεις Αφγανοί υπήκοοι είναι όλοι ανήλικοι με...
τις Αρχές να έχουν συλλάβει τον έναν, 17 χρονών, με τους άλλους δυο να καταζητούνται. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι τρεις Αφγανοί είχαν έντονη λογομαχία με τον 30χρονο γιατί τους ενοχλούσε ο σκύλος του. Ο 30χρονος, μετά την λογομαχία, ακολούθησε τους τρεις Αφγανούς και τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τουλάχιστον έξι φορές το θύμα με τους τρεις ανήλικους να τρέπονται σε φυγή. Ο ένας από τους συλληφθέντες παραδέχτηκε την εμπλοκή του χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει επακριβώς τα κίνητρα της δολοφονίας. Το θύμα ήταν βαριά τραυματισμένο, φέροντας τραύματα στον θώρακα και στα πλευρά, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Οι δύο 17χρονοι είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για την αναχώρησή τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
aek365.com

2 σχόλια:

KaPaworld είπε...

Τι να πω τώρα....τι να πω!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα φίλοι μου.
Αξιόλογο το ιστολόγιό σας. Το αποθηκεύω για να το επισκέπτομαι.
Για την περίπτωση της ανάρτησης, οι πιο πολλοί Ασιάτες είναι αιμοβόροι και έχουν τρομερό μίσος απέναντι σε εμάς τους Έλληνες.
Έχω δουλέψει σε σχετικούς χώρους και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Μακάρι να γινόταν κάτι να τους απελάσουν, έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί είναι είτε χωρίς είτε με πλαστά χαρτιά.