Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Γιάννης Δημαράς και το "Άρμα Πολιτών" με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας 
Ουσιαστική η αγάπη και οι αγώνες του για τα ζώα

Ο Γιάννης Δημαράς, ένας ακέραιος, ηθικός και αξιοπρεπής πολιτικός είναι υποψήφιος στη Β΄Αθήνας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", καθώς το "Άρμα Πολιτών" συνεργάζεται με το εξίσου αντιμνημονιακό και επαναστατικό κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η αγάπη του Γιάννη Δημαρά για τα ζώα και οι αγώνες του για την προστασία και τις υιοθεσίες πολλών αδέσποτων κατοικίδιων είναι γνωστή. Επίσης, έχει υποστηρίξει ...
την ευημερία των ζώων με αρκετές ερωτήσεις του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ως δημοσιογράφος και ως πολιτικός ήταν και είναι πάντα υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γενικότερα των κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων των Ελλήνων. Ο ίδιος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ λόγω της άρνησής του να ψηφίσει το μνημόνιο και να "στηρίξει" την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και την εκχώρηση των κυριαρχικών δικαωμάτων της Ελλάδας.


 
Η φιλία του με τον Πάνο Καμμένο και η κοινή αγάπη τους για την πατρίδα μας , τους έκανε να αφήσουν κατά μέρος χρώματα και κομματικές ταμπέλες και να δώσουν μαζί τον αγώνα τους ενάντια σε αυτόν τον ύπουλο πόλεμο. Όπως ο ίδιος λέει πάντα : "Οι Έλληνες νικούσαν πάντα όταν πολεμούσαν ενωμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: