Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Άγρυπνος φύλακας της πλατείας...

Ο άγρυπνος φύλακας της πλατείας Συντάγματος, ο Λουκάνικος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την επικαιρότητα. Ακόμα και αν οι διαδηλώσεις περιορίστηκαν, ο Λουκάνικος παραμένει στη θέση του. Ο φωτογραφικός φακός...

του Έλληνα φωτογράφου Milton Louiz εντόπισε τον επαναστάτη σκύλο να ξεκουράζεται μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο που υπόσχεται: «I'm gonna fix it».

zougla.gr

(Όπως σωστά επισημαίνεται στα σχόλια από το dogworld.blogspot, ο σκυλάκος της φωτογραφίας είναι ένας αδέσποτος σκύλος της πλατείας Συντάγματος. Πιθανότατα δεν είναι ο Λουκάνικος, γιατί και ο φωτογράφος δεν αναφέρεται σε αυτόν.)

3 σχόλια:

Dogworld Blogspot είπε...

Πολυ ωραια φωτογραφια οντως. Ωστοσο, δεν ειναι ο Λουκανικος ο απεικονιζομενος σκυλος :)

animalspress είπε...

Μπορεί να μπερδεύτηκε ο φωτογράφος που έδωσε το θέμα στο zougla.gr. Κι εμείς πορσπαθούσαμε να δούμε αν είναι όντως ο Λουκάνικος. Πρέπει να τον ξέρει κάποιος πολύ καλά , γιατί έτσι όπως κάθεται ο σκυλάκος δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς.

Dogworld Blogspot είπε...

Όντως δεν ειναι εύκολο να τον αναγνωρίσει κανείς, αλλα αν συγκρίνεις φωτογραφίες βλέπεις ότι υπάρχουν διαφορές.
Πάντως και ο φωτογράφος στην προσωπική του σελίδα στο facebook δεν αναφέρει ότι είναι ο Λουκάνικος. (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150762989694434&set=a.448435354433.233709.186214664433&type=1 )
Ποιος ξερει.. Όπως και να έχει είναι ένα ακόμα αδέσποτο..