Σελίδες

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Λευκάδα: Πυροβόλησαν σκύλο και τον εγκατέλειψαν να πεθάνει

Οι άγιες ημέρες του Πάσχα δεν στάθηκαν εμπόδιο στον άγνωστο ή στους αγνώστους να εγκλιματίσουν σε βάρους ενός δύστυχου ζώου. Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης κάτοικος της Απόλπαινας επικοινώνησε με το σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας και ...

ενημέρωσε ότι έχει εντοπίσει ένα χτυπημένο σκύλο ο ποίος βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση.
Αμέσως στο σημείο έφτασε μέλος του σωματείου που διαπίστωσε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Με την βοήθεια του εθελοντή το μέλος του σωματείου μετέφερε το άτυχο ζώο στον κτηνίατρο ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ζώο έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα δυο του μάτια και να έχει δεχτεί σκάγια σε όλο το κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του κάτι που δείχνει πως όποιος ή όποιοι έκαναν αυτό το έγκλημα είναι στυγνοί δολοφόνοι.
Ο κτηνίατρος που περιέθαλψε το σκυλί και ο άνθρωπος που το εντόπισε κατέθεσαν στην αστυνομία Λευκάδας η οποία ειδοποίησε τον εισαγγελέα για το θλιβερό περιστατικό.

KIVOTOS: Θα ήθελα να σας ευχηθώ ένα καλό Πάσχα με μια χαρούμενη εικόνα από ζωάκια αλλά αφού τα άσχημα δεν σταματούν δεν πειράζει. Ας μας γίνει μάθημα, από την σκληρότητα των φωτογραφιών. Καλό Πάσχα λοιπόν, με λίγη προσοχή σε όσους έχουν ζωάκια. Εν ονόματι αυτών των άγιων ημερών πολλοί θα πειραματιστούν με βεγγαλικά και άλλοι οδηγώντας σαν τρελοί για να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους με την δικαιολογία ότι κάπου πάνε βιαστικά. Ας μην γίνουν αιτία κακού.
Καλό σας Πάσχα!

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: