Σελίδες

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Mακάβρια απάθεια με δηλητηριασμένα σκυλιά στο Κρυονέρι

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Κορινθίας καταγγέλει την δολοφονική αναισθησία των “παληκαράδων” που δηλητηρίασαν με φόλες 4 σκυλιά στο Κρυονέρι στις 18 Μαρτίου, τα οποία και κοίτονται στον κεντρικό δρόμο του χωριού μέχρι σήμερα, 22 Μαρτίου 2012! Καταγγέλει παράλληλα...

τη μακάβρια απάθεια του Δήμου Σικυωνίων, ο οποίος παρότι ενήμερος από τους δημότες του Κρυονερίου για την ύπαρξη των ψόφιων σκυλιών, για τέταρτη συνεχή ημέρα, αδιαφορεί προκλητικά και θέτει πλέον σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Για του λόγου το αληθές, ιδού η εικόνα του τουμπανιασμένου σκυλιού μπροστά στην εκκλησία και στη Λέσχη του Πολιτιστικού Συλλόγου, δίπλα από το κεντρικό καφενείο.

Η δυσοσμία είναι πλέον αφόρητη, ενώ τα παιδιά του σχολείου και οι κάτοικοι περνούν καθημερινά μπροστά από το αποκρουστικό θέαμα.

Καλούμε τους αρμόδιους να επιληφθούν άμεσα, για να αποτρέψουν τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία και να σταματήσουν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση στο Κρυονέρι.

Επιπλέον εγκαλούμε το Δήμο Σικυωνίων για τις φωτιές που καίνε ανενόχλητα το τελευταίο διάστημα στον ΧΥΤΑ Κιάτου καθώς και από προχθές σε ΧΑΔΑ του Κρυονερίου.

Αναρωτιόμαστε δε, εάν η “μεθοδος” αυτή εντάσσεται στις επίσημες πρακτικές μείωσης του όγκου των απορριμμάτων στο Δήμο.

Περιβαλλοντική Κίνηση Κορινθίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: