Σελίδες

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"Φυλακισμένο" σκυλί σε εγκατελειμμένο αυτοκίνητο

Τις τελευταίες ημέρες δεχτήκαμε αρκετά μηνύματα – καταγγελίες από μέλη της φιλοζωϊκής ομάδας της πόλης μας σχετικά με την περίπτωση ενός αδέσποτου σκυλιού που βρίσκεται «φυλακισμένο» σε ...

εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο επί της Θεοδώρου Ζιάκα στα Γρεβενά.

Μέλος του συλλόγου μας, επιβεβαίωσε το ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ και κοιτώντας τις φωτογραφίες μπορείτε και μόνοι σας να το διαπιστώσετε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές είναι ήδη ενημερωμένες αλλά δηλώνουν αναρμόδιες για να… επέμβουν.

Ψάξαμε και μάθαμε αρκετά στοιχεία για τον ιδιοκτήτη τόσο του σκύλου όσο και του αυτοκινήτου, αλλά προς το παρόν δεν θα προχωρήσουμε στις σχετικές αποκαλύψεις, αν φυσικά δεν επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες μας. Πρώτος στόχος είναι η απελευθέρωση του ζώου.

Θα το κάνουμε όμως, αν συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά και καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν στις σχετικές ενέργειες για την απελευθέρωση του έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το απελευθερώσουν οι απλοί πολίτες παίρνοντας την τύχη αυτού του σκύλου στα χέρια τους.

Σκεφτείτε τον εαυτό σας κλεισμένο σ’ ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και μόνο τότε μπορείτε να καταλάβετε πως μπορεί να νιώθει το συγκεκριμένο σκυλάκι. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τέλος της Θεοδώρου Ζιάκα, είναι ένα πράσινο εγκαταλελειμμένο όχημα και ευτυχώς το σκυλί βρίσκεται ακόμα σε αρκετά καλή κατάσταση.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ.

ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…

Γράφει ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος
fuitplus.gr

πηγή grevenamedia


Δεν υπάρχουν σχόλια: