Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νάξος: Άγνωστοι τοποθέτησαν φόλες για την εξόντωση των αδέσποτων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αρμόδιος για τα αδέσποτα ζώα αντιδήμαρχος Στέλιος Ζούλης για να γνωστοποιήσει στους κατοίκους της Νάξου ότι άγνωστοι έχουν τοποθετήσει «φόλες» για την εξόντωση των αδέσποτων...

Εφιστάται η προσοχή στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να προσέξουν ιδιαίτερα τα ζώα τους αυτές τις ημέρες. Ο Δήμος θα καταβάλλει προσπάθειες να καθαρίσει από τις επικίνδυνες τροφές, οι οποίες αποτελούν απειλή ακόμα και για τα μικρά παιδιά.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Γνωστοποιούμε στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων ότι μετά από καταγγελίες κατοίκων, άγνωστοι έχουν τοποθετήσει δηλητηριώδεις τροφές , για εξόντωση των αδέσποτων ζώων.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας ζώων, όποιος συλληφθεί (δεν το εύχομαι) να φονεύει, να βασανίζει , να κακοποιεί ή να τοποθετεί φονικές τροφές τιμωρείται με φυλάκιση, βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ότι άλλο προβλέπεται για τέτοιες επαχθείς, εγκληματικές ενέργειες.
Ο Δήμος θα καταβάλλει προσπάθεια για τον καθαρισμό των επικίνδυνων τροφών από τις οποίες κινδυνεύουν ακόμα και οι άνθρωποι, ιδιαιτέρως τα μικρά παιδιά.
Πληροφοριακά ενημερώνουμε τους Δημότες που αγαπούν, φροντίζουν και ενδιαφέρονται για τα ζώα ότι συνεργαζόμαστε με ιδιώτες εθελοντές όπως :
της φιλοζωικής Νάξου
ομάδα ξένων τουριστών που επισκέπτονται τη Νάξο κάθε χρόνο για την περισυλλογή αδέσποτων γατών για στείρωση.
Ζητάμε αν δεν μπορείτε να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην περισυλλογή να μας ενημερώνετε για την ύπαρξη αδέσποτων ζώων και για τυχόν βαρβαρότητες στα παρακάτω τηλέφωνα :
1. 2285360100 -τηλ. κέντρο Δήμου Νάξου & Μ.Κ.
2. 2285074184- Αντιδήμαρχος Στέλιος Ζούλης
3. 695 6133929- Φιλοζωική Νάξου

naxosnow.gr/ αναρτήθηκε από dogworld.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια: