Σελίδες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σώστε τον Μοίρη

Έκκληση να σωθεί ημίαιμο ροντβάιλερ που κινδυνεύει

(φωτο αρχείου)

Κατοικώ στο Δήμο Νέας Ερυθραίας.Περίπου τριά χρόνια πριν ήρθε κάτω από το σπίτι μας ένα αδέσποτο ημίαιαμο ροντβάιλερ, το οποίο πήραμε υπό την προστασία και τελικά κατόπιν μεγάλου αγώνος, λόγω ισχυρών αντιδράσεων των γειτόνων καταφέραμε να υιοθετήσουμε (δεν είμαστε ιδιοκτήτες του σπιτιού που κατοικούμε και η ιδιοκτήτρια ...

δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα).Λίγες ημέρες πριν,βλέπουμε έξω από το σπίτι ένα αποστεωμένο μαύρο ημίαιμο μάλλον ροντβάιλλερ να κοιτάζει ικετευτικά.Το ταίσαμε και το ποτίσαμε φυσικά, αυτό άρχισε να αισθάνεται ζεστασιά και τώρα πάλι δεν απομακρύνεται από το σπίτι μας.Να σημειωθούν όμως τρια πραγματάκια:

1. Το σκυλάκι αυτό είναι κουτσό καθώς το ποδαράκι του είναι χτυπημένο και τα δαχτυλάκια του κομμένα.

2. Είναι τρομέρός φύλακας.Εμάς μας προστατεύει καταπληκτικά, όμως φοβάμαι ότι έτσι ελεύθερο και τρομαγμένο μπορεί δυνητικά να είναι και επικίνδυνο να δαγκώσει κανέναν περαστικό.

3. Έχουμε καταντήσει οι γραφικοί της γειτονιάς και ήδη αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε τις ίδιες και χειρότερες αντιδράσεις από τους γείτονες.

4. Η γειτονιά αυτή έχει να επιδείξει το καταπληκτικό ρεκόρ του να έχει "επιτύχει" να σκοτώσει με φόλα δέκα πέντε γάτες τα τελευταία τριά χρόνια και παρά λίγο το σκύλο μου(τυχαία το αντιληφθήκαμε καθώς τα ζωάκια δεν καταδεικνύουν δράστες και δε μπορούν να μας πουν ότι πονούν επίσης).



Σας παρακαλώ, ως εκ τούτου να μας βοηθήσετε με όποιον τρόπο δύνασθε να αποκαταστήσουμε το μικρούλη αυτό σκυλάκο.Δε μπορούμε να υιοθετήσουμε δεύτερο αδέσποτο αλλά ούτε και μας επιτρέπει η καλλιέργεια της ψυχής μας, γιατί περί αυτού πρόκειται, να βλέπουμε ένα πλάσμα να υποφέρει, είτε έχει δύο ποδαράκια, είτε τέσσερα είτε όμως και τριά...



Υ.Γ. Τον έχουμε ονομάσει "Μοίρη" από το κακομοίρη....Βοηθήστε μας ν' αλλάξουμε τη μοίρα του



Σας ευχαριστώ θερμά





Π. Α.
Tηλ:693.7.21.88.05



Δεν υπάρχουν σχόλια: