Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σκοτώνουν ζώα και το χαίρονται

Αποτροπιασμό και θύελλα αντιδράσεων προκαλούν οι φωτογραφίες των εκατομμυριούχων γιων του Ντόναλντ Τραμπ από πρόσφατο ταξίδι τους στη Ζιμπάμπουε, όπου σκότωναν ζώα για προσωπική ευχαρίστηση. Ο Ντόναλντ Τζούνιορ και...

ο Ερικ Τραμπ ποζάρουν γεμάτοι περηφάνια δίπλα από τα κουφάρια άγριων ζώων που σκότωσαν κατά τη διάρκεια κυνηγιού, γεγονός που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων.

Σε μία από τις φωτογραφίες ο 34χρονος Ντόναλντ ποζάρει κρατώντας στο ένα χέρι την κομμένη ουρά ενός ελέφαντα και στο άλλο χέρι ένα μαχαίρι, ενώ σε μια άλλη τα δύο αδέρφια στέκονται μπροστά από έναν κροκόδειλο κρεμασμένο από τη μύτη από ένα δέντρο.

Οι εν λόγω φωτογραφίες ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας που διοργανώνει εκδρομές κυνηγιού στην περιοχή Ματέσι της Ζιμπάμπουε, κοντά στους καταρράκτες της Βικτόρια. Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αρνήθηκε μέσω Twitter ότι διέρρευσε ο ίδιος τις φωτογραφίες.

«Δεν πρόκειται για ενέργεια μάρκετινγκ. Δεν έδωσα εγώ τις φωτογραφίες, ούτε όμως ντρέπομαι γι' αυτές. Παίζω το παιχνίδι “Κυνηγάω και Τρώω”» έγραψε στον λογαριασμό του αρχικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα απάντησε σε κάποιον follower που τον κατέκρινε: «Είμαι κυνηγός, δεν το κρύβω».

Επιπλέον, υπερασπίστηκε τις πράξεις του λέγοντας ότι το κρέας από τα ζώα που σκότωσαν δόθηκε σε πεινασμένους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι «ήταν ευγνώμονες». Ακόμα και ο πατέρας τους στάθηκε στο πλευρό τους λέγοντας ότι οι γιοι του είναι καλοί κυνηγοί.

Η εταιρεία Hunting Legends, εκτός από τις φωτογραφίες, δημοσίευσε και λεπτομέρειες από την εκδρομή των δύο αδερφών, λέγοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψαν μαζί τους. Αν και η τιμή της εκδρομής δεν αναφέρεται, σίγουρα το κόστος ήταν μεγάλο, καθώς για καθένα από τα ζώα που σκότωσαν πλήρωσαν 2.100 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο ξεναγός της εκδρομής, ο οποίος μιλάει με εγκωμιαστικά λόγια για το κυνηγετικό ταλέντο των αδερφών Τραμπ, «οι δύο εκπληκτικοί άντρες δεν έχουν καμία σχέση με παιδιά της πόλης, όπως θα περίμενε κανείς».

espressonews.gr

1 σχόλιο:

Riccie Finestra είπε...

καθάρματα...να πεθάνετε με το μαρτυρικό θάνατο...θα σας περιμένουν στην άλλη ζωή οι ψυχούλες τους...