Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Υποψηφιότητα για τον σκύλο του διεκδικεί ο Σκορτσέζε

Μπορεί η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε να προτάθηκε για έντεκα Όσκαρ, ωστόσο φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης δεν αρκείται σε αυτά.
Ο δημιουργός του Hugo με άρθο-παρέμβαση στους LA Times εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ...

η Μπλάκι, η δική του «πρωταγωνίστρια» δεν έλαβε καμία υποψηφιότητα για το «Χρυσό Κολάρο», την ίδια ώρα που ο Άγκι, το σκυλάκι του «The Artist» έχει ήδη δύο!
«Ο Άγκι παίζει μια χαριτωμένη μασκότ που κάνει κόλπα και σώζει τη ζωή του αφεντικού της, ενώ η Μπλάκι δίνει μια ασυμβίβαστη ερμηνεία ως άγριου φύλακα που τρομοκρατεί παιδιά. Νομίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ» γράφει μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μάρτιν Σκορσέζε στο εν λόγω άρθρο.
Και συμπληρώνει: «Είμαι περήφανος για την Μπλάκι που τόλμησε να ρισκάρει και διακινδύνευσε να χάσει τη συμπάθεια του κοινού… Με άλλα λόγια διαμαρτύρομαι για την απουσία της από τις υποψηφιότητες για Χρυσό Κολάρο».
Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Dog Daily News που διοργανώνουν τα Golden Collar Awards ανέφεραν ότι αν λάβουν στην σελίδα τους στο facebook 500 σχόλια που να υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της Μπλάκι, τότε θα της δώσουν την πολυπόθητη έκτη θέση στη λίστα των διαγωνιζόμενων για το βραβείο «Best Dog in a Theatrical Film».
Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες η τετράποδη πρωταγωνίστρια του Hugo δέχτηκε πολύ περισσότερα από 500 μηνύματα-ψήφους και έτσι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Άλαν Σίσκιντ (διευθύνων σύμβουλος του Dog Daily News), κέρδισε την πολυπόθητη υποψηφιότητα, δικαιώνοντας έτσι τον διάσημο σκηνοθέτη της.
Η απονομή των «Golden Collar Awards» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο Χόλιγουντ και θα ακολουθήσει γκαλά του οποίου οι εισπράξεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: