Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Εκτέλεσαν μαζικά, σκύλους και γάτες

Αντιμέτωπος με το φρικιαστικό θέαμα της μαζικής θανάτωσης ζώων, πιθανότατα από φόλες, ήλθε χθες το πρωί στην Αγυιά στην Πάτρα, κάτοικος της περιοχής. Ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και δήλωσε διατεθειμένος να συνδράμει οποιαδήποτε νομική διαδικασία για να εντοπιστεί ο άγνωστος δράστης ή δράστες. Ο εκπαιδευτικός...

Παντελής Πρέζας ξεκίνησε χθες το πρωί από το σπίτι του στην έξω Αγυιά, με προορισμό το κέντρο της Πάτρας. Περνώντας από την οδό Αντωνίου Μαρτελάου είδε στο δρόμο του ένα σκυλί, το οποίο διαπίστωσε ότι είχε πεθάνει. Θεώρησε ότι το άτυχο ζώο ξεψύχησε εξαιτίας του κρύου. Έκανε μερικά βήματα και είδε άλλα δύο σκυλιά πεσμένα, το ένα ψυχορραγούσε. Πιο πέρα κείτονταν πεθαμένες γάτες.
Επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό (το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα άλλος κάτοικος της περιοχής, όπως ενημερώθηκε από τον αστυνομικό). Χαρακτηρίζει «εγκληματία αυτόν που θανάτωσε τόσες αθώες ψυχές» και πιστεύει πως το ελάχιστο θα είναι να διερευνηθεί από τις αρχές το περιστατικό για να μην επαναληφθεί.
dete.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: