Σελίδες

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αγγλίδα θέλει να πάρει στην πατρίδα της τα ζώα που είχε στη Ρόδο!

Ζητά οικονομική βοήθεια!

Μετακόμισε στην Ρόδο πριν από 7 χρόνια, με την οικογένειά της και για πολλά χρόνια έσωζε διάφορα ζώα από τους δρόμους, υιοθετώντας τα η ίδια. Πλέον επιστρέφει στην Αγγλία και κάνει αγώνα για να συγκεντρώσει...

τα χρήματα που χρειάζονται για να ταξιδέψουν όλα τα τετράποδα μαζί της και σε οικογένειες που θα υιοθετήσουν αφού δεν μπορεί να τα κρατήσει όλα.

Το φθηνότερο δρομολόγιο που βρήκαν είναι από τη Ρόδο στην Ολλανδία και μετά οδικώς στο λιμάνι και μετά με πλοίο στην Αγγλία.

Όλα τα ζώα εμβολιάστηκαν, τσιπαρίστηκαν και έχουν διαβατήριο ενώ τα θηλυκά στειρώθηκαν. Χρωστά 230 ευρώ στο κτηνίατρο και φυσικά έχει και το κόστος για το ταξίδι. H ''αποστολή'' που έχει αναλάβει η νεαρή Amy Harrisonn δημοσιεύθηκε ακόμα και στην Sheffield Star!

Προσπάθησε για μήνες να βρει σπίτια στα ζώα στην Ελλάδα αλλά κανείς δεν τα θέλει και δεν μπορεί να τα αφήσει πίσω! Εκτιμά οποιαδήποτε βοήθεια ενώ έχει συγκεντρώσει ήδη 218 ευρώ από δωρεές ζωόφιλων. Έχει βρει σπίτια για τις τυφλές γάτες που θα πάρει μαζί, όπως δήλωσε στο adespoto.gr, αλλά εξακολουθεί να ψάχνει οικογένειες στη Ρόδο που να θέλουν κάποια γατούλα και με χαρά θα τους δώσει για υιοθεσία μία!

cityofpetaloudes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: