Σελίδες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΚΤΕΛ Δράμας : αρνούνται να μεταφέρουν ζώα παρά το νόμο

Αναγνώστρια του adespoto.gr, αφού είδε ότι το ΚΤΕΛ Πέλλας έχει ορίσει συγκεκριμένα δρομολόγια όπου επιτρέπονται κατοικίδια, μας εξέφρασε τα παράπονά της για το ΚΤΕΛ Δράμας. Απευθύνθηκε στα ΚΤΕΛ Δράμας και ρώτησε αν υπάρχουν δρομολόγια όπου επιτρέπονται κατοικίδια. Ο υπάλληλος ...

με πλήρη άγνοια του νόμου, θράσος και ειρωνεία της απάντησε ''Φυσικά και όχι. Σε ΚΑΝΕΝΑ δρομολόγιο δεν επιτρέπονται ζώα, γιατί μπορεί να παραπονεθούν τυχόν αλλεργικοί και αν θέλετε θα μπει μόνο κάτω με τις αποσκευές''.

Το θράσος και η εγκληματική τοποθέτηση ζώων με τις αποσκευές, στον ακατάλληλο αυτό χώρο, που δεν αερίζεται και έχει κοστίσει τη ζωή αρκετών ζώων. Άλλωστε, ως τώρα ο νόμος ούτως ή άλλως επέτρεπε τη μεταφορά μικρόσωμων ζώων, επομένως το ΚΤΕΛ Δράμας παρανομούσε και παρανομεί, απαγορεύοντας τη μεταφορά ζώων ή επιβάλλοντας την τοποθέτηση τους με τις αποσκευές!

Η νέα απόφαση του Υπ. Μεταφορών ξεκαθάρισε τις ατέλειες του νόμου και ορίζει ξεκάθαρα ότι επιτρέπονται μικρόσωμα ζώα μέσα σε κλουβάκια μεταφοράς, εντός του χώρου των επιβατών και απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση τους στο χώρο των αποσκευών! Προνόησε δε για τυχόν αλλεργικούς επιβάτες, ορίζοντας ότι τα ΚΤΕΛ πρέπει να επιλέξουν σε ποιά δρομολόια θα επιτρέπονται τα ζώα ώστε να υπάρχει επιλογή για όλους!

Κι όμως το ΚΤΕΛ Δράμας συνεχίζει να αγνοεί τους νόμους και να επιβάλλει το δικό του!

Στείλτε την διαμαρτυρία σας και απατήστε να εφαρμοσθεί ο νόμος: kteldr@otenet.gr , info@kteldramas.gr , elsa-dra@otenet.gr

-

Η επιστολή διαμαρτυρίας του adespoto.gr προς το ΚΤΕΛ Δράμας:

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Adespoto Gr < mail.adespoto@gmail.com >
Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 2012 10:52 π.μ.
Θέμα: ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΚΤΕΛ ΔΡΑΜΑΣ
Προς: kteldr@otenet.gr , info@kteldramas.gr , elsa-dra@otenet.gr
Κοιν: swmateiasyntonistikis@yahoogroups.com


Kύριοι,
λάβαμε παράπονα ανγνώστριας του adespoto.gr σχετικά με την πλήρη άγνοια υπαλλήλου στα ΚΤΕΛ Δράμας για την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών ότι επιτρέπονται κατοικίδια ζώα (μικρόσωμα) σε δρομολόγια των ΚΤΕΛ και μάλιστα οφείλετε να ορίσετε συγκεκριμένα δρομολόγια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν αλλεργικοί επιβάτες.

Εδώ η σχετική απόφαση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91861-%CE%92%CE%A9%CE%9F

Το Κτελ Πέλλας έχει ήδη ορίσει συγκεκριμένα δρομολόγια, που τιμά ιδιαίτερα την εταιρεία.
Σχετικά στο link και στη συννημένη φωτο-έγγραφο ΕΔΩ.

Ελπίζουμε το ΚΤΕΛ Δράμας να είναι η 2η εταιρεία στην Ελλάδα που θα ΣΕΒΑΣΤΕΙ τους νόμους, τους επιβάτες με κατοικίδια και επιτέλους θα σταματήσει τη θρασύτατη απαγόρευση μεταφοράς ζώου ή την απαράδεκτη τοποθέτηση με τις...αποσκευές!

Παρακαλούμε για άμεση απάντησή σας και κυρίως ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.


To email κοινοποιείται στην Πανελλαδική Συντονιστική Ζωοφιλικών Σωματείων και την αναγνώστρια που μας ενημέρωσε για το θέμα.

Με εκτίμηση,
η ομάδα του adespoto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: