Σελίδες

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Φόρτωσε το φόνο της συζύγου του στον...σκύλο

Ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός δολοφόνος ήταν ο... σκύλος τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Irish Times, ο Γερμανός άνδρας, ο οποίος καταδικάστηκε το περασμένο έτος για ανθρωποκτονία, κατάφερε ...

να επαναληφθεί η δίκη του με τον ισχυρισμό, ότι ο σκύλος τους κάθισε επάνω στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από ασφυξία.

Ο ιατροδικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς του άνδρα, λέγοντας ότι τα σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της γυναίκας δεν θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από το σκυλί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας κατηγορούμενος σύζυγος ρίχνει το φταίξιμο για τον πρόωρο θάνατο της συζύγου του στον σκύλο του.

Τον Αύγουστο, η Philadelphia Inquirer ανέφερε, ότι ένας άνδρας συνελήφθη μετά τους ισχυρισμούς του, ότι ο θάνατος της γυναίκας του προκλήθηκε από το πίτμπουλ της. Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, είπε ότι είναι πολύ ασυνήθιστο για τα πίτμπουλ να σκοτώνουν τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο, η ιστοσελίδα KTLA ανέφερε, ότι ένας άνδρας από το Λος Άντζελες ισχυρίστηκε, ότι προσπαθούσε να σκοτώσει τον σκύλο του, όταν κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του.

directnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: