Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή διαμαρτυρίας για τον Ρήγα που κακοποιήθηκε έτσι βάναυσα

Η αίτηση (petition) για τη δικαίωση του Ρήγα

http://www.thepetitionsite.com/462/justice-for-rigas-the-dog-sledghammered-to-death-in-mosxato-greece-on-christmas-eve/?fbnew=2


Αίτηση για τη δικαίωση του Ρήγα, του καημένου σκύλου που χάθηκε έτσι βάναυσα και άδικα από τη βία ενός ψυχικά άρρωστου Αλβανού, υπογράφουν Έλληνες και ξένοι ζωόφιλοι. Το περιστατικό συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου ως γνωστόν, ένας Αλβανός προσπάθησε να κακοποιήσει με βαριοπούλα και σιδερολοστό 3 σκυλιά.
Την επιστολή διαμαρτυρίας τους την έστειλαν στις Ελληνικές Αρχές , στους Υπουργούς και στα Μέσα Ενημέρωσης. Συνυπογράφουμε, όπως σε κάθε πράξη βίας ενάντια σε ανθρώπους και ζώα, το καταδικάζουμε απερίφραστα και διαμαρτυρόμαστε όλοι για παρόμοια άθλια περιστατικά.
Παρά ταύτα...,

βρίσκουμε λίγο υπερβολική τη φράση "το συγκεκριμένο είδος κακοποίησης στην Ελλάδα είναι πολύ συχνό φαινόμενο" γιατί δεν κτυπάνε οι Έλληνες καθημερινά ή ... δυο φορές το μήνα σκύλους με βαριοπούλες.
Επίσης , δεν "σοκάραμε εμείς τον πλανήτη με την πρωτοφανή αγριότητα", καθώς ο πλανήτης είναι συνηθισμένος από χειρότερες αγριότητες, εδώ και πάρα πολλά χρόνια , περισσότερο ή λιγότερο πολιτισμένων χωρών , με κακοποιήσεις σε μικρά παιδιά , με βασανιστήρια σε ανθρώπους ή και σε ζώα, που δεν αντέχει κανείς να δει ...
Κάθε έγκλημα χρήζει ανάλογης τιμωρίας και είναι αυτονόητο ότι συμφωνούμε όλοι για ασυτηρότατες ποινικές κυρώσεις.
Κακοποιήσεις γίνονται στη χώρα μας -  πολλές από αλλοδαπούς σύμφωνα με στοιχεία και καταγγελίες στην Αστυνομία - και κάθε ανθρώπινη ψυχοπάθεια δεν έλέγχεται εκείνη την ώρα από το κράτος και τις Αρχές μιας χώρας ούτε και εκφράζει την κουλτούρα της κάθε χώρας και των κατοίκων της.
Κακοποιήσεις με πολύ βάναυσα περιστατικά συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου από ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης, το internet και ειδικά το youtube παρουσιάζουν πληθώρα περιστατικών, video και εικόνων ...
Υπάρχουν εξάλλου πολλά περιστατικά άγριας βίας και κακοποίησης κατοικίδιων ζώων από τους ιδιοκτήτες τους μέσα στο σπίτι τους, σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Άλλα τα προβάλλουν , άλλα τα αποσιωπούν.
Στη χώρα μας , το πιό σύνηθες φαινόμενο είναι η δηλητηρίαση των αδέσποτων ζώων - φόλες - γιατί δυστυχώς είναι πάρα πολλά, με ευθύνη όλων μας και προκαλούν φόβο και ενόχληση, κάτι που αποφεύγεται σε άλλες χώρες, μιας και τα μαζεύουν αμέσως ή τα ευθανατώνουν. Επίσης, η πληθώρα αδέσποτων ζώων είναι "εύκολη λεία" για κάθε ψυχοπαθή πολίτη οισαδήποτε εθνικότητας σε κάθε χώρα.

Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας και κάποια ονόματα που την υπογράφουν σε emails που λάβαμε :


Φρικτή κακοποίηση ζώου, από άντρα Αλβανικής καταγωγής την παραμονή των Χριστουγέννων στο Μοσχάτο, Αττικής

Κυρίες και Κύριοι,

Οι εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν στον παρακάτω σύνδεσμο αποδεικνύουν μία περίπτωση κακοποίησης ζώου στην Ελλάδα. Αν και το συγκεκριμένο είδος κακοποίησης στην Ελλάδα είναι πολύ συχνό φαινόμενο και η διεθνής κοινότητα φιλόζωων έχει συνηθίσει στην θέα φρικτών περιπτώσεων κακοποίησης ζώων στην χώρα σας, ωστόσο αυτή την φορά καταφέρατε να σοκάρετε δεκάδες χιλιάδες φιλόζωους σε όλο το πλανήτη λόγω της πρωτοφανούς αγριότητας :

http://www.occupyforanimals.org/greece-a-man-of-albanian-nationality-tried-to-kill-three-dogs-with-a-sledgehammer.html



Ένας άντρας αλβανικής καταγωγής παρέσυρε 3 αδέσποτα σκυλιά σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο και προσπάθησε να τα σκοτώσει με βαριοπούλα και σιδερολοστό. Ένα από τα τρία, κατάφερε να ξεφύγει καθώς η πόρτα έκλεινε, ενώ τα δύο που παρέμειναν έγιναν θύματα απίστευτης βίας. Παρά τις όλες προσπάθειες σωτηρίας τους, το ένα σκυλί, που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, αργότερα πέθανε καθώς ένα κομμάτι του κρανίου είχε σφηνωθεί στον εγκέφαλο του.

Οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων στην Ελλάδα καθώς και οι φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης τους , που τόσο συχνά γίνονται αντιληπτές στην παγκόσμια κοινότητα φιλόζωων , ήδη έχουν αρχίσει να αυξάνουν τις παγκόσμιες εκστρατείες και διαμαρτυρίες της ενάντια στις κτηνωδίες που γίνονται στην χώρα σας, και ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρετε στα σοβαρά τις περιπτώσεις των κακοποιήσεων αυτών. Η παραμέληση και κακοποίηση των ζώων στην Ελλάδα δεν είναι απλά ένα «περιστατικό». Είναι καθημερινό φαινόμενο !

Ο άνθρωπος που διέπραξε το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα πρέπει να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά και να φυλακιστεί όχι μόνο επειδή κακοποίησε βάναυσα τα σκυλιά , αλλά επίσης επειδή – σύμφωνα με δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων- είναι γνωστός στις αρχές για την βίαιη συμπεριφορά του απέναντι σε μέλη της ίδιας του της οικογένειας , γι αυτό το λόγο λοιπόν αναμφισβήτητα αποτελεί απειλή για την κοινωνία ως σύνολο.

Σύμφωνα με έρευνα του SPCA (Massachusetts Society for the Prevention of Cruelty to Animals) και του North-eastern University το 1997, αυτοί που κακοποιούν ζώα έχουν πενταπλάσιες πιθανότητες να βιαιοπραγήσουν εις βάρος ανθρώπων , και τετραπλάσιες πιθανότητες να διαπράξουν εγκλήματα κλοπής, σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν ιστορικό κακοποίησης απέναντι στα ζώα.

Πολλές μελέτες στην ψυχολογία, την κοινωνιολογία και την εγκληματολογία τα τελευταία 25 χρόνια, έχουν αποδείξει πως οι βίαιοι εγκληματίες συχνά έχουν στο ενεργητικό τους διαπράξει εγκλήματα κακοποίησης ζώων περισσότερες από μία φορά. Το ίδιο το FBI, υποστηρίζει τις έρευνες της δεκαετίας του 1970, καθώς το προφίλ των κατά συρροή δολοφόνων που συνέταξε, αποδεικνύει πως οι περισσότεροι από αυτούς είχαν σκοτώσει η βασανίσει ζώα στην παιδική τους ηλικία. Άλλη έρευνα έχει δείξει πως συνεχόμενες πράξεις κακοποίησης στα ζώα δεν είναι παρά προπομποί των γνωστών τύπων βίας, μεταξύ των άλλων παιδική κακοποίηση η ενδο-οικογενειακή βία, και κακοποίηση τρίτης ηλικίας.

Σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου , ένα έγκλημα τέτοιας αγριότητας θα ήταν καταδικαστέο και ο εγκληματίας θα λάμβανε αυστηρότατες ποινές. Σε ένα κράτος , μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτός θα έπρεπε να είναι ο κανόνας, η ιστορία όμως μας έχει διδάξει πως στην Ελλάδα αυτό είναι μάλλον απίθανο να συμβεί.

Έχοντας επίγνωση των Ελληνικών νόμων 1197/1981 και 3170/2003 και των διατάξεων τους αναφορικά στα ζώα συντροφιάς και την προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και των ποινών που προβλέπονται στην περίπτωση παράβασης τους και λαμβάνοντας υπ όψιν και το γεγονός πως η Ελλάδα έχει επικυρώσει την απόφαση της Ευρώπής σχετικά με την προστασία των ζώων το 1987, βάση του νόμου 2017/1992, απαιτούμε αυστηρότατη ποινή για τον κακοποιό , την οποία δικαίως αξίζει , έτσι ώστε να δείξετε στον κόσμο πως οι προαναφερόμενοι νόμοι παίρνονται στα σοβαρά από τις Ελληνικές Αρχές και δεν βρίσκονται μόνο στα χαρτιά.

Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα, την οποία αγάπησα κατά τις επισκέψεις μου στο παρελθόν και είμαι πολύ στενοχωρημένος/η που πρέπει να σας πω πως αν δεν δω βελτίωση πάνω στην εφαρμογή των νόμων σας περί προστασίας των ζώων και βελτίωση της κατάστασης διαβίωσης τους στην χώρα σας, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να την υποστηρίζω ούτε πάνω στο τομέα του τουρισμού, ούτε του εμπορίου πλέον και θα απαιτήσω από και τους φίλους και την οικογένεια μου να κάνουν ακριβώς το ίδιο.


Tonia Pappa, toniapappa7@hotmail.com

Δέσποινα Τσερτοπούλου

Λαμπρίδη Αικατερίνη (Aikaterini Lampridi)
Ρέθυμνο Κρήτης (Rethymno -Crete)


ΚΑΡΑΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ


Λούση Κυριακού



Guiramand des Pellicérie Denise
Anti Corrida Landes

Giny and Peter Woo
USA

Andrea Kirschner
Safety Harbor, FL
USA

Alex Jeikner

Natalie Siniora


Andrea Vanina Vicente
Buenos Aires, Argentina


Silvia L. Scampini

Dessy

Dario Lembo
Italy

Pia Berrend -
Luxembourg

Fabiana Arzuaga

Franziska Wolf
Germany

Stephanie Schützinger
Hamburg
Germany

Geneviève Radel
France


Dilek Atik
Istanbul - TURKEY
Volunteer of HAYTAP



Anneke Andries, Netherlands




9 σχόλια:

Danae είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΠΩΣ Η ΤΡΑΧΗΛΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ?
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!
ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝ
ΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.
ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ?

animalspress είπε...

Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η, επιμένουμε - όπως και πολύς κόσμος που μας το λέει συχνά και διαμαρτύρεται - ότι προβάλλεται πολύ περισσότερο η Ελλάδα για τις κακοποιήσεις ζώων , ακόμη και από χώρες όπως η Τουρκία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ρουμανία και άλλες με υπερπληθώρα αδέσποτων και άρα πολλά κρούσματα κακοποιήσεων.
Δεν είπαμε ότι ζούμε στον παράδεισο. Αλίμονο. Κακοποιήσεις ζώων φυσικά και γίνονται στην Ελλάδα. Περισσότερες από άλλες πολιτισμένες χώρες ; Ναι περισσότερες, γιατί αναλογικά είναι πάρα πολλά τα αδέσποτα και ενοχλούν και γίνονται εύκολος στόχος.
Αυτό κάποτε θα πρέπει να γίνει κατανοητό.
Να προβάλλονται όσα πρέπει να γίνονται για να σταματήσει η αύξηση των αδέσποτων , δηλαδή η πηγή του κακού και όχι να προβάλλεται εντονότερα το κακό σε σχέση με τα δέοντα για να αποφεύγεται.
Προβάλλονται τελικά οι Έλληνες ως βάρβαροι και η πλεινότητα των κρουσμάτων τα τελευταία χρόνια είναι από αλλοδαπούς σε πολλά μέρη της Ελλάδας (τα στοιχεία δίνουν πολλά αστυνομικά τμήματα της χώρας μετά από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων).
Εξάλλου, οι τουρίστες όταν έρχονται εδώ, διαμαρτύρονται για τα "επικίνδυνα αδέσποτα" ( με πολλά καταγεγραμμένα στοιχεία) και οι ξενοδόχοι ή οι υπεύθυνοι τουρισμού ή των δήμων τουριστικών περιοχών ενδεχομένως διοχετεύουν τις φόλες. Μετά πάνε κάποιοι στις χώρες τους και κατηγορούν την Ελλάδα για κακοποιήσεις, όταν καταγγέλουν με υστερία επιθέσεις ή ενοχλήσεις από αδέσποτα σκυλιά εδώ; Δεν είναι ειρωνία ; Ή εκτιμάτε ότι στις χώρες που τα "καθαρίζουν" αμέσως τα αδέσποτα δεν θα υπήρχαν παρόμοια φαινόμενα αν τα είχαν στους δρόμους ;
Άρα δεν είναι βάρβαροι οι Έλληνες. 'Αλλα φταίνε εδώ και χρόνια. Γεμίζανε διάφορες τσέπες και δεν λειτούργησε ποτέ σωστά το σύστημα ρύθμισης και διαχείρισης των αδέσποτων, όπως δεν λειτούργηαν και άλλα θέματα.
Τέλος, λέμε ότι οι ψυχικά άρρωστοι και βίαιοι άνθρωποι ζουν παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα. Σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν περιστατικά που καταγγέλονται και άλλα που αποσιωπούνται, είτε για ανθρώπους είτε για ζώα.
Αυτά για όσους δεν κατανοούν όσα γράφουμε.

Ανώνυμος είπε...

Βάρβαροι οι Ελληνες?
Θεός φυλάξει!!!!
Οι πιο φιλόζωοι της Ευρώπης?
Ακόμη και στα χωριά τα σκυλιά τα έχουν και κοιμώνται στα κρεβάτια τους.
Βάρβαροι είναι οι βορειοευρωπαίοι που τα έχουν δεμένα μέσα στο κρύο με ένα βαρέλι για σπίτι και αν υπάρχει και αυτό.
Και αν γίνονται εδώ κάποιες ελάχιστες κακοποιήσεις γίνονται απο αλλοδαπούς ποτέ από Ελληνάρες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ε[ΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΝΟΗΤΟΙ. Ε ΑΝΟΗΤΟΙ. ΓΙΑ ΠΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ? ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ Η ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ, ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ Η ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΑ ΒΕΡΕΛΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΣΑ ΠΕΘΑΝΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΟΣΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ Η ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΞΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

σκυλε εχεις απολυτο δικιο, γιατι το διαδικτυο ειναι γεματο κακοποιησεις κατοικιδιων απο ολο τον κοσμο.και σου στελνω ενα video να το δουν οι απιστοι θωμαδες. βαλτο. εχετε δικιο για τους ελληνες που τους κατηγορουν μονιμα . ειναι απαραδεκτα τα φιλοζωικα που καταδικαζουν ετσι γενικα τους ελληνες σε βαρβαρους με καποια περιστατικα εκτος αν υπαρχει σκοπιμοτητα, γιατι αυτο λενε οι κακες γλωσσες. ειναι αληθεια οτι γινονται πολλα στην επαρχια και αυτο ειναι απο ελλειψη παιδειας κατι πουδεν φροντισε κανεις μεχρι τωρα. ειναι αληθεια οτι πρεπει να γινουν αυστηροτεροι οι νομοι και να τιμωρουνται οσοι βασανιζουν τα ζωα. αυτο ειναι αληθεια και αυτο πρεπει να ενισχυσουμε στην ελλαδα και οχι να κατηγορουμε συνεχεια τους ελληναρες. γεμισαμε αλβανους, πακιστανους, αφρικανους, ουκρανους, ρουμανους οι οποιοι τα σκοτωνουν ακομη και για να τα φανε. αυτο πρεπει να χρεωθει στους ελληνες ? οχι ρε παιδια. ο ρηγας και ο καθε ατυχος ρηγας δεν χρεωνεται στους ελληνες. ουτε το σκυλια που κυνηγουσαν να κτυπησουν τρεις αλβανοι στο χωριο της μανας μου το καλοκαιρι, ουτε τα σκυλια που εδιωξαν η φολιασαν σε ξενοδοχειο της γλυφαδας, επειδη διαμαρτυρηθηκαν ολοι οι ευρωπαιοι ενοικοι πως τους ενοχλουσαν. οι ελληνες τα ταιζαν δυο χρονια και τα φροντιζαν, αλλα οι εγγλεζοι και ολλανδοι που πηγαν στην αστυνομια και κατηγεειλαν το ξενοδοχειο δεν τα ηθελαν...

νικη

Ανώνυμος είπε...

Κακοποιησεις και βασανισμοι ζωων ανα τον κοσμο

αφιερωμενα στους βαρβαρους ανθρωπους σε ολο τον κσομο και στα αρωστα μυαλα που υπαρχουν παντου

Κακοποιηση τον Δεκεμβριο σε σκυλια και γατια

Video σκληρό 2011
http://www.youtube.com/watch?v=CxFjHoj8_fI

κακοποίηση σκύλων από ιδιώτη σε κάμερα
http://www.youtube.com/watch?v=t8r-GH8mjss&feature=related

video με show κακοποίησης σκύλων
http://www.youtube.com/watch?v=OO4qdmPBt5w&feature=related

άλλα video κακοποίησης ζώων

http://www.hawkesbaytoday.co.nz/news/show-judge-guilty-of-horrible-animal-cruelty/1218463/

http://www.youtube.com/watch?v=Osn6LrqdRqI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=S6SC3J6WYsY

http://www.youtube.com/watch?v=Uj9p-y5SNno&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΩ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕ ΖΩΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΝΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ginetai teleftea mia sintonismeni prospathia na dixnondai poly sta mesa ta krousmata kakopoiseon sta zoa stin ellada
afto to vlepoume oloi kai to sizitame oloi oi filozooi
ta katadikazoume
omos ginonde kai ginondousan kai tha ginonde oso kikloforoun tosa polla adespota
as kanoume kati na ta miosoume me stiroseis kai na veltiosoume ta katafigia pou einai xalia
to thema ine giati provaletai i ellada san xora kakopoiseon toso poly
kai exete dikio
polles ine apo alodapous kai alles ine apo ellines
i eglimatikotita exei afksithi poly kai stous anthropous
ta zoa tha afinan?
afto theli prosoxi kai mas apasxolei olous
kati then paei kala omos me to thema pou fevgoun tosa skilia sti germania
then prepi na ginetai afto kai idika sti germania
kai ekei iparxei megalo kiklona sta zoa
pos kseroume oti ta pernoun ola kapioi sto spiti tous
inai adinaton afto, adinaton
pou pane loipon ta skilia?
as mou apandisi kapios

bessi

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ . ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΠΟΤΕ ΖΩΟ. ΑΛΗΤΗΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΓΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΤΟΥ. Η ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΣΕ ΑΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΥΔΑΙΑ . ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ Η ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ; Η ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ Η ΜΙΑ ΓΑΤΑ ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ; ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ...ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ; ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ.
ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΟ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΠΕΛΕΤΖΗΣ